• Painot (noin)

6 g

• Mitat (noin L x K x S)

9 x 18,9 x 31,4 mm

• Yhteensopiva laite

Sonyn älypuhelimet: Xperia™ S, Xperia™ acro HD, Xperia™ A, Xperia™ ion, Xperia™ GX, Xperia™ AX, Xperia™ T, Xperia™ SP, Xperia™ Z, Xperia™ Z1, Xperia™ ZL, Xperia™ Z Ultra, Xperia™ C; Sonyn tablet-laite: Xperia™ Tablet Z; muiden valmistajien älypuhelimet: Samsung GALAXY Note III, Samsung GALAXY Note II, Samsung GALAXY NOTE , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung GALAXY Note 10.1, Samsung GALAXY Mega 6.3, ASUS Padfone mini, hTC HTC New ONE 4G LTE, hTC HTC New One , hTC HTC One Max, hTC HTC One, hTC HTC Butterfly S 4G LTE, hTC HTC Butterfly S, Motorola DROID RAZR M, Xiaomi Mi3 小米手机3, Xiaomi RED Mi 红米手机; muiden valmistajien tablet-laitteet: Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung GALAXY Note 8.0, Acer ICONIA Tab A700, HUAWEI MediaPad S7, Toshiba REGZA Tablet AT700

• Säilytyslämpötila

-20...60 °C

• Säilytystilan ilmankosteus

10–90 % (ei tiivistymistä)

• Virtalähde

USB-virransyöttö (ei ulkoista virtalähdettä)

• Tuetut käyttöjärjestelmät

Android 4.0.4; Android 4.1.2; Android 4.2.2; Android 4.3

• Liitännän tyyppi

Tyypin A USB-portti, USB2.0/1.1-portti, micro-USB-portti

• Liittymä

Nopea USB (USB2.0), USB2.0 ja micro-USB

• Kapasiteetti

32 Gt

• Käyttölämpötila

0–35 ℃

• Käyttötilan ilmankosteus

10–90 % (ei tiivistymistä)

• OHJELMISTO ANDROID™-ÄLYPUHELIMIIN JA -TABLET-LAITTEISIIN (LATAUS)

Google Playn File Manager -sovellus

• Käyttöohjeet