Artikkelin tunniste : 00197995 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Henkilökohtaisen LLS-201-sisältöaseman tietoturvailmoitus

Hyvät asiakkaat,

Kesäkuussa 2013 julkaistu henkilökohtainen LLS-201-sisältöasema käyttää langattoman verkon salausstandardia WPA2 (Wi-Fi Protected Access II).
    Alan raporttien perusteella tekniikassa on havaittu seuraavat haavoittuvuudet. (CERT Vulnerability Notes Database)

Voit suojata laitteita näitä haavoittuvuuksia hyödyntäviltä hyökkääjiltä noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käytä laitteissa suoraa yhteyttä

Kun yhdistät LLS-201-aseman älypuhelimeesi tai tablettiisi, käytä suoraa langatonta yhteyttä (Wi-Fi Direct -tilaa), älä langattoman lähiverkon tukiasemaa.

Käyttöopas: langattoman lähiverkkoyhteyden muodostaminen tietokoneen ja älypuhelimen/tabletin välille Wi-Fi Direct -tilassa

2. Määritä salasana

Määritä LLS-201-asemalle salasana käyttöoppaan avulla (linkki on alla).
      Jos annat salasanan muille tiedostojen jakamista varten, suosittelemme että vaihdat salasanan heti jälkeenpäin.

Käyttöopas: salasana-asetukset

3. Valitse suojattu paikka, kun käytät langatonta lähiverkkoyhteyttä

Jos yhdistät LLS-201-aseman älypuhelimeen tai tablettiin langattoman lähiverkon tukiaseman kautta, valitse turvallinen paikka (kuten kotisi), jossa muiden on vaikea käyttää langatonta verkkoyhteyttäsi.

4. Vältä julkisten langattomien lähiverkkopalvelujen käyttöä
      Jotkin julkiset lähiverkkopalvelut eivät ole riittävän suojattuja eivätkä rajoita käyttäjien määrää. Suojauksen vuoksi suosittelemme, että vältät julkisten langattomien lähiverkkopalvelujen käyttämistä LLS-201-asemasta.