TELEVISIOT

A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

A9 SERIES

Kuva tuotteesta A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

121 cm (48 tuumaa)

KD-48A9

Hintaa ei ole saatavilla

A9 edestä kuvattuna
A9 edestä viistosti kuvattuna
A9 takaa viistosti kuvattuna
A9 – lähikuva reunuksesta
A9 – lähikuva jalustasta
A9 edestä kuvattuna
A9 sivusta kuvattuna
A9 viistosti kuvattuna
A9 edestä kuvattuna

Ominaisuudet

TRILUMINOS-näyttö

Tuottaa laajemman skaalan värejä tarkemmin

X1-prosessorien TRILUMINOS-tekniikka toistaa enemmän värejä tavallisiin televisioihin verrattuna ja laajentaa värispektriä. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan tiedot ja tekee väreistä luonnollisempia ja tarkempia ja kuvanlaadusta realistisempaa.

4K X-Reality PRO

Huipputarkkuus sisällöstä riippumatta

Kaikki sisältö voidaan muuntaa todentuntuiseen 4K-tarkkuuteen Sonyn ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. X1™ Ultimaten nopeus on kaksinkertainen X1™ Extremeen verrattuna – tekniikka analysoi ja käsittelee tiedot tarkasti ja tuottaa 4K-kuvan, jonka yksityiskohtaisuus on erittäin todentuntuinen. Jopa 2K- ja Full HD -tarkkuudella kuvattu materiaali voidaan skaalata 4K-kokoon 4K X-Reality™ PRO -tekniikalla hyödyntämällä ainutlaatuista 4K-tietokantaa. Tämän jälkeen kunkin kohteen tarkkuus optimoidaan Object-based Super Resolution -tekniikalla – lopputuloksena on todellisen maailman tuntu.

Pixel Contrast Booster

Parantaa väriä, kontrastia, syvyyttä ja todentuntuisuutta

Näe aidot värit sekä syvien varjojen ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat. Pixel Contrast Booster parantaa kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia, joten voit nauttia eloisista sävyistä, syvyydestä, hienorakenteisista yksityiskohdista ja syvistä mustan sävyistä, joihin vain OLED-tekniikka pystyy. 

OLED-laajakulma

Nopealiikkeiset kohtaukset kirkkaina ja tarkkoina

OLED-näytössä miljoonat yksittäin ohjattavat pikselit luovat kuvan, jossa kaikki on terävää ja selkeää. X-Motion Clarity™ -tekniikka pitää jopa nopeat toimintakohtaukset sulavina ja selkeinä. Liikkuvien kuvien tarkka säätö vähentää epätarkkuuksia, joten kuvat säilyvät aitoina ja täydellisen kirkkaina myös nopeiden kohtausten aikana.

X-Motion Clarity

Ääni ruudusta takaa mukaansatempaavan kokemuksen

Tavallisissa televisioissa kaiutin on näytön alla, joten ääni ja kuva ovat usein epätahdissa. Acoustic Surface Audio -tekniikassa näyttö toimii kaiuttimena. Innovatiivinen ohjain värähtelee huomaamattomasti ja saa äänen kuulumaan suoraan sen lähteestä – dialogi kuuluu hahmojen kohdalta ja moottorin ääni autosta eikä sivuilla olevista kaiuttimista.

Super Bit Mapping HDR

Uskomaton kuva ja ääni kaikenlaisissa ympäristöissä

Rentoudu ja nauti upeasta katselukokemuksesta. Sonyn ainutlaatuinen ympäristön ääniä optimoiva tekniikka säätää kuvan ja äänen automaattisesti ympäristön mukaan.

Dual database processing

Kerro mitä haluat katsoa

Löydä suosikkisisältösi nopeammin kuin koskaan aiemmin pelkällä puheella. Äänihaun ansiosta voit unohtaa hankalan navigoinnin ja kirjoittamisen – esitä vain kysymys.

Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Tämän Android-älytelevision edistyksellinen ääniohjaus tuo sovellusten tai lähetysten elokuvat ja TV-ohjelmat ulottuvillesi hetkessä.

S-Force Front Surround

Yli 5000 sovellusta, enemmän kuin muissa älytelevisioissa

Sonyn Android TV -älytelevisiossa on valtava määrä sovelluksia. Valitse niistä itsellesi hauskimmat ja viihdyttävimmät. 

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön Chromecastilla

Chromecastilla voit siirtää videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruutuun. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä ja nauti sisällöstä suuressa koossa. Heijasta sisältö ja jatka selaamista puhelimella tai tablet-laitteella.

Alumiininen keskijalusta

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa iPhonen, iPadin tai Macin kuvaa ja ääntä televisiossa. Katso elokuvia ja sarjoja Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Ei sotkeutuvia johtoja

Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix-kalibroitu tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Edistyksellinen ääniohjaus

Vääristelemätöntä luovuutta

MASTER Series -televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön CalMAN®-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, jotka tavallisilla kuva-asetuksilla eivät onnistu. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. MASTER Series on CalMAN®-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Edistyksellinen ääniohjaus

Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Tekniset tiedot
Nauti Sonyn OLED-laadusta pienemmässä näytössä. Syvät mustan sävyt, eloisat värit, erinomainen kontrasti ja kuvan kanssa yhteensopiva ääni vievät sinut suoraan tapahtumien keskelle. Tuotteesta julkistetaan pian lisää yksityiskohtia, joten kannattaa pysyä kuulolla.
  • Ennennäkemätön OLED-laatu pienemmässä 48 tuuman näytössä

  • Picture Processor X1™ Ultimate takaa ensi luokan kirkkauden, yksityiskohdat ja värit

  • Acoustic Surface Audio -tekniikassa näyttö toimii kaiuttimena, ja äänen ja kuvan saumaton yhteys takaa mukaansatempaavan kokemuksen.

  • Ohuen reunuksen ansiosta huomiosi pysyy aina kuvassa

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.