Artikkelin tunniste : 00192349 / Viimeksi muokattu : 26.04.2022Tulosta

Miten viritän Sonyn LCD-televisioni, jossa ei ole Androidia (kaapeli/antenni)?

Ennen kuin aloitat

Digitaalinen viritys (LCD-televisio ilman Androidia)

1. Varmista, että antennikaapeli on liitetty kunnolla televisioon.
      Alla olevassa kaaviossa on esimerkki kaapeli-/antenniliitännöistä. Lisätietoja antenniliitännästä löytyy television mukana toimitetusta oppaasta. Käyttöoppaat on julkaistu tukisivustolla.
      Esimerkkikuva antenni-/kaapelitelevision liitännöistä.

2. Kytke televisioon virta.
    3. Paina kauko-ohjaimen MENU- tai HOME-painiketta.
      Kaksi vierekkäistä kuvaa. Vasemmalla: kauko-ohjaimen Menu-painikkeen sijainti. Oikealla: kauko-ohjaimen HOME-painikkeen sijainti.
    4. Valitse alta televisiosi valikkorakennetta parhaiten vastaava vaihtoehto. Huomaa, että näyttökuvat saattavat poiketa siitä, mitä näet omalla ruudullasi.
      • Vaihtoehto A: Valitse kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla Settings (Asetukset) → Digital set-up (Digitaalinen asennus) → Digital Auto Tuning (Digitaalinen automaattiviritys) tai Auto Tuning (Automaattiviritys) alla olevan näyttökuvan mukaisesti.
        Kuva
      • Vaihtoehto B: Valitse kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla Settings (Asetukset) → System Settings (Järjestelmäasetukset) tai Set-up (Määritys) → Channel set-up (Kanavien määritys) → Digital set-up (Digitaalinen asennus) → Digital Auto Tuning (Digitaalinen automaattiviritys) tai Auto Tuning (Automaattiviritys) alla olevan näyttökuvan mukaisesti.
        Kuva
    5. Kun sinulta kysytään Do you want to start Auto Tuning? (Haluatko aloittaa automaattisen virityksen?), valitse Yes (Kyllä) tai OK ja vahvista painamalla Kuva (plus) -painiketta.
      Television näyttökuva:
    6. Valitse Antenna (Antenni) tai Cable (Kaapeli).
    7. Jos valitset Antenna (Antenni), antennin automaattiviritys käynnistyy.
    8. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Cable (Kaapeli), kaapelivirityksen valikko tulee näkyviin.
    9. Voit määrittää Scan Type (Hakutyyppi)-, Frequency (Taajuus)- tai Network ID (Verkkotunnus) -asetukset manuaalisesti palveluntarjoajaltasi saamiesi verkkoparametrien mukaisiksi.
    10. Jos et ole saanut verkkoparametreja, suosittelemme oletusasetusten käyttämistä:
      • Scan type (Hakutyyppi) = Quick scan (Pikahaku)
      • Frequency (Taajuus) = Auto (Autom.)
      • Network ID (Verkkotunnus) = Auto (Autom.)
      • Operator (Operaattori): Valitse palveluntarjoajasi nimi luettelosta
    11. Jos haku ei löydä lainkaan kanavia tai kaikkia kanavia, kokeile muuttaa Scan Type (Hakutyyppi) -asetukseksi Full scan (Täydellinen haku).
      • TÄRKEÄÄ:Television virittäminen Full Scan (Täydellinen haku) -asetuksella voi kestää jopa yli tunnin. Jos sinulla on ongelmia kaapelivirityksessä, käänny palveluntarjoajan puoleen, sillä se voi käyttää eri asetuksia.
    12. Jatka valitsemalla Start (Aloita).
    13. Televisio aloittaa nyt virityksen. Saat vahvistusviestin virityksen valmistuttua.

Analoginen viritys (LCD-televisio ilman Androidia)

Analogisen virityksen tekeminen