• Painot (noin)

Noin 5 g (vain runko, ilman mukana toimitettavaa silikonisuojusta)

• Mitat (noin L x K x S)

Noin 26,35 x 12,2 x 5,3 mm

• Yhteensopiva laite

Windows®-tietokone, jossa USB Type-C™- tai Type-A-portti; Macintosh-tietokone, jossa USB Type-C- tai Type-A-portti; Android™-älypuhelin tai -tablet-laite, jossa USB Type-C -portti ja USB-isäntätoiminto; Chromebook Pixel, jossa USB Type-C- tai Type-A-portti

• Säilytyslämpötila

-20...60 °C

• Säilytystilan ilmankosteus

10–90 % (ei tiivistymistä)

• Siirtonopeus (luku)

Suurin lukunopeus 130 Mt/s USB Type-C™- ja Type-A-puolilla (sama nopeus)

• Virtalähde

USB-virransyöttö (ei ulkoista virtalähdettä)

• Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, OS X 10.8 tai uudempi, Android™ OS 5.x tai uudempi 1

• Liitännän tyyppi

USB Type-C™ x 1, USB Type-A x 1

• Liittymä

USB 3.1 Gen 1

• OHJELMISTO WINDOWS-TIETOKONEISIIN (LATAUS)

Formaattiohjelmisto

• Kapasiteetti

16 Gt

• Käyttölämpötila

0–35 ℃

• Käyttötilan ilmankosteus

10–90 % (ei tiivistymistä)

• OHJELMISTO ANDROID™-ÄLYPUHELIMIIN JA -TABLET-LAITTEISIIN (LATAUS)

Tiedostonhallintasovellukset Google Playsta

• Silikonisuojus (noin 37,15 x 15,6 x 7,3 mm), käyttöohjeet