Kuvia tuotteesta TV:n One-Flick-kosketuskauko-ohjain
Kuvia tuotteesta TV:n One-Flick-kosketuskauko-ohjain
Kuvia tuotteesta TV:n One-Flick-kosketuskauko-ohjain
Selaa sisältöä

Yksinkertaisen intuitiivinen

TV:n käyttäminen ei ole koskaan ollut yhtä intuitiivista. Voit selata näyttöä helposti kosketuslevyllä, eikä sinun tarvitse osoittaa TV-näyttöä kauko-ohjaimella. Sisäänrakennetun NFC-ominaisuuden ansiosta voit myös jakaa langattomasti valokuvia älypuhelimestasi TV-näyttöön yhdellä kosketuksella.

Käytä koskettamalla

Herkästi reagoivalla kosketuslevyllä voit tarkastella esimerkiksi TV-ohjelmia, nettivideoita ja valokuvia napauttamalla, nipistämällä, vierittämällä, pyyhkäisemällä ja näpäyttämällä.

Puhelimesi sisältö TV:ssä yhdellä kosketuksella

Voit jakaa esimerkiksi valokuvia ja videoita langattomasti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta suoraan TV-näyttöön. Se onnistuu NFC One touch -peilauksen ansiosta. Et tarvitse salasanoja. Mitään ei tarvitse määrittää. Muodosta vain yhteys yhdellä kosketuksella.

Katso pienen näytön sisältöä suuressa näytössä

Katsele Xperia™-tablet-laitteen tai älypuhelimen kuvia suuressa näytössä. Yhdistä kauko-ohjaimeen ja suoratoista sisältöä TV:ssä Bluetooth®- tai Wi-Fi®-yhteyden kautta.

Ohjaa koko laitteistoa

Voit hyvästellä monen kauko-ohjaimen kokoonpanot. Jos kotiteatterijärjestelmä sisältää jo IR Blaster -infrapunaohjaimen, voit ohjata sitä One-Flick-kauko-ohjaimella.

Suuret ominaisuudet, ohut muotoilu

Ominaisuuksien runsauden ei tarvitse tarkoittaa kömpelöä muotoilua. One-Flick-kauko-ohjain on ohut ja kevyt, joten se sopii mukavasti käteen.

Tekniset tiedot

  • Intuitiivinen kosketuslevyn käyttö

  • NFC One touch -peilaus

  • Langaton 2,4 GHz:n yhteys

  • IR Blaster -yhteensopiva

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet (turvaohjeet)

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide