Tuo viihde kotiisi suurinäyttöisellä TV:llä

Jos haluat nauttia mukaansatempaavammasta viihteestä, kannattaa harkita suurta TV:tä. Pääset lähemmäs toimintaa ja voit nauttia syvyydestä ja yhtä tarkoista yksityiskohdista kuin elokuvateatterissa tai stadionilla. Uraauurtavan tekniikan ja muotoilun ansiosta suuret TV:t sopivat täydellisesti pieniinkin ympäristöihin.

Suurinäyttöisellä TV:llä nautit jännityksestä kotona – ja tunnet olevasi osa toimintaa

Vaikka et pääsekään stadionille, teatteriin tai konserttisaliin, voit nauttia suosikkiviihteestäsi kotona. Ylivertaisen kuvan- ja äänenlaadun ansiosta Sonyn suurinäyttöiset TV:t tarjoavat saman jännittävän kokemuksen.   


Maksimoi katselukokemuksesi

Vain suurikokoinen TV suurine kuvineen voi toistaa elokuvateatterin tai stadionin tunnelman täydellisesti. Näytön koon kasvaessa vastaan voi kuitenkin tulla sumeus- ja kontrastiongelmia. Sonyn ainutlaatuinen kuvatekniikka korjaa nämä ongelmat sekä tuottaa upean resoluution, liikkeen ja todentuntuisen katselukokemuksen.

Kaksi kuvaa, joissa verrataan pelaajan jalan edessä olevan jalkapallon kuvanlaatua
Katso mitä tahansa sisältöä upeassa 4K-muodossa

Sonyn 4K X-Reality™ PRO -tekniikka käyttää ainutlaatuista tietokantaa, jonka avulla mikä tahansa kuva muuntuu 4K-laatuiseksi värien ja kontrastien terävöityessä. Lopputuloksena on niin tarkka resoluutio, että erotat jopa jalkapallon saumat.

Kaksi kuvanlaatua vertailevaa kuvaa, joissa on toisen pelaajan taklauksen yli hyppäävää pelaaja
Nopeampia kohtauksia, aina yhtä sulava kuva

Sonyn X-Motion Clarity™ takaa, että jopa kaikkein nopeimmat ja toiminnantäyteisimmät kohtaukset näkyvät selkeinä ja sulavina. Liikkuvien kuvien tarkan säädön ansiosta koet toiminnan jokaisen hetken.

Neljän miehen ryhmä katselee jalkapalloa Sony TV:stä eri kulmista
Nauti ylivertaisesta kuvanlaadusta myös sivusta

Kuvanlaatu yleensä heikkenee, kun TV:tä katsellaan sivusuunnasta, mutta Sony TV:n X-Wide Angle takaa hyvän kuvanlaadun ja värit tällöinkin. Tämän ansiosta voit nauttia suosikkisisällöstäsi isommalla porukalla. 

Koe vangitseva ääni

Suurinäyttöisessä televisiossa sivukaiuttimet ovat tavallista kauempana toisistaan, joten äänikin voi kuulua kaukana sen lähteestä. Sonyn äänitekniikka paitsi korjaa tämän ongelman, myös tuottaa tilaäänikokemuksen, joten koet olevasi yleisön joukossa.

Acoustic Surface Audio
Ääni kuuluu suoraan sen lähteestä

Sonyn ainutlaatuisen Acoustic Surface Audio -tekniikan ansiosta ääni kuuluu suoraan sen lähteestä. Mukaansatempaava ääni takaa, että koet ottelun jokaisen laukauksen ja maalin kuin olisit itse paikan päällä.

S-Force Front Surround -kaiutinjärjestelmä
Nauti moniulotteisesta äänestä

Kuule ääni samanlaisena kuin erillisestä tilaäänikaiuttimesta. S-Force Front Surround -tekniikka muuntaa äänitulosignaaleja ja luo virtuaalisen tilaäänikaiutinjärjestelmän televisiossa, joten äänielämys on sama kuin paikan päällä stadionilla.

Eikö tila riitä? Kyllä riittää.

Kuvatekniikan ja muotoilun kehityksen myötä myös pienissä huoneissa voi nauttia suuren kuvan hyödyistä. Korkean resoluution näytön ansiosta pääset lähemmäs toimintaa, ja entistä ohuemmat reunukset maksimoivat kuva-alan koon ilman, että TV:n koko kasvaa.

Kuvaesitys katseluetäisyydestä.
Astu lähemmäs toimintaa 

Nykyajan suuren tarkkuuden 4K-TV:issä kuva pysyy terävänä ja sujuvana myös läheltä katsottaessa ja suurikokoisissa näytöissä. Yleissääntönä television korkeuden kannattaisi olla 2/3 television ja katsojan sijainnin välisestä etäisyydestä.

Katseluetäisyys: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Kuvaesitys, jossa näkyy ohuempien reunusten ansiosta saatava kuva-alan lisäys.
Lisää näyttöalaa samassa koossa

Uusien televisiomallien ohuiden reunusten ansiosta saat entistä suuremman näyttöalan ilman, että television koko suurenee. Lisäksi katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi, sillä voit keskittyä kehyksen sijaan toimintaan.