Artikkelin tunniste : 00278225 / Viimeksi muokattu : 25.10.2023Tulosta

Sony TV:n palauttaminen tehdasasetuksiin (pakotettu uudelleenkäynnistys, virran katkaiseminen ja kytkeminen tai tehdasasetukset)

Millä tavoilla TV:n tehdasasetukset voi palauttaa?

Palautuksen tyyppiTV reagoiTV ei reagoi
    Pakotettu uudelleenkäynnistys (Android TV ja Google TV)Paina kaukosäätimen POWER-painiketta ja valitse Käynnistä uudelleen.Ei mahdollista
    Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot)Irrota TV:n virtajohto 30 sekunniksi ja liitä se takaisinIrrota TV:n virtajohto 30 sekunniksi ja liitä se takaisin
    Tehdasasetusten palauttaminen * (kaikki televisiot)Avaa asetukset ja valitse Tehdasasetuksien palauttaminenEi mahdollista
    Manuaalinen tehdasasetusten palautus (Android TV ja Google TV) *
    (Siirry osaan napauttamalla)
    Tee manuaalinen palautus TV:n painikkeilla (TV:n, ei kaukosäätimen)Tee manuaalinen palautus TV:n painikkeilla (TV:n, ei kaukosäätimen)

* Muista, että tehdasasetusten palautus poistaa asetukset ja edellyttää TV:n määrittämistä uudelleen.

Reagoivan TV:n ongelmat

Jos TV reagoi mutta siinä on ongelmia (kuten sovellusten kaatumista tai satunnaisia sammumisia), kokeile seuraavia:

• Pakotettu uudelleenkäynnistys (Android TV ja Google TV): Paina POWER-painiketta, kunnes TV käynnistyy uudelleen tai näkyviin tulee valikko. Valitse Käynnistä uudelleen.
    • Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot): Irrota TV:n virtajohto 30 sekunniksi ja liitä se takaisin.

Tehdasasetusten palauttaminen

Jos aiemmat vaiheet eivät toimi, mutta pääset asetuksiin, tee järjestelmäasetuksista tehdasasetuksien palauttaminen:

• Paina kaukosäätimen painiketta pika-asetukset -painike(Pika-asetukset-painike), HOME-painiketta tai ACTION MENU -painiketta kaukosäätimen/TV:n mukaan.
    • Valitse asetusratastai nuoli.
    • Seuraavat vaiheet saattavat olla erilaisia televisiosi valikkoasetuksista riippuen:
      • Valitse Järjestelmä → Tietoja → Palautus → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.
      • Valitse Device Preferences (Laitteen asetukset) → Palautus → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.
      • Valitse Storage & reset (Tallennus ja palautus) → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.

Tehdasasetusten palautus voi kestää muutamia minuutteja. Prosessin jälkeen televisio aloittaa alkumäärityksen.

Reagoimattoman TV:n ongelmat

Jos TV ei reagoi (se esimerkiksi on jumissa tai ei käynnisty), kokeile seuraavia:

• Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot): Irrota virtajohto 30 sekunniksi ja liitä se takaisin.
    • Manuaalinen tehdasasetusten palautus (Android TV ja Google TV): Jos et pääse asetuksiin.

Manuaalinen tehdasasetusten palauttaminen

Jos et pääse asetuksiin kaukosäätimellä, tee manuaalinen tehdasasetusten palautus TV:n painikkeilla.

Noudata TV:si painikemäärää vastaavia ohjeita.

TV:n virtapainikkeen sijainti

Tyyppi A: Televisiossasi on yksi painike

Tyyppi B: Televisiossasi on kolme painiketta (vasemmalla, oikealla tai television takana)

Tyyppi C: Televisiossasi on enemmän kuin kolme painiketta

Jos tässä artikkelissa kuvatut vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, ota meihin yhteyttä.