• PÄÄYKSIKÖN PAINO – VAIN RUNKO

8,7 kg

• PÄÄYKSIKÖN KOKO – VAIN RUNKO (L x K x S)

1300 x 80 x 142 mm

• Vahvistinkanavat

11-kanav.

• Vahvistintyyppi

Digitaalinen vahvistin, S-Master HX

• Lähtöteho (yht.)

500 W

• Bassokaiuttimen tyyppi

Sisäänrakennettu

• Bluetooth-versio

Ver5.0

• Tulo- ja lähtöliitännät

Optinen äänitulo, analoginen äänitulo (stereomini), USB typeA, tiedostojärjestelmä: exFAT/FAT12/16/32,vFAT

• IEEE802.11-versio

a/b/g/n/ac

• HDCP 2.2

Kyllä

• Bluetooth

Kyllä

• 4K/60p/YUV4:4:4

Kyllä

• Dolby Vision™ -yhteensopiva

Kyllä

• HDMI CEC

Kyllä

• HLG (Hybrid Log Gamma)

Kyllä

• BRAVIA Sync

Kyllä

• HDR

Kyllä

• Tulojen/lähtöjen määrä

2/1 (eARC/ARC)

• eARC

Kyllä

• Bluetooth (vastaanotin)

AAC, SBC, LDAC

• HDMI-tulo

Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM

• USB

DSD(.dsf / .dff ), Wav, Flac, ALAC(.m4a, .mov), AIFF(.aiff, .aif), HE AAC, AAC, mp3, Monkey Audio, WMA, Ogg Vorbis

• Optinen tulo

Dolby Digital, Dolby Dual mono, DTS, LPCM 2-kanav.

• HDMI eARC

Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM

• Bluetooth (lähetin)

SBC, LDAC

• Virtuaalinen tilaäänitekniikka

S-Force PRO, Vertical Surround Engine, Dolby Speaker Virtual, Dolby Surround, Neural:X

• Äänitehoste

Yötila, ihmisäänitila, Immersive Audio Enhancement

• Äänitila

Automaattinen äänitila, elokuva, musiikki, standardi

• Kaiuttimen rakenne

7.1.2-kanavainen (sisäinen bassokaiutin)

• Network-toiminto

Sisäänrakennettu Chromecast, Spotify Connect, musiikkipalvelupainike, Google Assistant -tuki, AirPlay2

• TV:n langaton yhteys

Kyllä

• Langaton tilaääni (lisävarusteena hankittavilla langattomilla kaiuttimilla)

Kyllä

• Virrankulutus (etäkäynnistystilassa)

2,4 W

• Virrankulutus

65 W

• Langattoman verkon käyttöpainike

Muuta langattoman verkon asetus valitsemalla "HOME" ([Setup] - [Advanced Settings] - [System Settings] - [Network/Bluetooth Standby] - [On/Off]).

• Virrankulutus (verkkovalmiustilassa) – liitännät

2,4 W (Wi-Fi, Bluetooth, kaikki liitännät kytkettyinä ja verkkoyhteydet käytössä) **Wi-Fi-portissa on reititintoiminto, joka voi siirtää äänidatan toiseen Sonyn äänentoistolaitteeseen (SA-SW3, SA-SW5, SA-RS3S).

• Virrankulutus (valmiustilassa)

0,5 W

• Valmiustila käytössä

20 minuutin kuluttua

• Verkkovalmiustila käytössä – liitännät

20 minuutin kuluttua (Wi-Fi, Bluetooth, langattoman äänentoiston versio 4.0)

• Virrankulutus (sammutettuna)

ei käytettävissä

• Kauko-ohjain
    • Äänikaapeli (MINI ↔MINI)
    • HDMI™-kaapeli
    • Virtajohto