Artikkelin tunniste : 00147031 / Viimeksi muokattu : 14.12.2021

Mistä löydän TV:n ohjelmistoversion, laitetunnuksen, mallinimen tai sarjanumeron?

TV:n järjestelmätietojen sijainti

TV:n järjestelmätietojen (esim. ohjelmistoversio, laitetunnus, mallinimi tai sarjanumero) tarkasteleminen TV:n valikon kautta vaihtelee TV-mallin mukaan. Katso lisätietoja valitsemalla TV:n tyyppi.

Android TV ja Google TV

Jos kauko-ohjaimessa on HELP-painike

1. Paina kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
    2. Seuraavat vaiheet määräytyvät TV:n valikkovaihtoehtojen mukaan:
      • Valitse System information (Järjestelmätiedot) joko Status & Diagnostics (Tila ja diagnostiikka)- tai Troubleshooting and system information (Vianetsintä ja järjestelmätiedot) -ryhmässä.
      • Valitse Contact & Support (Yhteystiedot ja tuki).
      • W8- ja X7-sarja: Mallin nimi näkyy näytön vasemmassa alareunassa.

Näyttö vaihtelee TV-mallin mukaan. Seuraavassa on esimerkkejä.
      Järjestelmätiedot valikkonäytössä
      Järjestelmätietonäyttö

Jos TV-kauko-ohjaimessa ei ole HELP-painiketta

1. Avaa Settings (Asetukset) -näyttö. Settings (Asetukset) -valikon käyttö
    2. Seuraavat vaiheet määräytyvät TV:n valikkovaihtoehtojen mukaan:
      • Valitse Settings (Asetukset) Help and Feedback (Ohje ja palaute) Help (Ohje) Status & Diagnostics (Tila ja diagnostiikka) System information (Järjestelmätiedot).
      • Valitse Apps (Sovellukset) → Help (Ohje) System information (Järjestelmätiedot) joko Status & Diagnostics (Tila ja diagnostiikka)- tai Troubleshooting and system information (Vianetsintä ja järjestelmätiedot) -ryhmässä.
      • Valitse Help (Ohje) System information (Järjestelmätiedot) Troubleshooting and system information (Vianetsintä ja järjestelmätiedot) -ryhmässä.
      • Valitse Settings (Asetukset) BRAVIA Settings (BRAVIA-asetukset) Customer Support (Asiakastuki) → Contact & Support (Yhteystiedot ja tuki).

Muu kuin Android TV tai Google TV

Vuonna 2015 ja myöhemmin julkaistut TV:t

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Valitse Settings (Asetukset).
    3. Valitse System Settings (Järjestelmäasetukset) tai Product Support (Tuotetuki).
    4. Valitse Customer Support (Asiakastuki) tai System Information (Järjestelmätiedot).
    5. Valitse Product Information (Tuotetiedot).
      Tuotetiedot
      Näyttö vaihtelee TV-mallin mukaan.

Vuonna 2014 julkaistut TV:t

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Valitse (?) Help (Ohje).
    3. Valitse Customer Support (Asiakastuki).
    4. Valitse System Information (Järjestelmätiedot).
      System Information
      Näyttö vaihtelee TV-mallin mukaan.

Vuonna 2013 ja aiemmin julkaistut TV:t

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Valitse Settings (Asetukset).
    3. Valitse Product Support (Tuotetuki) tai Set-up (Määritys).
    4. Valitse System Information (Järjestelmätiedot) tai Product Information (Tuotetiedot).
      Tuotetiedot ja järjestelmätiedot
      Näyttö vaihtelee TV-mallin mukaan.

Liittyvät artikkelit