Artikkelin tunniste : 00206889 / Viimeksi muokattu : 02.08.2019

Android™ 8.0 Oreo™ -käyttöjärjestelmän automaattisia päivityksiä jatketaan – 22.5.2019

Jatkamme Android™ 8.0 Oreo™ -käyttöjärjestelmän automaattisia päivityksiä, ja ne tulevat saataville määritettyihin televisioihin lähiviikkoina.

Jos olet jo ladannut laiteohjelmistoversion 6.5830 (Android 8.0 Oreo), tämä päivitys sisältää uusia parannuksia ja korjaa aikaisemmassa ilmoituksessa mainitut ongelmat:

• Parantaa kanavaluettelon esiasetusten käyttäjäkokemusta
    • Ratkaisee ääniongelmat Soundbar-kaiuttimeen, A/V-viritinvahvistimeen tai kotiteatterijärjestelmään kytketyssä ARC-portissa, kun televisio käynnistetään valmiustilasta
    • Ratkaisee ääniongelmat joidenkin tiettyjen tiedostomuotojen toistamisessa sisäisellä videosoitinsovelluksella
    • Palauttaa ohjelmaoppaan Hae ohjelman nimellä -toiminnon

Asiakkaat, jotka päivittävät Oreo-käyttöjärjestelmään ensimmäistä kertaa: tämä laiteohjelmisto sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet sekä parannuksia aiempaan, alkuperäiseen Oreo-ohjelmistoon.

Seuraavassa on lueteltu joitain tärkeimpiä parannuksia:

• uusi aloitusnäytön valikko
    • Google Tours (opas)
    • ohjelmistopäivityksiä koskevat ilmoitukset aloitusnäytön valikossa
    • uusi näppäimistöasettelu ja uusia näppäimistötoimintoja
    • uudistunut sisältöpalkki tai television valikkopalkki
    • esteettömyyden pikavalikko (virtakytkin)
    • video-, musiikki- ja valokuvasovellusten parannettu käyttökokemus
    • tuettujen USB-laitteiden tai kotiverkon muotojen laajennus*

HUOMAUTUS: Tarkista kattava luettelo ominaisuuksista ja eduista TV:n tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta oman televisiomallisi tuotesivulta ja päivittää television USB-muistitikun avulla.

Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

Kiitos kärsivällisyydestäsi. Toivottavasti pidät Android™ 8.0 Oreo™ -käyttöjärjestelmästä.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

Etkö tiedä televisiosi mallisarjaa? Tässä on esimerkkejä:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096

*Toisto-ominaisuudet määräytyvät kotiverkon palvelinasetusten mukaan.

Automaattinen Android™ 8.0 Oreo™ -päivitys on väliaikaisesti keskeytetty – 14.2.2019

Laiteohjelmistopäivityksiä julkaistessaan Sony seuraa aina tarkasti niiden käyttöönottoa, jotta voimme varmistaa, että kokemus on asiakkaillemme sujuva ja vaivaton.

Olemme havainneet, että uusin Android 8.0 Oreo -päivitys voi estää äänen kuulumisen tietyissä Soundbar-kaiuttimissa, A/V-viritinvahvistimissa ja kotiteatterijärjestelmissä, jos televisio on ollut kauan valmiustilassa. Koska tämä mahdollinen liitettävyysongelma voi aiheuttaa vaivaa asiakkaillemme, olemme päättäneet lykätä automaattista Android 8.0 Oreo -laiteohjelmistopäivitystä (v6.5830).

Jos olet ladannut päivityksen eikä äänentoisto tällä hetkellä toimi kotisi audiolaitteessa, katso suositellut toimintatavat seuraavasta artikkelista.

Päivitys on edelleen saatavilla tukisivustossa, ja asiakkaat, joilla ei ole Soundbar-kaiutinta, A/V-viritinvahvistinta tai kotiteatterijärjestelmää, voivat ladata sen manuaalisesti.

Huomautus: Jos käytät jotakin edellä mainituista kodin audiolaitteista, suosittelemme, että odotat seuraavaa päivitystä, joka korjaa tämän mahdollisen ongelman.

Ongelman aiheuttajaa selvitetään parhaillaan, ja sen korjaava uusi laiteohjelmisto julkaistaan lähitulevaisuudessa. Pysy ajan tasalla käymällä tällä sivulla säännöllisesti tai merkitsemällä se kirjanmerkkeihin.

Kiitämme sinua ymmärtämisestä ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Android™ 8.0 Oreo™ -päivitys Sonyn vuosien 2016–2018 Android TV -malleihin (sarjat XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 ja AF8) – alkaen 30.1.2019

Uusi laiteohjelmistopäivitys (6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, julkaistaan suoraan televisioosi 30.1.2019 alkaen, ja se otetaan käyttöön vähitellen.

Laiteohjelmisto parantaa television suorituskykyä ottamalla käyttöön uusia toimintoja ja parantamalla olemassa olevia toimintoja:

• Uusi aloitusnäytön valikko
    • Google Tours (opas)
    • Ohjelmistopäivitysilmoitukset aloitusnäytön valikossa
    • Näppäimistön uusi asettelu ja toiminnot
    • Uudistettu Sisältöpalkki television valikkopalkissa
    • Esteettömyyden pikavalikko (virtakytkin)
    • Video-, Musiikki- ja Valokuva-sovellusten parannettu käyttökokemus
    • Tuettujen USB-laitteiden tai kotiverkon muotojen laajennus*

HUOMAUTUS: Lataa laiteohjelmisto ja hae tietoja sen uusista ominaisuuksista ja eduista televisiosi tuotesivulta.

Suositeltu tapa saada tämä päivitys on varmistaa, että Automatic software download (Automaattinen ohjelmistolataus) -asetukseksi on valittu ON (KÄYTÖSSÄ). Televisiosi pitäisi silloin päivittyä automaattisesti tulevien viikkojen aikana.

Voit myös ladata laiteohjelmiston Euroopan tukisivustosta ja päivittää televisiosi USB-muistitikun avulla.
    Sony ottaa aina asiakkaiden palautteen huomioon, tavoitteenaan edistää innovaatiota ja tuotteiden yleistä laatua.

[TV-mallisarjat, joita päivitys koskee]

Oletko epävarma siitä, mihin TV-sarjaan oma mallisi kuuluu? Tässä on esimerkkejä:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096

*Toisto-ominaisuudet määräytyvät kotiverkon palvelinasetusten mukaan.