• HT-A5000

Hyödyt ja parannukset

• Parannettu Chromecast built-in -liitettävyys

Tiedoston nimi

• Laiteohjelmistopäivitys, versio 1.120 mallille HT-A5000

• 1.120

Tiedoston koko

• 480 Mt (503 603 580 tavua)

• 14-12-2021

Tarkista laiteohjelmistoversio

Laiteohjelmisto voi jo olla ajan tasalla, erityisesti jos soundbar-malli on uusi. Jos versionumero on 1.120 tai suurempi, päivitystä ei tarvita.

Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmistoversio sinulla on:

1. Käynnistä TV ja varmista, että se on viritetty tuloon, johon soundbar on liitetty. Jos soundbar on liitetty HDMI2-liitäntään, valitse tuloksi HDMI2.
  2. Käynnistä soundbar.
  3. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet HOME (Aloitus) -näytön.
  4. Valitse aloitusnäytössä kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla Setup (Määritys) → Advanced Settings (Lisäasetukset) ja paina ENTER-painiketta.
  5. Valitse kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla System Settings (Järjestelmäasetukset) → System Information (Järjestelmätiedot) ja paina ENTER-painiketta.
  6. Jos TV-ruudussa näkyvä versionumero on 001.120 tai suurempi (ohjelmistoversionumeron ensimmäiset kaksi nollaa voi ohittaa), sinulla on jo uusin laiteohjelmistoversio.

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolellisesti. Muutoin HT-A5000 saattaa vahingoittua.
  • Älä sammuta HT-A5000-laitetta tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen aikana.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Älä irrota virtajohtoa ohjelmiston latauksen ja päivityksen aikana. Se saattaa vahingoittaa järjestelmää.

Voit päivittää laiteohjelmiston helposti jommallakummalla seuraavista tavoista:

MenetelmäEdellytyksetMiksi käyttää tätä menetelmää?

Internet/verkko
(SUOSITUS)

• toimiva Internet-yhteys (langattoman reitittimen välityksellä)
  • yhteensopiva televisio
Tämä tapa on suositeltava, koska se on helpoin ja nopein tapa päivittää laiteohjelmisto.
USB-massamuistilaite
  • Tietokone
  • USB-massamuistilaite
Päivitä laiteohjelmisto tällä tavalla, jos Internet-yhteyttä ei ole.

Lataa ja asenna

Päivitys Internetin kautta

Tämä on suositeltava päivitystapa, koska se on yksinkertaisin. Se kestää tavallisesti noin 15–30 minuuttia. Ota ensin laitteisto käyttöön ja lataa sen jälkeen päivitys Internetistä.

Edellytykset:

• toimiva Internet-yhteys (langattoman reitittimen välityksellä)
  • yhteensopiva televisio

Ota laitteisto käyttöön:

1. Käynnistä TV ja tarkista, että valittuna on tulo, johon soundbar on liitetty. (Jos soundbar on liitetty HDMI2-porttiin, valitse tuloksi HDMI2.)
  2. Yhdistä soundbar Internet-lähteeseen langattoman reitittimen välityksellä.
  3. Käynnistä soundbar.
  4. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet HOME (Aloitus) -näytön.

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Valitse HOME (Aloitus) -valikosta kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla Setup (Määritys) → Advanced Settings (Lisäasetukset) → Software Update (Ohjelmistopäivitys) → Network update (Verkkopäivitys) ja paina sitten ENTER-painiketta.
  2. Kun TV-ruudussa näkyy viesti Update to a new software version. Never turn off the power while performing the update. Current version 00x.xxx New version 001.120 (Päivitä uuteen ohjelmistoversioon. Älä sammuta virtaa päivityksen aikana. Nykyinen versio 00x.xxx, uusi versio 001.120), valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  3. TV-ruutuun tulee viesti Update Caution (Päivitysvaroitus). Valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  4. Soundbar lataa laiteohjelmistotiedot Internetistä.
  5. Lataamisen jälkeen soundbar käynnistyy uudelleen ja pääyksikön päivitys alkaa. Pääyksikön päivityksen aikana etupaneelin näytössä näkyy päivityksen etenemisen tila XX%.
  6. Kun pääyksikkö on päivitetty, soundbar käynnistyy automaattisesti uudelleen. Sen jälkeen aloitetaan tarvittaessa bassokaiuttimen tai takakaiuttimien päivitys.
  7. Päivitys on valmis, kun ilmoitus sen valmistumisesta näkyy TV:ssä.

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui.

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on 1.120, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Mitä tehdä, jos soundbarin laiteohjelmiston päivittäminen Internetistä tuottaa ongelmia?

• TV-ruudussa näkyy viesti The device is not connected to network. To update, your sound bar needs to be connected to the Internet. (Laitetta ei ole yhdistetty verkkoon. Päivitys edellyttää, että soundbar on yhteydessä Internetiin.). Jos et pysty suorittamaan Update via Internet (Päivitä Internetistä) -toimintoa, kokeile Update via USB Memory (Päivitä USB-muistista) -toimintoa.
    1. Varmista, että virta on kytketty reitittimeen ja kaikkiin soundbarin ja reitittimen välille liitettyihin laitteisiin.
    2. Varmista, että kaikki soundbarin ja reitittimen väliset kaapelit on kytketty oikein.
    3. Yritä päivitystä uudelleen.
  • Kun Update via Internet (Päivitä Internetistä) -toiminto on käynnistetty, TV-ruutuun tulee viesti Download capacity: xxxxxxKB/xxxxxKB and xx% (Latauskapasiteetti xxxxxx kt/xxxxx kt ja xx %), mutta näytön etenemispalkki ei muutu.
    Verkkoyhteydestä riippuen Update via Internet (Päivitä Internetistä) -toiminto voi kestää kauan (jopa 60 minuuttia). Siksi TV-ruutuun tulee viesti Download capacity: xxxxxxKB/xxxxxKB and xx% (Latauskapasiteetti: xxxxxx kt/xxxxx kt ja xx %), ja näytön etenemispalkki ei muutu pitkään aikaan.
  • Update via Internet (Päivitä Internetistä) -toiminnon aikana TV-ruudussa näkyy viesti Connection status cannot be confirmed. Cannot communicate with the server. Please try again later. (Yhteyden tilaa ei voi vahvistaa. Palvelimeen ei voi yhdistää. Yritä myöhemmin uudelleen.) ja laiteohjelmistopäivitys ei onnistu.
    1. Varmista, että langaton verkko on kytketty.
    2. Tarkista, onko soundbarilla verkkoasetuksissa oma IP-osoite. (Jos käytät välityspalvelinta, kirjoita käyttämäsi välityspalvelimen IP-osoite Proxy Server (Välityspalvelin) -kenttään välityspalvelimen isäntänimen asemesta.)
    3. Yritä päivitystä uudelleen.
  • Virta sammui päivityksen ollessa kesken.
    Käynnistä soundbar ja yritä päivittää uudelleen.
  • Päivitys on kestänyt yli 60 minuuttia eikä ole vielä valmis.
    Jos ongelma jatkuu, verkon lähetysnopeus voi olla matala. Suorita siinä tapauksessa päivitys Update via USB Memory (Päivitä USB-muistista) -toiminnolla.
  • TV-ruutuun tulee viesti Already Updated (Päivitys jo suoritettu).
    Soundbariin asennettu laiteohjelmistoversio on uusin versio.

Päivitys USB-muistilaitteen ja tietokoneen kautta

Päivitykseen on suositeltavaa käyttää Internetiä, jos mahdollista. Muussa tapauksessa voit käyttää tätä tapaa. Lataa päivitys tietokoneeseen, siirrä se USB-muistilaitteeseen ja sitten HT-A5000-laitteeseen.

Laiteohjelmistopäivityksen valmistelut

Varmista ennen laiteohjelmiston lataamista, että tietokoneessa käytetään jotakin seuraavista käyttöjärjestelmistä, ja valmistele USB-muistitikku.

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1
  • Mac OS X

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  2. Lataa tiedosto A5HT-1_120.zip tietokoneeseen ja varmista, että muistat sijainnin, johon se on tallennettu.
  3. Etsi tiedosto tietokoneesta, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Properties (Ominaisuudet). Varmista, että koko on 480 Mt (503 603 580 tavua).
Siirrä päivitystiedostot USB-massamuistilaitteeseen:
  1. Pura päivitys tiedostosta A5HT-1_120.zip.
    • Mac OS X -käyttöjärjestelmä:
      1. Siirry tiedoston lataussijaintiin ja kaksoisnapsauta A5HT-1_120.zip-tiedostoa.
      2. Uusi tiedosto F_A5HT2.UPG luodaan.
    • Microsoft Windows 10- tai 8.1 -käyttöjärjestelmät:
      1. Siirry tiedoston lataushakemistoon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella A5HT-1_120.zip-tiedostoa. Valitse sitten Pura kaikki.
        Huomautus: Windows 8.1 ja Windows 10 -käyttöjärjestelmissä Microsoft Edge tallentaa tiedoston oletusarvoisesti Lataukset-kansioon. Siirry Lataukset-kansioon napsauttamalla aloitusnäytön työpöytäruutua ja etsi ladattu tiedosto Resurssienhallinnan kautta.
      2. Valitse Pakattujen kansioiden purkaminen -ikkunassa Pura.
      3. Uusi tiedosto F_A5HT2.UPG luodaan.
  2. Liitä yhteensopiva USB-massamuistilaite tietokoneeseen.
  3. Siirrä F_A5HT2.UPG-tiedosto USB-massamuistilaitteeseen:
    • Mac OS X -käyttöjärjestelmät: Vedä ja pudota F_A5HT2.UPG-tiedosto USB-laitteen juurihakemistoon.
    • Windows-käyttöjärjestelmät:
      1. Siirry kansion luontihakemistoon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella F_A5HT2.UPG-tiedostoa.
      2. Valitse valikosta Lähetä kohteeseen... ja sen jälkeen USB-laitettasi vastaava levy (esim. Siirrettävä levy E:).
      3. F_A5HT2.UPG-tiedosto kopioidaan USB-laitteeseen.
    Huomautus: Päivitystä ei suoriteta, jos kansiota ei kopioida USB-laitteen juurihakemistoon tai jos kansion nimeä muutetaan.
  4. Kun olet kopioinut F_A5HT2.UPG-tiedoston, irrota USB-laite tietokoneesta.
Siirrä päivitys HT-A5000-laitteeseen.

Valmistele laite ja siirrä päivitys HT-A5000-laitteeseen.

Valmistele laitteisto:
  1. Käynnistä TV ja tarkista, että se on viritetty tuloon, johon soundbar on liitetty. (Jos soundbar on liitetty HDMI2-porttiin, valitse tuloksi HDMI2.)
  2. Käynnistä soundbar.
  3. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet HOME (Aloitus) -näytön.
  4. Liitä USB-laite, joka sisältää F_A5HT2.UPG-tiedoston
Siirrä päivitys:
  1. Valitse HOME (Aloitus) -näytössä kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla Setup (Määritys) → Advanced Settings (Lisäasetukset) → Software Update (Ohjelmistopäivitys) → USB update (USB-päivitys) ja paina sitten ENTER-painiketta.
  2. Kun TV-ruudussa näkyy viesti Update to a new software version. Never turn off power while performing the update. Current version xxx.xxx New version 001.120 (Päivitä uuteen ohjelmistoversioon. Älä sammuta virtaa päivityksen aikana. Nykyinen versio xxx.xxx, uusi versio 001.120), valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  3. Kun TV-ruutuun tulee viesti Update Caution (Päivitysvaroitus), valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  4. Soundbar lataa laiteohjelmistotiedot USB-laitteesta.
  5. Lataamisen jälkeen soundbar käynnistyy uudelleen ja pääyksikön päivitys alkaa. Pääyksikön päivityksen aikana etupaneelin näytössä näkyy päivityksen etenemisen tila XX%.
  6. Kun pääyksikkö on päivitetty, soundbar käynnistyy automaattisesti uudelleen. Sen jälkeen aloitetaan tarvittaessa bassokaiuttimen tai takakaiuttimien päivitys.
  7. Päivitys on valmis, kun ilmoitus sen valmistumisesta näkyy TV:ssä.

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui.

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on 1.120, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Mitä tehdä, jos soundbarin laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ja USB-muistilla tuottaa ongelmia?

• UPDT (Päivitys) ja ERROR (Virhe) näkyvät vuorotellen etupaneelin näytössä.
    1. Sammuta järjestelmä ja irrota verkkovirtajohto.
    2. Kytke virta soundbariin.
    3. Yritä Update via USB Memory (Päivitä USB-muistista) -toimintoa uudelleen.
  • Virta sammui päivityksen ollessa kesken.
    Käynnistä soundbar ja suorita Update via USB Memory (Päivitä USB-muistista) -toiminto uudelleen.
  • Päivityssivustosta lataamaani A5HT-1_120.zip-päivitystiedostoa ei voi purkaa.
    Onnistuiko tiedoston lataaminen? Poista tiedosto ja yritä ladata se uudelleen.
  • Päivitys on kestänyt yli 60 minuuttia eikä ole vielä valmis.
    1. Irrota verkkovirtajohto pistorasiasta ja kytke se takaisin odotettuasi ensin useita minuutteja.
    2. Käynnistä soundbar.
    3. Yritä päivitystä uudelleen.