Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla yhteensopivat Bluetooth-kuulokkeet voi yhdistää nopeasti älypuhelimeen. Yhdistämisen jälkeen ääniasetuksia voi muokata kuulokkeisiin sopiviksi.

Lisätietoja sovelluksen käytöstä ja toiminnoista sekä yhteensopivista laitteista on Headphones Connect -verkko-ohjeessa.

Lataa Sony | Headphones Connect -sovellus Android- tai iOS-laitteeseen napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Sony | Headphones Connect Google Play -kaupassa
Sony | Headphones Connect App Storessa

Huomautus: Tämä sovellus on tarkoitettu vain Android- ja iPhone-älypuhelimille. Se ei ole yhteensopiva tietokoneiden kanssa.