Artikkelin tunniste : 00254252 / Viimeksi muokattu : 11.03.2021

Miten suoritan Sonyn Android TV:n tehdasasetusten palautuksen?

VAROITUS: Valitsemalla Factory data reset (Tehdasasetusten palautus) poistat kaikki mukautetut asetukset kuten kanavat, tilin tiedot (esimerkiksi Google-tili), järjestelmän ja sovellusten tiedot, ladatut sovellukset, kiinteän ja langattoman verkkoyhteyden asetukset ja katselun estoasetukset.

Tärkeä ottaa huomioon, ennen kuin aloitat tehdasasetusten palautuksen

Eikö televisio vastaa komentoihin tai onko se juuttunut uudelleenkäynnistysten kierteeseen?

TÄRKEÄÄ: Jos TV ei vastaa komentoihin tai käynnistyy jatkuvasti uudelleen, etkä pysty katkaisemaan television virtaa tai tekemään tehdasasetusten palautusta, katso artikkeli:
    Perform a Forced Factory Reset on Android TV (manually using the three buttons on the side of the TV) (Tee pakotettu tehdasasetusten palautus Android TV:ssä (manuaalisesti TV:n sivulla olevilla painikkeilla))

Kuinka sovellukset synkronoidaan sovellusten tietojen palauttamiseksi tehdasasetusten palautuksen jälkeen

Voit synkronoida sovellukset Google-tilisi kanssa palauttaaksesi osan sovellusten tiedoista tehdasasetusten palautuksen jälkeen. Tee seuraavat vaiheet, jotka määräytyvät TV:n valikon mukaan.

Android™ 9

Valitse HOME → Asetukset → Laitteen asetukset tai Tilit ja kirjautuminen → Google → Choose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) → valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).

Android 7.0, Android 8.0

Valitse HOME → Asetukset → Google → Choose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) kohdassa Sync (Synkronointi) → valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).

Android 6.0

Valitse HOME → Asetukset → Personal (Henkilökohtainen) → Google → Choose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) kohdassa Sync (Synkronointi) → valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).

Kuinka TV:n tehdasasetukset palautetaan

Muista seuraavat seikat:

• Tehdasasetusten palautus voi kestää muutamia minuutteja. Odota, että televisio antaa tiedon prosessin päättymisestä.
    • Sinun on annettava PIN-koodi (jos se on asetettu televisioosi), kun valitset Erase everything (Poista kaikki).
    • Kun tehdasasetukset on palautettu, TV siirtyy ohjattuun Alkuasetukset-toimintoon. Sinun on hyväksyttävä Googlen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.
    • Kosketuslevyn pariliitos on muodostettava uudelleen tehdasasetusten palautuksen jälkeen.

Mikä on television nykyinen tila?

Valitse TV:n tila kahdesta seuraavasta vaihtoehdosta siirtyäksesi oikeaan osioon:

1. Aloitusnäyttö näkyy
    2. Aloitusnäyttöä ei näy (kauko-ohjaimen HOME-painike ei toimi)

Aloitusnäyttö näkyy

HUOMAUTUKSIA:

• X74xxH_X75xxH-sarjat: Ohita vaiheet 5 ja 6.
    • Näytettävä ruutu voi vaihdella mallin tai käyttöjärjestelmän version mukaan.
    1. Kytke televisioon virta.
    2. Paina television mukana toimitetun kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    3. Valitse  Asetukset.
    4. Seuraavat vaiheet määräytyvät TV:n valikkovaihtoehtojen mukaan:
      • Valitse Device Preferences → Reset (Laitteen asetukset → Palautus).
      • Valitse Device Preferences (Laitteen asetukset)  About (Tietoja) → Reset (Palautus).
      • Valitse Storage & Reset (Tallennus ja palautus).
    5. Valitse Factory data reset (Tehdasasetusten palautus), kuten oheisessa kuvassa.

1. Valitse Erase everything (Poista kaikki).
    • Jos TV pyytää salasanaa, syötä katselun eston (lähetys) salasana.
    1. Valitse Yes (Kyllä).

Aloitusnäyttöä ei näy (kauko-ohjaimen HOME-painike ei toimi)

Vaiheet, jotka koskevat X74xxH_X75xxH-sarjoja

Jos TV reagoi kauko-ohjaimen  ACTION-painikkeen painamiseen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Paina kauko-ohjaimen  ACTION-painiketta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Device Preferences (Laitteen asetukset).
    4. Seuraavat vaiheet määräytyvät TV:n valikkovaihtoehtojen mukaan:
      • Valitse Reset (Palautus).
      • Valitse About (Tietoja)  Reset (Palautus).

Vaiheet, jotka koskevat muita kuin X74xxH_H75xxH-sarjojen TV:itä

Jos TV reagoi kauko-ohjaimen HELP-painikkeen painamiseen, noudata seuraavia ohjeita.
    HUOMAUTUS: näytettävä ruutu voi vaihdella mallin tai käyttöjärjestelmän version mukaan.

1. Kytke televisioon virta.
    2. Paina television mukana toimitetun kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
    3. Valitse Käyttöopas kohdassa Ohjeet TV:n käyttöön.
    4. Valitse Asetukset, kuten oheisessa kuvassa.
    5. Valitse Configuring the TV (TV:n määrittäminen).
    6. Valitse TV.
    7. Valitse  Asetukset, kuten oheisessa kuvassa.
    8. Seuraavat vaiheet määräytyvät TV:n mukaan. Noudata vaiheita TV:si valikkovaihtoehtojen mukaan:
      • Valitse Device Preferences  Reset (Laitteen asetukset → Palautus).
      • Valitse Storage & reset (Tallennus ja palautus).
    9. Valitse Factory data reset (Tehdasasetusten palautus).
    10. Valitse Erase everything (Poista kaikki).
    • Jos TV pyytää salasanaa, syötä katselun eston (lähetys) salasana.
    1. Valitse Yes (Kyllä).