• ILCE-7M4
  • ILCE-7M4K

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa Eye AF -toiminnon tarkkuutta
  • Korjaa ongelman, jossa valokuvia ei ehkä voi ottaa SEL2860-objektiivilla
  • Parantaa kameran toimintavakautta

Huomautus: Tämä päivitys on saatavilla vain Windows- ja macOS-järjestelmille. Muistikorttiversiota ei ole saatavilla.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Update_ILCE7M4V101.exe

Tiedoston versio

• 1.01

Tiedoston koko

• 794 Mt (833 529 648 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 31-03-2022

Valmistelut

Ohje: Sony-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio seuraavien ohjeiden mukaan. Jos järjestelmäohjelmiston versio on versio 1.00, päivitys tarvitaan.

Huomautus: Jos Date/Time (Päivämäärä/aika) -asetusnäyttö tulee näkyviin, kun käynnistät kameran, määritä päivämäärälle ja ajalle oikeat arvot.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup (Asennus) → Setup Option (Asennusvaihtoehto) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien Microsoft Windows -versioiden kanssa:

• Windows 11
  • Windows 10
  • Windows 8.1

Tietokonelaitteisto

Järjestelmäohjelmistopäivityksen laitteistovaatimukset:

• Intel-tietokone tai AMD-tietokone (ARM-tietokoneita ei tueta)
  • Kiintolevytila: Vähintään 900 Mt
  • RAM-muisti: Vähintään 900 Mt

Muu laitteisto

• Kameran virtalähde: Käytä täyteen ladattua ladattavaa akkua NP-FZ100.
    Huomautus: Päivityksen voi tehdä vain, kun akun varaus on vähintään (kolme palkkia). On suositeltavaa käyttää täyteen ladattua akkua. Irrota pystykahva ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Käytä kameran kanssa toimitettua USB-kaapelia.
    Huomautus: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Käytä täyteen ladattua ladattavaa akkua (NP-FZ100).
  • Älä irrota akkua päivityksen aikana, koska kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
  • Poista muistikortti kamerasta ennen päivittämisen aloittamista.
  • Järjestelmäohjelmistopäivitys kestää noin 15 minuuttia. Estä tietokonetta siirtymästä lepotilaan tänä aikana.
    Huomautus: Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, koko päivitysprosessi on aloitettava alusta.
  • Älä avaa System Software Updater -valikon kohtaa About This System Software Updater (Tietoja tästä järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmasta), koska ohjelmisto saattaa kaatua.
  • Älä liitä kameraa muihin laitteisiin kuin tietokoneeseen.
  • Liitä kamera tietokoneeseen vasta, kun sinua kehotetaan tekemään niin.
  • Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.
  • Noudata System Software Updater -ikkunassa annettavia ohjeita ja valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup (Asennus) → USBUSB Connection (USB-yhteys) ja varmista, että valittuna on Mass Storage(MSC) (Massamuisti). Jos valittuna on muu tila kuin Mass Storage(MSC) (Massamuisti), valitse Mass Storage(MSC) (Massamuisti).

Päivityksen lataaminen:

1. Napsauta yllä olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  2. Kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen, valitse Download (Lataa).
  3. Tiedoston Update_ILCE7M4V101.exe lataus alkaa.
    Huomautus: Tiedoston koko: 794 Mt (833 529 648 tavua)
  4. Tallenna tiedosto tietokoneesi työpöydälle (suositus).
    Huomautus: Microsoft Edgen vakioasetuksilla päivitystiedosto tallennetaan Lataukset-kansioon. Napsauta Työpöytä-ruutua aloitusnäytössä ja hae ladattu tiedosto Lataukset-kansiosta Resurssienhallinnassa.

Vaihe 1: Käynnistä päivitysohjelma

1. Sulje kaikki tietokoneessa käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi Update_ILCE7M4V101.exe-tiedostoa. Älä liitä kameraa tietokoneeseen tässä vaiheessa.
  3. System Software Updater käynnistyy.
  4. Käynnistä kamera ja liitä se tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. USB Mode (USB-tila) tulee näkyviin kameran LCD-näyttöön.
  5. Valitse Next (Seuraava). Nykyinen versionumero ja päivitetty versionumero tulevat näkyviin näytön vasempaan alakulmaan.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
    Huomautus: Jos tietokone ei löydä laitetta, näyttöön tulee viesti Could not find the camera for this update (Päivitystä varten ei löydetty kameraa). Kokeile seuraavaa:
    • Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    • Jos tietokoneessa on useita USB-liitäntöjä, kokeile toista liitäntää.
  6. Kun olet vahvistanut, että nykyinen ohjelmistoversio on versio 1.00, valitse Next (Seuraava). Jos järjestelmän nykyinen ohjelmistoversio on versio 1.01, päivitystä ei tarvita. Irrota tässä tapauksessa kamera tietokoneesta ja valitse Finish (Valmis), sammuta kamera, irrota akku, aseta akku takaisin paikalleen ja käynnistä kamera uudelleen.
    • Päivitys tarvitaan
      Kuva, jossa näkyy järjestelmäohjelmiston nykyinen versio järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa
    • Päivitystä ei tarvita
      Kuva, jossa näkyy ohjelmiston uusin versio järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa
  7. Kameran asetukset palautuvat automaattisesti.
  8. Aloita päivitys. Automaattisen nollauksen jälkeen päivitys alkaa ja etenemispalkki ilmestyy näyttöön. Päivitys kestää noin 15 minuuttia.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.

9. Kun päivitys on valmis, kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen. Kun LCD-näyttö tulee näkyviin, valitse Finish (Valmis) ja irrota USB-kaapeli.
    Huomautus: Uudelleenkäynnistyksen jälkeen näyttöön saattaa tulla tietojen palauttamista koskeva varoitus. Tämä on normaalia. Odota, kunnes varoitus katoaa näytöstä.

Vaihe 2: Tarkista laitteen järjestelmäohjelmiston versio

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup (Asennus) → Setup Option (Asennusvaihtoehto) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitys ei valmistu

Jos näyttö on musta yli 15 minuutin ajan, tee vianmääritys seuraavasti: