Tuo viihde kotiisi suurinäyttöisellä TV:llä

Jos haluat nauttia mukaansatempaavammasta viihteestä, kannattaa harkita suurta TV:tä. Pääset lähemmäs toimintaa ja voit nauttia syvyydestä ja yhtä tarkoista yksityiskohdista kuin elokuvateatterissa tai stadionilla. Uraauurtavan tekniikan ja muotoilun ansiosta suuret TV:t sopivat täydellisesti pieniinkin ympäristöihin.

Syitä suuren ruudun valintaan

Koe elokuvien taika ja live-urheilun jännitys kotonasi. Suurella näytöllä kuvatkin ovat tietysti suuria, joten eri puolilla huonetta olevat ihmiset voivat entistä helpommin uppoutua kokemukseen. Suurten kuvien ja tekstien ansiosta katselu on mukavaa myös kaukaa.


Maksimoi katselukokemuksesi

Vain suurikokoinen TV suurine kuvineen ja mukaansatempaavine äänineen voi toistaa elokuvateatterin tai stadionin tunnelman täydellisesti. Koon kasvaessa tulee usein kuitenkin kohina-, sumeus- ja kontrastiongelmia. Sivukaiuttimet ovat tavallista kauempana toisistaan, joten äänikin kuuluu kaukana sen aiotusta lähteestä. Sonyn ainutlaatuinen kuva- ja äänitekniikka korjaa ongelmat ja tuottaa todella todentuntuisen katselukokemuksen.

Jaetun ruudun kuva laukkaavista hevosista kuvan käsittelyä ennen ja sen jälkeen.
Aidot kuvat

X1-prosessorit analysoivat ja käsittelevät tiedot tarkasti, vähentävät kohinaa ja sumentumista sekä parantavat kuvanlaatua parannetun värintoiston ja kontrastin voimin. Lopputuloksena todentuntuinen kuva, joka takaa mukaansatempaavan katselukokemuksen.   

Toimintaa seuraavaa ääntä havainnollistava kuva dinosauruksista suuressa televisiossa.
Ääni seuraa toimintaa

Monien suurten televisioiden ääni tulee ruudusta ja seuraa toimintaa, joten aitouden tuntu on erinomainen. Ääni kuuluu suoraan sen lähteestä, kuten esimerkiksi puhuvan hahmon kohdalta.

Eikö tila riitä? Kyllä riittää.

Kuvatekniikan ja muotoilun kehityksen myötä myös pienissä huoneissa voi nauttia suuren kuvan hyödyistä. Korkean resoluution näytön ansiosta pääset lähemmäs toimintaa, ja entistä ohuemmat reunukset maksimoivat kuva-alan koon ilman, että TV:n koko kasvaa.

Kuvaesitys katseluetäisyydestä.
Astu lähemmäs toimintaa 

Nykyajan suuren tarkkuuden 4K-TV:issä kuva pysyy terävänä ja sujuvana myös läheltä katsottaessa ja suurikokoisissa näytöissä. Yleissääntönä television korkeuden kannattaisi olla 2/3 television ja katsojan sijainnin välisestä etäisyydestä.

Katseluetäisyys: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Kuvaesitys, jossa näkyy ohuempien reunusten ansiosta saatava kuva-alan lisäys.
Lisää näyttöalaa samassa koossa

Uusien televisiomallien ohuiden reunusten ansiosta saat entistä suuremman näyttöalan ilman, että television koko suurenee. Lisäksi katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi, sillä voit keskittyä kehyksen sijaan toimintaan.

Valitse suurikokoinen TV – 55" tai suurempi