Artikkelin tunniste : 00253744 / Viimeksi muokattu : 18.11.2020Tulosta

Sonyn vuoden 2020 Android TV:n jatkuvan uudelleenkäynnistymisen vianmääritys

  Jos asiakas ei käytä HbbTV:tä ja ongelma jatkuu tämän artikkelin ohjeiden kokeilemisen jälkeen, neuvo asiakasta poistamaan HbbTV käytöstä.

  TÄRKEÄÄ: Tämä artikkeli koskee vain tiettyjä tuotteita ja/tai käyttöjärjestelmiä. Lisätietoja on kohdassa Sovellettavat tuotteet ja luokat.

  Käynnistyykö Sony 2020 Android TV:si jatkuvasti uudelleen?

  Jos Sony Android TV:si käynnistyy uudelleen jatkuvasti eli on juuttunut uudelleenkäynnistysten kierteeseen, tilanne saattaa edellyttää pakotettua tehdasasetusten palautusta.

  Jatkuva uudelleenkäynnistyminen voi tapahtua, kun TV:n ohjelmisto kaatuu laiteohjelmistopäivityksen jälkeen, etkä voi suorittaa tavallista tehdasasetusten palautusta.

  Jos TV alkaa käynnistyä uudelleen jatkuvasti, siinä näkyy seuraava käynnistysnäyttö:

  Marshmallow-uudelleenkäynnistys

  Pakotettu tehdasasetusten palautus TV:n painikkeita käyttämällä

  VAROITUS: Pakotettu tehdasasetusten palautus poistaa TV:stä kaikki asiakkaan asetukset, mukaan lukien ladatut sovellukset, järjestelmätiedot, kanavien lajittelun ja langattoman verkon asetukset. ZH8-malleista poistetaan myös jälleenmyynnin esittelytiedot sisäisestä muistista. Jos pääset TV-valikkoon, suorita tehdasasetusten palautus siellä.

  Ennen pakotetun tehdasasetusten palautuksen aloittamista

  • Toimenpiteeseen saatetaan tarvita kaksi henkilöä.
  • Painikkeiden sijainti voi vaihdella eri TV-malleissa.
  • Pakotetun tehdasasetusten palautuksen jälkeen voit ehkä palauttaa osan sovellusten tiedoista, jos sovellukset on synkronoitu Google™-tilisi kanssa. Sovellusten synkronoinnin vaiheet vaihtelevat TV-valikon valintojen mukaan:
   • HOMEAsetuksetLaitteen asetukset tai Tilit ja kirjautuminenGoogleChoose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) → Valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).
   • HOMEAsetuksetGoogleChoose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) kohdassa Sync (Synkronointi) → Valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).
   • HOMEAsetuksetPersonal (Henkilökohtainen) → GoogleChoose synced apps (Valitse synkronoitavat sovellukset) kohdassa Sync → (Synkronointi) Valitse tilin kanssa synkronoitavat kohteet → Sync now (Synkronoi nyt).

  Pakotettu tehdasasetusten palauttaminen

  Määritä ensin painikkeiden määrä televisiossasi. Napsauttamalla tätä linkkiä näet TV:si painikkeiden sijainnin.

  1. TV:ssä on vain yksi painike: (virta) -painike sijaitsee TV:n alaosan keskellä tai vasemmalla puolella edestäpäin katsottuna.
  2. TV:ssä on kolme painiketta: painikkeet sijaitsevat mallista riippuen TV:n oikealla tai vasemmalla sivulla tai takana.

  Jos et löydä painikkeita TV:stä, katso ohjeet TV:si käyttöoppaasta. Käyttöoppaat on julkaistu mallisi tukisivulla.


  Noudata TV:si painikemäärää vastaavia ohjeita.

  Tyyppi A: TV-mallissa on vain yksi painike

  Tyyppi B: TV-mallissa on kolme painiketta


  Olen suorittanut pakotetun tehdasasetusten palautuksen enkä voi virittää satelliittia

  Jos sinulla on satelliittiviritykseen liittyviä ongelmia tehdasasetusten palautuksen jälkeen, tutustu satelliittiviritysoppaaseemme tai katso tämä video:

  Jos viritys ei edelleenkään onnistu, ota meihin yhteyttä.