Tuo viihde kotiisi suurinäyttöisellä TV:llä

Jos haluat nauttia mukaansatempaavammasta viihteestä, kannattaa harkita suurta TV:tä. Pääset lähemmäs toimintaa ja voit nauttia syvyydestä ja yhtä tarkoista yksityiskohdista kuin elokuvateatterissa tai stadionilla. Uraauurtavan tekniikan ja muotoilun ansiosta suuret TV:t sopivat täydellisesti pieniinkin ympäristöihin.

Maksimoi katselukokemuksesi

Vain suurikokoinen TV suurine kuvineen voi toistaa elokuvateatterin tai stadionin tunnelman täydellisesti. Ruudun koon kasvaessa vastaan voi kuitenkin tulla ongelmia sumeuden ja kontrastin kanssa. Sonyn ainutlaatuinen Cognitive Processor XRTM korjaa nämä ongelmat sekä tuottaa upean resoluution, liikkeen ja todentuntuisen katselukokemuksen.

Kaksi kuvaa, joissa verrataan pelaajan jalan edessä olevan jalkapallon kuvanlaatua
Katso mitä tahansa sisältöä upeassa 4K-muodossa

Sonyn XR 4K -skaalaustekniikka käyttää ainutlaatuista tietokantaa, jonka avulla mikä tahansa kuva muuntuu 4K-laatuiseksi värien ja kontrastien terävöityessä. Mikä on tulos? Niin tarkka resoluutio, että näet jopa jalkapallon saumat.

Kaksi kuvanlaatua vertailevaa kuvaa, joissa on toisen pelaajan taklauksen yli hyppäävää pelaaja
Nopeampia kohtauksia, aina yhtä sulava kuva

Sonyn XR Motion Clarity™ takaa, että myös kaikkein nopeimmat ja toiminnantäyteisimmät kohtaukset näkyvät selkeinä ja sulavina. Liikkuvien kuvien tarkan säädön ansiosta koet toiminnan jokaisen hetken.

Neljän miehen ryhmä katselee jalkapalloa Sony TV:stä eri kulmista
Nauti ylivertaisesta kuvanlaadusta myös sivusta

Kuvanlaatu yleensä heikkenee, kun TV:tä katsellaan sivusuunnasta, mutta Sony TV:n X-Wide Angle takaa hyvän kuvanlaadun ja värit tällöinkin. Tämän ansiosta voit nauttia suosikkisisällöstäsi isommalla porukalla. 

Koe vangitseva ääni

Suuressa televisiossa sivukaiuttimet ovat tavallista kauempana toisistaan, joten äänikin voi kuulua kaukana sen lähteestä. Sonyn Cognitive Processor XRTM ei pelkästään korjaa tätä ongelmaa vaan tuottaa tilaäänikokemuksen, joten voit kokea olevasi yleisön joukossa.

Acoustic Surface Audio
Ääni kuuluu suoraan sen lähteestä

Sonyn ainutlaatuisen Acoustic Surface Audio -tekniikan ansiosta ääni kuuluu suoraan sen lähteestä. Mukaansatempaava ääni takaa, että koet ottelun jokaisen laukauksen ja maalin kuin olisit itse paikan päällä.

S-Force Front Surround -kaiutinjärjestelmä
Kaikki viihde skaalattuna 3D-tilaääniseksi

Koe kaikki äänet aitoina tilaääninä. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

Eikö tila riitä? Kyllä riittää.

Kuvatekniikan ja muotoilun kehityksen myötä myös pienissä huoneissa voi nauttia suuren kuvan hyödyistä. Korkean resoluution näytön ansiosta pääset lähemmäs toimintaa, ja entistä ohuemmat reunukset maksimoivat kuva-alan koon ilman, että TV:n koko kasvaa.

Kuvaesitys katseluetäisyydestä.
Astu lähemmäs toimintaa 

Nykyajan suuren tarkkuuden 4K-TV:issä kuva pysyy terävänä ja sujuvana myös läheltä katsottaessa ja suurikokoisissa näytöissä. Yleissääntönä television korkeuden kannattaisi olla 2/3 television ja katsojan sijainnin välisestä etäisyydestä.

Katseluetäisyys: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Kuvaesitys, jossa näkyy ohuempien reunusten ansiosta saatava kuva-alan lisäys.
Lisää näyttöalaa samassa koossa

Uusien televisiomallien ohuiden reunusten ansiosta saat entistä suuremman näyttöalan ilman, että television koko suurenee. Lisäksi katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi, sillä voit keskittyä kehyksen sijaan toimintaan.