KAIKKI TELEVISIOT

A8 | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

A8 Series
Kuva tuotteesta A8 | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

139 cm (55 tuumaa)

KD-55A8

SVH

2 100,00 €

(sis. ALV)

164 cm (65 tuumaa)

KD-65A8

SVH

3 100,00 €

(sis. ALV)
A8 BRAVIA TV edestä
A8 BRAVIA TV viistosti
A8 BRAVIA TV viistosti takaa
A8 BRAVIA TV reunus
A8 BRAVIA TV:n jalusta
A8 BRAVIA TV ylhäältä
A8 BRAVIA TV takaa
A8 BRAVIA TV:n vaihtoehtoinen jalusta
A8 BRAVIA TV seinään kiinnitettynä
A8 BRAVIA TV sivulta

Ominaisuudet

TRILUMINOS-värit näkyvät värikkäissä ilmapalloissa

Tuottaa laajemman skaalan värejä tarkemmin

X1-prosessorien TRILUMINOS-tekniikka toistaa enemmän värejä tavallisiin televisioihin verrattuna ja laajentaa värispektriä. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan tiedot ja tekee väreistä luonnollisempia ja tarkempia ja kuvanlaadusta realistisempaa.

Erilaisia laatukuvia X1 Ultimate Processorin eduista

Huipputarkkuus sisällöstä riippumatta

Kaikki sisältö voidaan muuntaa todentuntuiseen 4K-tarkkuuteen Sonyn ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. X1™ Ultimaten nopeus on kaksinkertainen X1™ Extremeen verrattuna – tekniikka analysoi ja käsittelee tiedot tarkasti ja tuottaa 4K-kuvan, jonka yksityiskohtaisuus on erittäin todentuntuinen. Jopa 2K- ja Full HD -tarkkuudella kuvattu materiaali voidaan skaalata 4K-kokoon 4K X-Reality™ PRO -tekniikalla hyödyntämällä ainutlaatuista 4K-tietokantaa. Tämän jälkeen kunkin kohteen tarkkuus optimoidaan Object-based Super Resolution -tekniikalla – lopputuloksena on todellisen maailman tuntu.

Värikäs papukaija

Parantaa väriä, kontrastia, syvyyttä ja todentuntuisuutta

Näe aidot värit sekä syvien varjojen ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat. Pixel Contrast Booster parantaa kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia, joten voit nauttia eloisista sävyistä, syvyydestä, hienorakenteisista yksityiskohdista ja syvistä mustan sävyistä, joihin vain OLED-tekniikka pystyy. 

Kaaviokuva TV:n katsojista useista kulmista

Kauniit värit kulmasta kuin kulmasta

Nyt television katselu sivuilta on yhtä mukavaa kuin suoraan edestä. Itsevalaiseva OLED-paneeli pitää värit yhtenäisinä ja oikeina katselukulmasta riippumatta.

Hopeanvärinen auto kulkemassa tasaisella pinnalla

Nopealiikkeiset kohtaukset kirkkaina ja tarkkoina

OLED-näytössä miljoonat yksittäin ohjattavat pikselit luovat kuvan, jossa kaikki on terävää ja selkeää. X-Motion Clarity™ -tekniikka pitää jopa nopeat toimintakohtaukset sulavina ja selkeinä. Liikkuvien kuvien tarkka säätö vähentää epätarkkuuksia, joten kuvat säilyvät aitoina ja täydellisen kirkkaina myös nopeiden kohtausten aikana.

Siluettikuva lenkkeilijästä rannalla auringonlaskussa

Super Bit Mapping HDR

Auringonlaskun valossa on tuhansia sävyjä, varjoja ja sävyntoistoja. Super Bit Mapping HDR paljastaa ne kaikki. Se luo katselun aikana tasaisen ja luonnollisen 4K TV -kuvanlaadun ilman muille televisioille tyypillistä raitaumaa.

Kuva Object-based HDR Remaster -toiminnon eduista

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

Dual database processing

Dual database processing

Yhtä tietokantaa käytetään kuvan puhdistamiseen ja näytön kohinan vähentämiseen, ja toinen tietokanta on tarkoitettu selkeyttä parantavaan tarkkuuden skaalaamiseen. Yhdessä nämä kaksi tehokasta kuvanparannustietokantaa käsittelevät pikseleitä dynaamisesti reaaliajassa. Kussakin tietokannassa on kymmeniä tuhansia viitteitä, jotka on koottu vuosien aikana luomamme TV- ja videosisällön pohjalta.

Etuäänikaiuttimen sijainti

Ääni ruudusta takaa mukaansatempaavan kokemuksen

Tavallisissa televisioissa kaiutin on näytön alla, joten ääni ja kuva ovat usein epätahdissa. Acoustic Surface Audio -tekniikassa näyttö toimii kaiuttimena. Innovatiivinen ohjain värähtelee huomaamattomasti ja saa äänen kuulumaan suoraan sen lähteestä – dialogi kuuluu hahmojen kohdalta ja moottorin ääni autosta eikä sivuilla olevista kaiuttimista.

Nainen katsoo TV:tä olohuoneessa, ja lisäkuvituksena näkyy ääniaaltoja.

Nauti moniulotteisesta äänestä S-Force Front Surroundilla

Kuule ääni samanlaisena kuin erillisestä tilaäänikaiuttimesta. S-Force Front Surround -tekniikka muuntaa tulosignaaleja ja luo virtuaalisen tilaäänikaiutinjärjestelmän televisiossa, joten voit nauttia entistä mukaansatempaavammasta äänestä.

Uutisjuontajat

Kuule äänet selvästi

Ääni-zoom-ominaisuudella kuulet puheen selvästi – äänenvoimakkuutta säätämättä. Ominaisuus sopii täydellisesti uutisohjelmiin ja dokumentteihin.

Kuva television bassokaiuttimesta

Tuo tehoa ääniraitoihin

TV:n takaosaan integroidun bassokaiuttimen ansiosta ääni on entistä dynaamisempaa ja bassopitoisempaa – joten se sopii täydellisesti toimintaelokuviin ja musiikkiin.

Televisiossa näkyvä kuva auringonlaskusta

Uskomaton kuva ja ääni kaikenlaisissa ympäristöissä

Rentoudu ja nauti upeasta katselukokemuksesta. Sonyn ainutlaatuinen ympäristön ääniä optimoiva tekniikka säätää kuvan ja äänen automaattisesti ympäristön mukaan.

Sivukuva television ohuesta muotoilusta

Yksiosainen muotoilu

Ohut ja yksinkertainen, yksiosainen muotoilu pitää katseesi näytössä ja sulautuu harmonisesti kaikenlaisiin huonetiloihin.

Lähikuva television ohuesta reunuksesta

Kapea metallireunus 

Voit keskittyä television sijasta itse kuvaan. 

Kuvat televisiojalustan vaihtoehtoisista ja Soundbarille sopivista kokoonpanoista

Joustava metallijalusta, Soundbar-valmius

Monipuolisen jalustan asentoa voi säätää niin, että television näyttö ei häiritse katselukokemusta edes soundbar-kaiutinta käytettäessä. 

Television takaosan siististi järjestetyt kaapelit

Ei sotkeutuvia johtoja

Johdot saa kätevästi piiloon johtopidikkeellä, joten vältyt johtosotkuilta ja televisiosi näyttää hyvältä niin edestä, sivuilta kuin takaa.

Perhe käyttämässä ääniohjauksella TV:n valikkoja

Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Tämän Android-älytelevision edistyksellinen ääniohjaus tuo sovellusten tai lähetysten elokuvat ja TV-ohjelmat ulottuvillesi hetkessä.

Netflix-, YouTube-, Prime Video- ja Google Play -logot

Yli 5000 sovellusta, enemmän kuin muissa älytelevisioissa

Sonyn Android TV -älytelevisiossa on valtava määrä sovelluksia. Valitse niistä itsellesi hauskimmat ja viihdyttävimmät.

Netflix-logot

Ei enää odottelua

Sovellukset käynnistyvät nopeasti ilman odottelua, kun vaihdat sovelluksesta toiseen. Netflix käynnistyy 3 kertaa aiempaa nopeammin.

Google Assistant -logo

Ohjaa televisiota ja älylaitteita äänelläsi

Voit pyytää Google Assistantia yhdistämään televisiosi älylaitteisiisi, kuten turvakameroihin ja -laitteisiin, ja kommunikoimaan niiden kanssa. Toiminto tarjoaa täydellisen vaivattoman kokemuksen.

Alexa-logo

Pysy yhteydessä Alexan avulla

Liitä Alexaa tukevat laitteesi Sony TV:n saumattomaan handsfree-ohjaukseen. Alexalla voit muun muassa käynnistää televisiosi, vaihtaa kanavaa ja säätää äänenvoimakkuutta.

Google Home käytössä olohuoneessa

Toimii Google Home -kaiuttimen kanssa

Yhdistä Google Home ja liitä Sony TV saumattomaan handsfree-ohjaukseen. Google Homella löydät ja toistat suosikkivideosi Sony TV:llä vaivattomasti.

Apple AirPlayn kautta puhelimesta televisioon

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa kuvaa ja ääntä televisioon suoraan iPhonesta, iPadista tai Mac-tietokoneesta. Katso elokuvia ja sarjoja Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Chromecast-logo

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön Chromecastilla

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena televisioon. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä.

Älyohjain yhdistettynä

Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet television HDMI-liitäntään ja ohjaa kaikkia samalla älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Google Play -logo

Google Play™: valtavasti sisältöä ja sovelluksia

Katsele elokuvia ja TV-ohjelmia ja pelaa pelejä sekä paljon muuta Google Play™ -palvelun kautta. Nauti valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta sovellusvalikoimasta TV:ssäsi aivan uudella tavalla.

ClearPhase-logo

Clear Phase hienosäätää sulavat ja tasapainoiset taajuusvasteet

BRAVIA™ käyttää tehokasta tietokonemallinnusta, jonka avulla se analysoi ja kompensoi kaiuttimen epätarkkuuksia. Se tekee tämän käyttämällä suurempaa näytteenottotaajuutta kuin kaiutin. Nämä tiedot syötetään takaisin, mikä poistaa kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä, joka toistuu sulavasti ja tasaisesti kaikilla taajuuksilla.

Bluetooth®-logo

Bluetooth-liitettävyys

Yhdistä BLUETOOTH®-yhteensopivat laitteet televisioosi ja nauti helposta langattomasta viihteestä. Pariliitä Bluetooth-kuulokkeet BRAVIAan ja nauti televisio-ohjelmista ja musiikista lempipaikassasi ilman häiriöitä tai keskeytyksiä.

YouView-logo

YouView: uusinta- ja tilauspalvelujen parhaat palat

Sisäisellä YouView-toiminnolla voit selata sisältöä viikon verran taaksepäin ja katsella ohjelmia BBC iPlayer-, ITV Hub-, All 4-, Channel 5- ja Pop Fun -palveluista. Käytettävissäsi on myös laaja tilattavan sisällön kirjasto. Liitä vain BRAVIA™ antenniverkkoon laajakaistayhteydellä, niin voit aloittaa YouView-toiminnon käytön.

Netflix Calibrated Mode -logo

Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix-kalibroitu tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Dolby Vision- ja Dolby Atmos -logot

Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

CalMAN Ready -logo

Vääristelemätöntä luovuutta

Näissä televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön Calman-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, joiden muokkaus ei onnistu tavallisilla kuva-asetuksilla. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. Tämä televisio on Calman-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Tekniset tiedot

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide