UUDENLAINEN TODELLISUUS

Valon mestarit

Sonyn televisioiden laaja kirkkausalue vastaa todellista maailmaa tarkemmin kuin useimpien muiden televisioiden toistama alue.​ Lisäksi kontrasti on parempi, yksityiskohdat tarkempia ja värit luonnollisia.

Sonyn 4K HDR:n salaisuus

4K ja suuri dynaaminen alue

Suuri dynaaminen alue on kuvanlaadun uusi standardi, joka tarjoaa paljon laajemman väri- ja kontrastialueen ja selkeämmän kuvan. Sonyn 4K HDR TV parantaa kuvaa entisestään muun muassa 4K X-Reality PRO™-, X-tended Dynamic Range™ PRO- ja TRILUMINOS Display™ -tekniikoiden avulla. Todellisuus nousee aivan uudelle tasolle ja tunnet olevasi mukana kohtauksessa.

Ilman Sony 4K HDR:ää
Sonyn 4K HDR -ominaisuudella
Sony 4K HDR
Tavallinen dynaaminen alue

Kontrasti vailla vertaa – syvemmät mustat, kirkkaammat vaaleat kohdat.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ voi näyttää entistä laajemman dynaamisen alueen, jossa mustan sävyt ovat uskomattoman syviä ja vaaleat kohdat ällistyttävän kirkkaita. Kaiken tämän taustalla on 4K HDR Processor X1™ Extreme -taustavalojärjestelmä, jossa on erittäin tiheä LED-rakenne sekä ainutlaatuinen paikallinen himmennysalgoritmi ja optinen muotoilu.

Backlight Master Drive™
TAUSTAVALON SÄÄTÖ
Taustavalon säätö
BACKLIGHT MASTER DRIVE™

Discrete LED control

Täydellistä hallintaa ja taiteellista vapautta

Jotta Backlight Master Drive™ pääsisi oikeuksiinsa, uusi ja innovatiivinen algoritmi säätelee erittäin tiheää LED-rakennetta. Jokaista LED-diodia hallitaan hienovaraisesti, ja lopputuloksena on äärimmäisen tarkka kuva.

Valoa sitä tarvitseviin kohtiin

Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive™ -tekniikassa on hyödynnetty ainutlaatuista muotoilua, joka kerää LED-valot yhteen pisteeseen. Tämä vähentää valon hajaantumista ja Full Array LED -televisoissa havaittavia heijastumia. Tekniikka takaa, että jokainen LED lähettää suoran valonsäteen, ja tuottaa näin selkeän kuvan, jossa vaaleat kohdat ovat eloisia ja mustat kohdat tummia.

Perinteinen muotoilu

Perinteinen muotoilu

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Hämmästyttävän kirkas, uskomattoman ohut

Slim Backlight Drive+

Innovatiivinen Slim Backlight Drive+ ohjaa valon sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Huippuohut muotoilu kätkee sisälleen poikkeuksellisen kirkkauden ja syvemmät mustan sävyt kuin perinteiset LED-TV:t.

Näin Slim Backlight Drive+ toimii

Kaksikerroksinen reunan taustavalorakenne ohjaa valon sinne, missä sitä tarvitaan

Slim Backlight Drive+ -rakenteessa on kaksi valoa ohjaavaa levyä, jotka mahdollistavat tarkan paikallisen himmennyksen ja nostavat laadun perinteistä Edge LED -TV:tä paremmaksi. X-tended Dynamic Range™ PRO -taustavaloalgoritmin kanssa tämä uusi ainutlaatuinen nelireunainen LED-rakenne takaa huippukirkkauden ja kauniin kontrastin uskomattoman ohuessa muodossa.

Perinteinen Edge LED

Perinteinen Edge LED

Perinteinen laaja LED

Perinteinen laaja LED

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

Vangitsee tummuuden ja valon koko kirjon

X-tended Dynamic Range PRO™

X-tended Dynamic Range PRO™ tasapainottaa valon määrän himmentämällä ja kirkastamalla alueita ja valjastaa näin käyttöönsä moninkertaisesti perinteistä LED-taustavalolla varustettua TV:tä laajemman kirkkausalueen ja skaalaa lähteen lähelle HDR-laatua, jonka kirkkausalue on laajempi.

X-tended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Perinteinen TV
PERINTEINEN TV

Paras suorituskyky

Näin X-tended Dynamic Range PRO™ toimii

X-tended Dynamic Range PRO ohjaa taustavaloa poikkeuksellisen tarkasti ja näyttää tummat alueet tummina ja kirkkaat kohtaukset kirkkaina – laaja kirkkausalue tuo uutta eloa kaikkeen katsomaasi.

X-tended Dynamic Range PROn toimintaperiaate

Ylivoimainen tekniikka, uskomaton kontrasti

Taustavalon ja uskomattoman X-tended Dynamic Range™ PRO -tekniikan ansiosta televisiomme tarjoavat ainutlaatuisen luonnollisen kontrastin joka kuvassa.

ZD9

ZD9

16-kertainen XDR-kontrasti

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93

XE94/93

10-kertainen XDR-kontrasti

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E

XE90

5-kertainen XDR-kontrasti

X-tended Dynamic Range™ PRO

Optimoi kirkkaus kuva kerrallaan

4K Processor X1™ ja dynaaminen kontrastinparannus

4K-televisiot, joissa on 4K Processor X1, parantavat kirkkausaluetta merkittävästi myös ilman X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa. Tämän takaa dynaaminen kontrastinparannus, joka optimoi kirkkauden kuva kerrallaan ruudun tapahtumien perusteella.

  • Videokuva
  • Urheilu

Koe laajempi kirkkausalue

4K Processor X1 -siru näyttää jokaisen kuvan kirkkaat ja mustat kohdat selkeästi.

4K Processor X1
4K PROCESSOR X1
Ei 4K Processor X1:tä
EI 4K PROCESSOR X1:TÄ