KAIKKI TELEVISIOT

XH80 | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

XH8077 / XH8096 Series
Kuva tuotteesta XH80 | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

silverblack

Hinnat alkaen:

SVH

1 000,00 €

(sis. ALV)

139 cm (55 tuumaa)

KD-55XH8077

SVH

1 100,00 €

(sis. ALV)

139 cm (55 tuumaa)

KD-55XH8096

SVH

1 000,00 €

(sis. ALV)

164 cm (65 tuumaa)

KD-65XH8077

SVH

1 400,00 €

(sis. ALV)

164 cm (65 tuumaa)

KD-65XH8096

SVH

1 300,00 €

(sis. ALV)

189 cm (75 tuumaa)

KD-75XH8096

SVH

2 000,00 €

(sis. ALV)

215 cm (85 tuumaa)

KD-85XH8096

SVH

2 800,00 €

(sis. ALV)
XH80 BRAVIA -televisio edestä
XH80 BRAVIA -televisio edestä viistosti kuvattuna
XH80 BRAVIA -televisio takaa
XH80 BRAVIA -television reunus
XH80 BRAVIA -television jalusta
XH80 BRAVIA -televisio, jossa on hopeanvärinen reunus
Viistosti kuvattu XH80 -BRAVIA televisio, jossa on hopeanvärinen reunus
Lähikuva XH80 BRAVIA -televisiosta, jossa on hopeanvärinen reunus
Jalusta XH80 BRAVIA -televisiosta, jossa on hopeanvärinen reunus
XH80 BRAVIA -televisio edestä ja jalustan asento kapea
Etukuva XH80 BRAVIA -televisiosta, jossa on hopeanvärinen reunus
XH80 BRAVIA -televisio edestä ja jalustan asento leveä

Ominaisuudet

TRILUMINOS-värit ilmapalloissa

Tuottaa laajemman skaalan värejä tarkemmin

X1-prosessorien TRILUMINOS-tekniikka toistaa enemmän värejä tavallisiin televisioihin verrattuna ja laajentaa värispektriä. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan tiedot ja tekee väreistä luonnollisempia ja tarkempia ja kuvanlaadusta realistisempaa.

4K HDR Processor X1

Huipputarkkuus sisällöstä riippumatta

4K HDR Processor X1™ toistaa upeat 4K-kuvat värikylläisinä, yksityiskohdiltaan ja rakenteeltaan realistisina. 4K X-Reality™ PRO skaalaa 2K- ja jopa Full HD -laatuiset kuvat lähelle 4K-tarkkuutta ainutlaatuisen 4K-tietokannan avulla.  

Vertailu sumennetuista hiihtokuvista, Motionflow-tekniikalla ja ilman

Tarkkuus säilyy vauhdikkaissakin kohtauksissa

Joissakin näytöissä urheilukohtaukset ja nopeat toimintakohtaukset näyttävät sumeilta. Motionflow-tekniikka saa liikkeen näyttämään tarkalta ja selkeältä luomalla kuvien väliin lisäkuvia ja mustia osioita kohtausten väliin. Epätarkkuudet ja jälkikuvat vaihtuvat sulavaan liikkeeseen. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

X-Balanced Speaker -kaiutin

Nauti laadukkaasta äänestä 

TV:n äänenlaatua ja ohutta muotoilua täydentää muodoltaan uudistettu X-Balanced Speaker -kaiutin, joka toistaa elokuvien äänet ja musiikin selkeästi. Tämä ominaisuus on televisioissa, joiden koko on yli 55". 

Seinällä oleva TV, jossa kuva laivasta auringonlaskussa

Uskomaton kuva ja ääni kaikenlaisissa ympäristöissä

Ota rennosti ja nauti upeasta katselukokemuksesta. Sonyn ainutlaatuinen optimointitekniikka säätää kuvan ja äänen automaattisesti ympäröivään tilaan sopivaksi.

Ohut muotoilu

Upea muotoilu

TV:ssä on ohut reunus, joka saa sen näyttämään ylelliseltä ja hienostuneelta. Voit siis keskittyä television sijasta itse kuvaan.

Android-älytelevisiot

Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Tämän Android-älytelevisiomallin edistyksellinen ääniohjaus tuo sovellusten tai lähetysten elokuvat ja TV-ohjelmat ulottuvillesi hetkessä.

Netflix-, YouTube-, Prime Video- ja Google Play -logot

Yli 5000 sovellusta, enemmän kuin muissa älytelevisioissa

Sonyn Android-älytelevisiossa on valtava määrä sovelluksia. Valitse niistä hauskimmat ja viihdyttävimmät.

Netflix-logo

Ei enää odottelua

Sovellukset käynnistyvät nopeasti ilman odottelua, kun vaihdat sovelluksesta toiseen. Netflix käynnistyy 3 kertaa aiempaa nopeammin.

Netflix-logo

Netflix suosittelee Android-televisioitamme

Netflix on luonut helpon tavan tunnistaa suorituskykyiset älytelevisiot, joiden sovellusten käyttö on helppoa. Netflix Recommended TV -televisioilla voit nauttia ohjelmista ja elokuvista erillisellä painikkeella ja ääniohjauksella.

Google Assistant -logo

Ohjaa televisiota ja älylaitteita äänelläsi

Voit pyytää Google Assistantia yhdistämään televisiosi älylaitteisiisi, kuten turvakameroihin ja -laitteisiin, ja kommunikoimaan niiden kanssa. Kätevä toiminto takaa täydellisen katselukokemuksen.

Alexa-logo

Pysy yhteydessä Alexan avulla

Yhdistämällä Alexaa tukevat laitteet voit käyttää Sony-television saumatonta handsfree-ohjausta. Alexan avulla voit muun muassa käynnistää televisiosi, vaihtaa kanavaa ja säätää äänenvoimakkuutta.

Google Home

Toimii Google Home -kaiuttimen kanssa

Varmista Sony TV:n saumaton handsfree-ohjaus yhdistämällä Google Homeen. Google Homella voit etsiä ja lähettää videoita Sony TV:hen vaivatta.

Puhelin ja televisio yhdistettyinä Apple AirPlay -toiminnolla

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa iPhonen, iPadin tai Macin kuvaa ja ääntä televisiossa. Katso elokuvia ja sarjoja Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Chromecast-logo

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön Chromecastilla

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä.

Älyohjain yhdistettynä useisiin laitteisiin

Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet television HDMI-liitäntään ja ohjaa kaikkia samalla älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Google Play -logo

Google Play™: valtavasti sisältöä ja sovelluksia

Katsele elokuvia ja TV-ohjelmia, pelaa ja paljon muuta Google Play™ -palvelussa. Nauti valtavasta, kasvavasta sovellusvalikoimasta TV:ssäsi uudella tavalla.

ClearPhase-logo

Clear Phase hienosäätää sulavat ja tasapainoiset taajuusvasteet

BRAVIA™ käyttää tehokasta tietokonemallinnusta, jonka avulla se analysoi ja kompensoi kaiuttimen epätarkkuuksia. Se tekee tämän käyttämällä suurempaa näytteenottotaajuutta kuin kaiutin. Nämä tiedot syötetään takaisin, mikä poistaa kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä, joka toistuu sulavasti ja tasaisesti kaikilla taajuuksilla.

YouView-logo

YouView: uusinta- ja tilauspalvelujen parhaat palat

Sisäisellä YouView-toiminnolla voit selata sisältöä viikon verran taaksepäin ja katsella ohjelmia BBC iPlayer-, ITV Hub-, All 4-, Channel 5- ja Pop Fun -palveluista. Käytettävissäsi on myös laaja tilattavan sisällön kirjasto. Liitä vain BRAVIA™ antenniverkkoon laajakaistayhteydellä, niin voit aloittaa YouView-toiminnon käytön.

Dolby Atmos ja Dolby Vision -logo

Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

CalMAN Ready -logo

Vääristelemätöntä luovuutta

Tässä televisiossa Portrait Displays -yhtiön Calman-automaattikalibrointiohjelmisto korjaa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, joiden muokkaus ei onnistu tavallisilla kuva-asetuksilla. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. Tämä TV on Calman-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Näin voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Tekniset tiedot

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide