• ILCE-7RM4A

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa kameran yleistä vakautta ja suorituskykyä

Tiedoston nimi

• Update_ILCE7RM4AV110.exe

• 1.10

Tiedoston koko

• 339 Mt (355 904 880 tavua)

• 07-12-2021

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio seuraavien ohjeiden mukaan. Jos järjestelmäohjelmiston versio on versio 1.00, päivitys tarvitaan.

Huomautus: Jos Date/Time (Päivämäärä/aika) -asetusnäyttö tulee näkyviin, kun käynnistät kameran, määritä päivämäärälle ja ajalle oikeat arvot.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup6 (Asennus6) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien Microsoft Windows -versioiden kanssa:

• Windows 11
  • Windows 10
  • Windows 8.1

Tietokonelaitteisto

Järjestelmäohjelmistopäivityksen laitteistovaatimukset:

• Intel-tietokone tai AMD-tietokone (ARM-tietokoneita ei tueta)
  • Kiintolevytila: vähintään 600 Mt
  • RAM-muisti: vähintään 600 Mt

Muu laitteisto

• Kameran virtalähde: Käytä täyteen ladattua ladattavaa akkua NP-FZ100.
    Huomautus: Päivityksen voi tehdä vain, kun akun varaus on vähintään (kolme palkkia). On suositeltavaa käyttää täyteen ladattua akkua. Irrota pystykahva ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Käytä kameran kanssa toimitettua USB-kaapelia.
    Huomautus: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Käytä täyteen ladattua akkua (NP-FZ100).
  • Älä irrota akkua päivityksen aikana, koska kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
  • Poista muistikortti kamerasta ennen päivittämisen aloittamista.
  • Järjestelmäohjelmistopäivitys kestää noin 10 minuuttia. Estä tietokonetta siirtymästä lepotilaan tänä aikana.
    Huomautus: Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, koko päivitysprosessi on aloitettava alusta.
  • Älä avaa System Software Updater -valikon kohtaa About This System Software Updater (Tietoja tästä järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmasta), koska ohjelmisto saattaa kaatua.
  • Älä liitä kameraa muihin laitteisiin kuin tietokoneeseen.
  • Liitä kamera tietokoneeseen vasta, kun sinua kehotetaan tekemään niin.
  • Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.
  • Noudata System Software Updater -ikkunassa annettavia ohjeita ja valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup4 (Asennus4) → USB Connection (USB-yhteys) ja varmista, että valittuna on Mass Storage (Massamuisti). Jos valittuna on jokin muu tila kuin Mass Storage (Massamuisti), valitse Mass Storage (Massamuisti).

Päivityksen lataaminen:

1. Napsauta yllä olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  2. Kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen, valitse Download (Lataa).
  3. Tiedoston Update_ILCE7RM4AV110.exe lataus alkaa.
    Huomautus: Tiedoston koko: 339 Mt (355 904 880 tavua)
  4. Tallenna tiedosto tietokoneesi työpöydälle (suositus).
    Huomautus: Microsoft Edgen vakioasetuksilla päivitystiedosto tallennetaan Lataukset-kansioon. Napsauta Työpöytä-ruutua aloitusnäytössä ja hae ladattu tiedosto Lataukset-kansiosta Resurssienhallinnassa.

Vaihe 1: Käynnistä päivitysohjelma

1. Sulje kaikki tietokoneessa käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi Update_ILCE7RM4AV110.exe-tiedostoa. Älä liitä kameraa tietokoneeseen tässä vaiheessa.
  3. System Software Updater käynnistyy.
  4. Käynnistä kamera ja liitä se tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. USB Mode (USB-tila) tulee näkyviin kameran LCD-näyttöön.
  5. Valitse Next (Seuraava). Nykyinen versionumero ja päivitetty versionumero tulevat näkyviin näytön vasempaan alakulmaan.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
    Huomautus: Jos tietokone ei löydä laitetta, näyttöön tulee viesti Could not find the camera for this update (Päivitystä varten ei löydetty kameraa). Kokeile seuraavaa:
    • Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    • Jos tietokoneessa on useita USB-liitäntöjä, kokeile toista liitäntää.
  6. Kun olet vahvistanut, että nykyinen ohjelmistoversio on versio 1.00, valitse Next (Seuraava). Jos nykyinen järjestelmäohjelmiston versio on versio 1.10, päivitystä ei tarvita. Irrota tässä tapauksessa kamera tietokoneesta ja valitse Finish (Valmis), sammuta kamera, irrota akku, aseta akku takaisin paikalleen ja käynnistä kamera uudelleen.
    • Päivitys tarvitaan
      Kuva, jossa näkyy järjestelmäohjelmiston nykyinen versio järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa
    • Päivitystä ei tarvita
      Kuva, jossa näkyy ohjelmiston uusin versio järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa
  7. Kameran asetukset palautuvat automaattisesti.
  8. Aloita päivitys. Automaattisen nollauksen jälkeen päivitys alkaa ja etenemispalkki ilmestyy näyttöön. Päivitys kestää noin 10 minuuttia.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.

9. Kun päivitys on valmis, kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen. Kun LCD-näyttö tulee näkyviin, valitse Finish (Valmis) ja irrota USB-kaapeli.
    Huomautus: Uudelleenkäynnistyksen jälkeen näyttöön saattaa tulla tietojen palauttamista koskeva varoitus. Tämä on normaalia. Odota, kunnes varoitus katoaa näytöstä.

Vaihe 2: Tarkista laitteen järjestelmäohjelmiston versio.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup6 (Asennus6) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitys ei valmistu

Jos näyttö on musta yli 10 minuutin ajan, tee vianmääritys seuraavasti: