Artikkelin tunniste : 00192271 / Viimeksi muokattu : 28.08.2019

Android TV:n erottaminen muista kuin Android TV -televisioista

Bravia-TV-mallisto voidaan jakaa kahteen ryhmään, Android TV -televisioihin ja muihin kuin Android TV -televisioihin. Jos haluat selvittää, kumpaan ryhmään televisiosi kuuluu, siirry televisiosi HOME-valikkoon ja vertaa sitä alla oleviin kuviin.

Android TV -televisioiden HOME-näytöt

Avaa aloitusnäytön valikko painamalla kauko-ohjaimen HOME-painiketta.

Ylätaso Sovellustaso

Aloitusnäyttö (Android 8.0 Oreo)

Muiden kuin Android TV -televisioiden HOME-näyttö

Avaa aloitusnäytön valikko painamalla kauko-ohjaimen HOME-painiketta.

Aloitusnäytön valikko (A)Aloitusnäytön valikko (B)

HUOMAUTUS: Muiden kuin Android TV -televisioiden aloitusnäytöt voivat poiketa toisistaan mallin tai sovellusten mukaan.