Artikkelin tunniste : 00200070 / Viimeksi muokattu : 13.06.2022

Lisää, lajittele ja poista kanavia helposti: Sony Channel Editor

Sony Channel Editor -työkalu mahdollistaa kanavaluettelon muokkaamisen tietokoneella. Työkalu on todella helppokäyttöinen. Noudata vain seuraavia ohjeita:

1. Lataa luettelo televisiosta USB-muistitikulle.
    2. Muokkaa kanavaluettelon järjestystä tietokoneella.
    3. Lataa luettelo takaisin televisioon.

Työkalu on ladattavissa televisiomallisi tuotesivulta, ja se on yhteensopiva kaikkien tässä artikkelissa mainittujen mallien kanssa.

Kun hallitset peruskäytön [English], voit kokeilla myös työkalun edistyneitä toimintoja [English].

Toivottavasti pidät uudesta työkalusta ja sen tarjoamista muokkausominaisuuksista!

*Huomautus: Tämä työkalu on saatavilla vain tietyillä kielillä. Jos haluamaasi kieltä ei tueta, lataustiedosto ja työkalu näytetään englanniksi.