• SRS-RA3000
  • SRS-RA5000

Hyödyt ja parannukset

• Lisää Amazon Music HD 360 Reality Audio -tuen, saatavana Amazon Music HD -palvelusta
  • Päivittää Chromecast built-in -äänituen (versio 1.44) Google Cast 360 Reality Audio -äänelle

TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on tehtävä, jotta Chromecast built-in -musiikkipalvelua voidaan edelleen käyttää. Päivitys asentuu automaattisesti, kun laitetta ei käytetä, jos käytettävissä on toimiva verkkoyhteys.

Järjestelmävaatimukset

• Android-laite (V5.0 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 11.0 tai uudempi)
  • Toimiva Internet-yhteys
  • Sony | Music Center -sovelluksen uusin versio on asennettava
  • Kaiutin on yhdistettävä Android- tai iOS-laitteeseen

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Laiteohjelmistopäivitys versioon 1.12

Tiedoston versio

• 1.12

Julkaisupäivämäärä

• 06-04-2021

Valmisteleminen

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos versio on 1.12 tai sitä aiempi, laiteohjelmisto on suositeltavaa päivittää. Jos et ole varma tämänhetkisestä laiteohjelmistoversiosta, voit tarkistaa sen helposti:

1. Kytke kaiuttimeen virta.
  2. Avaa Sony | Music Center -sovellus.
  3. Yhdistä kaiutin Sony | Music Center -sovellukseen.
  4. Valitse Settings (Asetukset).
  5. Valitse System (Järjestelmä).
  6. Vahvista laiteohjelmistoversio (punaisessa ruudussa näkyvät numerot).
    Kaiuttimen nykyinen laiteohjelmistoversio

Lataa ja asenna

Ohjelmisto päivitetään automaattisesti uusimpaan versioon, kun se on yhdistetty internetiin Wi-Fi-verkon kautta. Jos saat päivitysviestin Sony | Music Center -sovellukseen yhdistettäessä, suorita päivitys ohjeiden mukaan. Ohjelmistopäivityksiä tehdään ajoittain, kun käytettävissä on uusi ominaisuus tai laitteen käytön vakaus edellyttää päivitystä.

Tärkeä huomautus

• Automaattista ohjelmistopäivitystä ei voi poistaa käytöstä.
  • Ohjelmiston aiempia versioita ei voi noutaa.
  • Älä katkaise laitteen virtaa tai käytä laitetta päivityksen aikana.
  • Ohjelmistopäivityksen asentaminen edellyttää Sonyn loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (EULA) hyväksymistä.
  • Tämän laitteen ohjelmisto päivitetään ajoittain automaattisesti, etkä voi valita tai estää automaattisen ohjelmistopäivityksen lataamista.
  • Päivityksen aikana virran merkkivalo (vihreä) vilkkuu nopeasti, ja myös LINK-merkkivalo (keltainen) vilkkuu samaan aikaan.