Artikkelin tunniste : 00278225 / Viimeksi muokattu : 20.06.2022Tulosta

Sony TV:n palauttaminen tehdasasetuksiin kauko-ohjaimella tai ilman kauko-ohjainta (pakotettu uudelleenkäynnistys, virran katkaiseminen ja kytkeminen tai tehdasasetukset)

Tässä artikkelissa käydään läpi monia television vianmääritysvalintoja sen mukaan, millaisia ongelmia kohtaat.

1. Televisiosi toimii ja pääset käyttämään television valikkoa kauko-ohjaimella. Kohtaat silti ongelmia, kuten sovelluksen kaatumisia tai jumittumisia, television äkkinäisiä uudelleenkäynnistymisiä tai kuvan ja äänen vääristymiä.
      Kokeile näitä:
      1. Pakotettu uudelleenkäynnistys (Android TV ja Google TV)
      2. Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot)
      3. Tehdasasetusten palautus Asetukset-valikossa (kaikki televisiot) → hyppää suoraan artikkelin kyseiseen kohtaan
        ​​​​​
    2. Televisiosi ei toimi, etkä pääse kauko-ohjaimen avulla television valikkoon esimerkiksi näistä syistä: televisio on jumissa, ei käynnisty, ei toista kuvaa tai käynnistyy jatkuvasti uudelleen. Kauko-ohjain ei tee mitään, etkä pääse asetusvalikkoon.
      Kokeile näitä:
      1. Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot)
      2. Manuaalinen tehdasasetusten palautus painikkeilla (Android TV ja Google TV)

Kokeile jokaista vaihetta ennen seuraavaan siirtymistä. Jos et ole varma televisiosi tyypistä, tarkista, onko BRAVIA-TV:si Google TV, Android TV vai jokin muu [English].

Pakotettu uudelleenkäynnistys kauko-ohjaimella (ANDROID TV ja GOOGLE TV)

Pakotettu uudelleenkäynnistys ei poista mitään tietoja ja on turvallinen tapa yrittää korjata pieniä ongelmia. Voit pakottaa uudelleenkäynnistyksen suoraan kauko-ohjaimesta tai siirtymällä kauko-ohjaimella television asetusvalikkoon:

Vaihtoehto 1: Pakota televisio käynnistymään uudelleen kauko-ohjaimen virtapainikkeen avulla. Mallistasi riippuen voit joko:

1. Pitää virtapainiketta painettuna, kunnes televisio sammuu ja käynnistyy uudelleen.
      tai
    2. Pitää virtapainiketta painettuna ja valita ilmestyvästä valikosta Käynnistä uudelleen.

Vaihtoehto 2: Pakota television uudelleenkäynnistys television asetuksista.

Virran katkaiseminen ja kytkeminen (kaikki televisiot)

Virran katkaiseminen ja kytkeminen ei poista mitään tietoja ja on turvallinen tapa yrittää korjata pieniä ongelmia, kun et voi käyttää kauko-ohjainta. Television virtajohdon irrottaminen television ollessa päällä ei vahingoita televisiota.

1. Irrota television virtajohto pistorasiasta. Jätä virtajohto irti 30 sekunniksi.
    2. Liitä virtajohto uudelleen pistorasiaan.
    3. Jos televisio ei käynnisty, käynnistä televisio sen virtapainikkeella .
      (Vinkki: jos televisiosi käynnistyy vaiheen 3 jälkeen, mutta et silti voi ohjata sitä, tarkista kauko-ohjaimen paristot.)

Esimerkkejä virtapainikkeen sijainneista

Tehdasasetusten palauttaminen (kaikki televisiot)

Jos aiemmat vaiheet eivät toimineet, mutta pääset kauko-ohjaimella television asetuksiin, yritä palauttaa tehdasasetukset. Tämä palauttaa television täysin alkuperäiseen tilaan, minkä vuoksi sen avulla voi ratkaista vaikeampia ongelmia.

Jos et pääse television asetusvalikkoon, siirry suoraan manuaaliseen tehdasasetusten palauttamiseen (pätee Android TV:hen ja Google TV:hen).

ENNEN KUIN ALOITAT: Kun tehdasasetusten palautus on tehty, sinun on määritettävä kaikki asetukset uudelleen ikään kuin ottaisit television käyttöön ensimmäistä kertaa. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki määrittämäsi omat asetukset, mukaan lukien Google-tiliasetukset, sovellukset, kanavat ja langattoman verkon asetukset.

1. Paina kauko-ohjaimen pika-asetukset -painike-painiketta (Pika-asetukset -painike), HOME-painiketta tai ACTION MENU -painiketta kauko-ohjaimesta riippuen.
    2. Valitse asetusratastai nuoli
    3. Seuraavat vaiheet saattavat olla erilaisia televisiosi valikkoasetuksista riippuen (A, B tai C):
      1. Valitse Järjestelmä → Tietoja → Palautus → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.
      2. Valitse Device Preferences (Laitteen asetukset) → Palautus → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.
      3. Valitse Storage & reset (Tallennus ja palautus) → Tehdasasetuksien palauttaminen → Poista kaikki → Kyllä.

Tehdasasetusten palautus voi kestää muutamia minuutteja. Odota prosessin valmistumista. Kun tehdasasetukset on palautettu, televisio siirtyy Alkuasetukset-toimintoon.

Vaihtoehto: palauta tehdasasetukset kauko-ohjaimen HELP-painikkeella.

Manuaalinen (pakotettu) tehdasasetusten palauttaminen (ANDROID TV ja GOOGLE TV)

Jos et voi käyttää televisiosi asetusvalikkoa kauko-ohjaimella, yritä palauttaa television tehdasasetukset manuaalisesti (pakottamalla) television painikkeiden avulla. Tämä palauttaa television täysin alkuperäiseen tilaan, minkä vuoksi sen avulla voi ratkaista vaikeampia ongelmia (jos televisio esimerkiksi käynnistyy sattumanvaraisesti uudelleen).

ENNEN KUIN ALOITAT: Kun tehdasasetusten palautus on tehty, sinun on määritettävä kaikki asetukset uudelleen ikään kuin ottaisit television käyttöön ensimmäistä kertaa. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki määrittämäsi omat asetukset, mukaan lukien Google-tiliasetukset, sovellukset, kanavat ja langattoman verkon asetukset.

Pakotettu manuaalinen tehdasasetusten palautus television painikkeita käyttämällä

Manuaalisen palautuksen suorittaminen määräytyy televisiosi painikkeiden määrän mukaan:

1. Televisiossa on vain yksi painike: Virtapainike sijaitsee television keskikohdan alla tai edestä katsottuna vasemmalla.
    2. Televisiossa on kolme painiketta: virtapainike ja äänenvoimakkuuspainikkeet ovat television takapuolella oikeassa tai vasemmassa reunassa.
    3. Televisiossa on enemmän kuin kolme painiketta.

Jos et löydä television painikkeita, etsi tietoa käynnistysoppaasta tai viiteoppaasta, jotka löytyvät tämän tukisivuston tuotesivulta.

Noudata televisiosi painikemäärää vastaavia ohjeita:

Tyyppi A: Televisiossasi on yksi painike

Tyyppi B: Televisiossasi on kolme painiketta (vasemmalla, oikealla tai television takana)

Tyyppi C: Televisiossasi on enemmän kuin kolme painiketta