1329

4.7 perustuen 1,329 asiakasarvosteluun

1066
165
47
22
29
Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

De beste (tot nu toe...)

139 cm (55 tuumaa) 10.04.2021 tekijä RonB61 (Alankomaat)

Ik ben 62 en ben iemand die altijd ‘in’ is voor het nieuwste van het nieuwste. Ik heb dan ook al heel wat televisies in de huiskamer gehad. Deze Sony A90J Oled is met grote afstand de beste die ik ooit in huis heb gehad. Zeer gebruikersvriendelijk, het instellen, iets waar ik nou niet echt naar uitkeek na de aanschaf van een nieuwe tv, is dit keer ‘een fluitje van een cent’. De kalibratie van het beeld was eigenlijk al meteen naar mijn smaak, ik heb alleen de kleur 5 puntjes omlaag gebracht (van 50 naar 45) want ik vond het iets te oranje. Ik heb zowel een zender ontvangst-kastje als een Ci+ kaart en gebruik beide; dat vind ik handig als ik iets wil opnemen en tegelijkertijd iets wil kijken van een gecodeerde zender. En daar hebben we dan 1 van de zeldzame negatieve puntjes. Waarom geen 2 Ci+ ingangen? Mijn vorige oled (geen Sony) had dat wel en dat is echt heel fijn. Scheelt weer een kastje. Maar ik ben dan waarschijnlijk ook die ene ‘kniesoor die daar dan op let’. Dit gemis zou overigens geen belemmering zijn om tot aanschaf van dit toestel over te gaan. Het opnemen van een programma, iets wat ik regelmatig doe, gaat ook weer verbijsterend simpel. Via de ‘guide’ doe je dit heel gemakkelijk. Ook kan je hier dan de opname-begintijd en de -eindtijd simpel aanpassen. En het mooie is: de programmanaam blijft dan gelijk. Ik heb nl. ook toestellen gehad waarbij, als je voor de zekerheid een minuutje eerder wilde opnemen, de titel veranderde in het programma wat ervoor zat. Wat het lastig maakte om later terug te vinden wat je wil zien. Erg handig is ook de afstandsbediening, die oplicht zodra je hem oppakt, niet teveel knopjes heeft en, zeer welkom, zowel Netflix, Prime, Disney & YouTube sneltoetsen heeft. En als je bijv. naar NPO kijkt en drukt op de rode knopje boven Guide, NPO Start verschijnt. Dus 5 sneltoetsen. Je kan de TV toets programmeren in wat jij wilt wat er verschijnt als je die indrukt. Ik heb hem op gewoon tv kijken laten staan. Handig als je in Netflix zit, je drukt op TV en je bent weer terug bij de gewone zenders, zonder eerst allerlei stapjes terug te moeten doen. En zo zit deze tv vol met handige ‘gadgets’. Heerlijk om mee te experimenteren! De ingebouwde microfoon heb ik uitstaan, ik roep niet graag tegen apparaten.... Het geluid: dit is zonder meer erg goed. Natuurlijk mis je een diepe bas van bijv. een subwoofer, maar dit is absoluut een acceptabel geluid. De tv kalibreert in luttele seconden en is dan klaar voor gebruik. Als er iemand links staat te praten, dan komt het geluid ook daadwerkelijk van de linkerkant van het scherm. Het hele scherm is overigens voorzien van meerdere speakers. De tv is dan ook iets dikker dan mijn vorige schermen, maar ach, dat zit aan de achterkant. Ik heb de tv trouwens nu wel aangesloten via de (e)arc aansluiting aan mijn receiver. Ik heb die nu eenmaal en ik vind dat toch mooier. Het beeld dan: ik had hiervoor ook een 4k uhd oled tv (van een goed merk), en dan denk je, veel mooier dan dit kan toch niet? En wat zat ik er hier ver naast zeg; wat een beeld! Gewoon tv kijken is al een genot, mooier wordt het kijken naar Disney, Netflix en Prime, maar het ‘met open mond kijken’ gebeurd dan echt bij het opzetten van een 4K UHD film met Dolby Vision of HDR. Ik heb o.a. ‘The Lord of the Rings’ maar weer eens opgezet en enigzins verbluft zitten kijken naar de kwaliteit. (Nb: als je bij de instellingen van het Hdmi-signaal de instelling op ‘standaard’ zet, dan kiest de tv zelf het beste signaal. Dus eigenlijk zou ‘standaard’ ook ‘auto’ mogen heten). De film werd automatisch in Dolby Vision met Dolby Atmos weergegeven zonder iets aan de instellingen te hoeven doen. Overigens heb ik wel het beeld bij film kijken ingesteld op ‘bioscoop’ en ook hier weer de kleur 5 puntjes laten zakken. Ook bekeken: ‘Earth, one amazing day’, ook deze in 4k. Als je iemand met je nieuwe tv de ogen uit wil steken, dan is dit wel de film om op te zetten qua beeld en geluid. Op de afstandsbediening zit rechts in het midden een knopje met een tandwiel, hiermee kom je meteen in het snelmenu en kan je erg makkelijk de beeldmodus (standaard, bioscoop, game, etc.) aanpassen tijdens het kijken. Afsluitend kan ik alleen maar zeer, zeer, zèèr positief zijn over deze tv. Zeer mooi, adembenemend beeld, prima geluid als je geen receiver gebruikt en erg gebruikersvriendelijk. Minpuntjes zijn eigenlijk niet te vinden, behalve dan het gemis van de reeds eerder genoemde 2e Ci+ ingang (‘kniesoor’) en misschien de, in mijn ogen, ietwat trage opstart van Google-tv, die verder wel snel reageert na de opstart. Wat een fijne tv! Zeer aan te raden!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

15

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

super tv ,maar!

164 cm (65 tuumaa) 19.01.2022 tekijä robin klijzing (Alankomaat)

Wow ,wat een mooie tv !!!! Kan niets anders zeggen . Ik heb de tv 13-01-2022 gekocht toen was net de 100 euro playstation tegoed verlopen , wel 10 dagen buiten de actie . Ik dacht zullen ze wel niet zo moeilijk om doen. Meneer aan de telefoon heeft heel erg zijn best gedaan voor me maar helaas gaan ze niet doen. Jammer dat dit is mijn kennismaking is met Sony , ze hadden gezegd sluit dit dossier maar ,erg jammer dat er over 10 dagen moeilijk gedaan wordt over een tv van € 3000.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

1,336 asiakasarvostelua

Mallit

0

A90J | BRAVIA XR | MASTER SERIES

164 cm (65 tuumaa) 19.05.2022 tekijä Jacko73 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Astonishing Incredible Better than the cinema!!!!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great TV

139 cm (55 tuumaa) 18.05.2022 tekijä davewade (Ranska)

Very pleased with this purchase. Easy to set up and excellent image quality. My only concern is that there is no (obvious) power button so the TV must be switched off at the mains.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toch wel wat storingen

139 cm (55 tuumaa) 18.05.2022 tekijä Paulpardon (Alankomaat)

Nare software problemen. Diverse keren gebeld. Dacht dat het was opgelost. Maar weer terug gekomen

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

THE MUST

164 cm (65 tuumaa) 18.05.2022 tekijä Neptune1 (Ranska)

Sortant d'une dalle PLASMA KURO PIONEER, j' appréhendais de la changer et de perdre en qualité ...(sachant que celui-ci a rejoint une chambre). Chez boulanger, incapable de me mettre une image de bonne source, je me suis quand même lancé en faisant confiance à 2 amis qui ont des sony oled de 2018 ! Eh bien je ne regrette vraiment pas, quelle claque aussi bien sur du full hd que sur du 4K ! Une image tout simplement superbe, des contrastes de fou, des noirs infinis. Bref, que du bonheur !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bin begeistert !

139 cm (55 tuumaa) 18.05.2022 tekijä Raimund Radtke (Saksa)

Alles vom Feinsten! Verarbeitungsqualität, Bildqualität selbst die Tonqualität die ich allerdings nicht benötige da ich einige Nubert Aktivlautsprecher besitze mit einem unschlagbaren Sound und bei Bedarf einen Sony Nacken Lautsprecher mit sehr gutem Sound sowie Sony Kopfhörer mit Verkabelung, funktioniert alles bestens.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Awesome. Very happy!

139 cm (55 tuumaa) 18.05.2022 tekijä nevhill (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this a couple of weeks ago and couldn't be happier. Had a previous Bravia TV which lasted for years so decided to upgrade. Really great picture and sound.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

UN TELEVISEUR OLED 83" PRECIS ET LUMINEUX

210 cm (83 tuumaa) 18.05.2022 tekijä Pascal 59310 (Ranska)

J'ai acheté ce téléviseur qui traite les zones sombres à la perfection (sans recours à un rétroéclairage précis et sophistiqué (microleds) mais qui demeure un rétroéclairage) et dont la luminosité est tout à fait satisfaisante dans la totalité des situations (point fort du produit par rapport à de nombreux téléviseurs OLED d'ancienne génération).

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superbe image

139 cm (55 tuumaa) 17.05.2022 tekijä Sebos74 (Ranska)

Recommandé par le vendeur Sony chez Darty Je ne regrette pas

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great picture but no BBC text

139 cm (55 tuumaa) 17.05.2022 tekijä John789 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Had the set a few weeks and am pleased with the picture and sound, connected a hard drive to record live TV but disappointed you cannot pause and rewind live TV as my previous set did. If you want to use BBC digital text (many partially sighted people do) then another disappointment, Sony have decided not to support it and it's not on this TV.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
19.05.2022

Hi John,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your XR-55A90J.
Indeed, pausing while recording isn't supported with live TV, it's only supported with apps or with the recordings.
Also, we'd like to highlight that the digital Teletext feature for the BBC has been removed from 2020 models onwards. This is due to a change in the services offered by the BBC and you can find more information in this link: https://bit.ly/3MqHwES
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Soddisfatta!

139 cm (55 tuumaa) 17.05.2022  (Italia)

Da anni cliente Sony, anche questa volta sono molto soddisfatta, unico problema i piedini troppi distanti per il mio mobile, ho comprato piedini da inserire per appoggiare senza problemi

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Stunning

164 cm (65 tuumaa) 17.05.2022 tekijä Dingle21 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Lovely picture but sound was the thing that made it truly next level. Love it

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

La Rolls des écrans OLED

139 cm (55 tuumaa) 17.05.2022 tekijä Stefsatch (Ranska)

Je suis enfin passé à l'OLED et mon choix s'est porté sur ce le BRAVIA A90J. Et pour le coup je ne me suis pas trompé. Déjà le téléviseur est superbe, il est légèrement incliné et avec la position des pieds la plus excentrée, on a l'impression qu'il sort du meuble. L'image est sublime avec du contenu de qualité que ce soit sur des films ou sur du jeux vidéo. Et l'offre Bravia Core est un vrai plus afin de regarder de films avec une très bonne qualité. Et je suis assez impressionné par le son du téléviseur, en dehors des basses qui sont un peu en retrait, le reste est excellent pour un téléviseur.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Breathtaking quality

164 cm (65 tuumaa) 17.05.2022 tekijä lTempa (Yhdistynyt kuningaskunta)

From the ease of getting it out of the box, to it being mounted on the wall, its safe to say this is one of the best looking TV's ive ever encountered. This is accompanied by some of the best sounding integrated speakers, the TV booms and unless you are looking for a heavy bass or just pure volume, the TV is more than good without a soundbar and is not neccesary. Overall the TV is packed with features and settings and has been the best purchase ive made to date!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

impressionnant

164 cm (65 tuumaa) 16.05.2022 tekijä repier (Ranska)

J'ai une XR-65A90J depuis 2 semaines et je suis comblé et surpris de sa qualité. Je ne m'attendais pas à un claque visuelle aussi impressionnante, avec certaines sources. Sa luminosité m'a étonné, je n'e pensais pas que c'était possible sur un OLED. J'ai retiré mon ancien HC et je me contente de la qualité sonore de la télé, il manque un peu de basses, mes voisins sont ravis... La télécommande est un régal et le rétroéclairage apporte du confort dans l'obscurité

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great watching

139 cm (55 tuumaa) 16.05.2022 tekijä Doris and flo (Yhdistynyt kuningaskunta)

Brought this tv 3 weeks ago best tv ever brought Sony Bravia 10 years ago and it’s still going so I know we have many hours of entertainment to come

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fantastic Tv

139 cm (55 tuumaa) 15.05.2022 tekijä Audisport (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this Bravia tv after watching lots of reviews on youtube and I am totally blown away with its performance. The Google Tv operating system and the full 24 month access to Bravia Core steaming service & 10 movie downloads and was the clincher deal for Me along with its awesome speaker setup. The only thing this Tv lacks is the ability to pause and rewind live Tv. My old Tv set up used to run at about 500 watts of power as I was running an old Plasma tv, an av system + subwoofer & sky where as the A90J only runs 113 watts which is good for the planet and my pocket.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Best television

139 cm (55 tuumaa) 15.05.2022 tekijä Larry20221 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I love this television. What a upgrade picture and sound is lush

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Simply amazing AFTER the professional calibration

164 cm (65 tuumaa) 13.05.2022 tekijä Dimled9180 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I was upgrading from my previous Sony Bravia KD65XD8599BU as I was looking for a 120Hz TV. This TV is connected to a HTPC Windows 10 and is powered by NVIDIA RTX graphics. 95% of the content is from that computer. Don't use the TV speakers although the sound is by far the best I've heard as far as TV speakers go. Below is my rating for various use cases before and after professional calibration, scale 1-10: TV Broadcast - 6 | 9 Bravia CORE - 8 | 8 Streaming - 7 | 9 HTPC (internet browsing, normal usage) - 8 | 10 HTPC (Non-HDR movies) - 7 | 10 HTPC (HDR & Dolby Vision movies) - 7 | 10 HTPC (Photo & Video Editing) - 6 | 10 HTPC (Animated Movies) - 5 | 10 HTPC (Gaming) - 8 | 10

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

TRES BON TELEVISEUR

139 cm (55 tuumaa) 11.05.2022 tekijä yercro (Ranska)

L'image de ce téléviseur est très lumineuse et très agréable à regarder. Appareil très fonctionnel également.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo audio

139 cm (55 tuumaa) 11.05.2022 tekijä Tanura (Italia)

Ho scelto questo prodotto quando ho scoperto che aveva gli speakers integrati nello schermo e non posteriormente come quasi tutti gli altri prodotti. La qualità dell'audio (80 watt) è senz'altro migliore del televisore che avevo prima.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very disappointed

139 cm (55 tuumaa) 10.05.2022 tekijä TomN9 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Great TV BUT very very limited on the apps you can have, none of the most basic apps are available ie. BBC iPlayer, ITV Hub, Chanel 4, such a let down

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
12.05.2022

Hi,

Thank you for your review.

We'd like to confirm that your Android TV supports both FreeView and YouView. However, it requires an aerial to be connected to your TV to get FreeView channels, you may get in touch with an antenna specialist for more information about connecting an aerial. Also, it requires a broadband internet connection to get the on-demand applications (Catch-up TV) such as BBC IPlayer, ITV, etc.

To read more about this topic, check out the following link: https://bit.ly/3z6EIHd.

Also, the inclusion of YouView provides Sony customers with a combination of live and catch up TV through the award winning scroll back user interface, plus a full suite of catch up players. For more details, check out this link: https://bit.ly/3r0KFCU.

If you still need any further assistance, feel free contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Mennah @Sony Support UK

0

Super Fernseher

139 cm (55 tuumaa) 10.05.2022 tekijä Opa Schnucki (Saksa)

Unser alter Fernseher sollte einem Neuen weichen und da wir seit über 30 Jahren Sony die Treue halten, sollte es wieder einer von Sony sein. Der Wechsel von LED auf OLED war etwas gewagt, aber im Nachhinein genau richtig. Ein super Bild und der Ton irre. Für mich ist der A90J eine absolute Kaufempfehlung.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing TV

164 cm (65 tuumaa) 10.05.2022 tekijä Ross1981 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Brilliant TV, I have the 65” A90J, it is visually stunning, picture is amazing, and I’ve been pleasantly surprised by the sound quality (my last TV had really good front-facing speakers). I suspect though this TV doesn’t represent great value for money, the A80J was a grand less, and it’s really not much worse. The biggest issue I’ve had with this is the inconsiderate placement of the feet. My last TV was a 55” Bravia with front-facing speakers down the sides, over 1.4m long. This wouldn’t sit on the same TV unit, as the feet sit so far apart. Ironically, the 83” version would have been ok, as it has the option of a third way of positioning the feet, rather than the 2 options you get with the 55” and the 65”. I’ve had to buy a new TV unit, £500 additional expense. You really need something ludicrously big to put this on.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
12.05.2022

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

As for the TV feet, unfortunately, the stand of this model cannot be adjusted. But we appreciate your valuable feedback and we've passed it on the proper channels to be taken into consideration. We are always delighted to hear from our customers, and are always working to develop our products to suit your needs.

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Content content content

164 cm (65 tuumaa) 10.05.2022 tekijä Sergio 18 (Ranska)

Superbe qualité son image au dessus de la moyenne prix aussi mais sans regret

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima!

164 cm (65 tuumaa) 10.05.2022 tekijä Fiore73 (Italia)

Ottimo televisore, se devo essere pignolo l’unico problema che ho riscontrato è che non si riesce ad ottimizzare bene con la soundbar bar Sony HT A7000. Per il resto è un ottimo prodotto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Fernseher

139 cm (55 tuumaa) 10.05.2022 tekijä Jicker80 (Saksa)

Vor 2 Wochen gekauft es macht einfach super Bild und ist einfach zu bedienen .Mit der PS5 zusammen Macht das Spielen noch mehr Spaß

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super fonctionalité

139 cm (55 tuumaa) 09.05.2022 tekijä Mariedo (Ranska)

J'ai ce téléviseur depuis 1 semaine et j'en suis très contente du point de vue qualité de l'image, son et facilité de navigation. Rien à redire sur le choix du modèle.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Parfaitement conforme aux tests

164 cm (65 tuumaa) 09.05.2022 tekijä Christ85 (Ranska)

J’ai acheté ce TV Sony après avoir hésité entre différents modèles. Très satisfait de l’image, du son et de sa fonctionnalité.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lesbarkeit der Tasten im Dunkeln durch Sensor

139 cm (55 tuumaa) 08.05.2022 tekijä quizzer (Saksa)

online bestellt und Fernseher funktioniert einwandfrei

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Software veloce e intuitivo

164 cm (65 tuumaa) 08.05.2022 tekijä Kuko70 (Italia)

Schermo OLED quindi top. Audio ottimo anche senza soundbar. Design molto curato. Supporti quasi a scomparsa su fondo scuro. La TV sembra uscire dal mobile. Telecomando illuminato… una chicca utilissima

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superbe téléviseur et logiciels au top !

139 cm (55 tuumaa) 07.05.2022 tekijä Mechou66 (Ranska)

Installé depuis quelques semaines, un superbe téléviseur : design, image et son et une connectivité au top grâce à Google TV. Un vrai régal !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tv straordinaria

139 cm (55 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Alessandro Milano (Italia)

TV straordinaria Sony inarrivabile qualità immagini incredibile audio straordinario

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Eccellenza video e suono!

164 cm (65 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Fabionline (Italia)

Comprato di recente. Top di gamma in assoluto. Sono molto soddisfatto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Display wellig, Laut Sony normal !!????

164 cm (65 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Udo K (Saksa)

Vor einer Woche gekauft, 65 Zoll , Gerät und Technik toll, Display Katastrophe, komplett wellig, reklamiert, laut Sony normal, für einen derartigen hohen Preis. Ich möchte nicht wissen, wie es bei einem größeren Display dann aussieht. Werde einen Sachverständigen beauftragen. Dieses Wellblech werde ich nicht behalten.Sieht aus wie ein Spiegel auf der Kirmes. Deshalb nur drei Sterne. Der Techniker bei Sony ist wahrscheinlich blind.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
09.05.2022

Hi Udo,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

Très satisfait

164 cm (65 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Ben hp2 (Ranska)

Très bien comme souvent avec Bravia, manque que toutes les HDMI soient toutes 2.1.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fabulous TV

210 cm (83 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Whippy Woman (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this 2 weeks ago and absolutely love the quality of the picture and sound. The Sales Assistant, Keith at Currys was so patient and helpful. He demonstrated all the benefits of the TV and negotiated a great price. Only 1 negative. Having paid £5499 for a TV, I feel Sony should include a screen cleaning cloth with the TV.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Erstklassiges Produkt

164 cm (65 tuumaa) 06.05.2022 tekijä Thomas Rod (Saksa)

Sehr einfach in Betrieb zu nehmen und anschließend genialer Genuss in Bild und Ton. Wir sind sehr begeistert!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Rotto in due mesi

139 cm (55 tuumaa) 05.05.2022 tekijä Giovanni1965 (Italia)

Molto deluso dalla qualità Sony. Usato forse 20 ore. Led rosso lampeggia 6 volte. Fine.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
09.05.2022

Ciao Giovanni, ci dispiace molto per l'esperienza negativa che hai riscontrato con un nostro prodotto.
Ti suggeriamo di riavviare il televisore tenendo premuto il pulsante di accensione sul telecomando per circa 5 secondi, fino ad avere la scritta "Riavvia".
Scollegare l’alimentazione elettrica, lasciarla scollegata alcuni minuti e poi ricollegarla. Assicurarti che il TV sia aggiornato all'ultima versione software V6.5770:
premendo il pulsante HELP sul telecomando e selezionando Stato e Diagnostica poi Informazioni di sistema. Effettuare un ripristino delle impostazioni di fabbrica premendo il pulsante (Impostazioni rapide) del telecomando, quindi selezionare [Impostazioni] — [Sistema] — [Informazioni] — [Reimposta] — [Ripristino dati di fabbrica].. Per ulteriore assistenza,
contattaci qui: https://bit.ly/3zkYk9Y (copia e incolla ciascun link in una nuova finestra del tuo browser).
Emad @Sony Support IT

0

Fantastico,

139 cm (55 tuumaa) 05.05.2022 tekijä MonicaG (Italia)

Abbiamo acquistato la tv Sony da un paio di settimane ed è eccellente sia la visione che l’audio…. Meraviglioso,

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tv eccellente

210 cm (83 tuumaa) 05.05.2022 tekijä Max23023 (Italia)

Qualità superba delle immagini, facile da usare e impostare. Sony conferma tradizione e competenza

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige tv

164 cm (65 tuumaa) 03.05.2022 tekijä Kevin1974 (Alankomaat)

Alles wat je van tv mag verwachten levensechte kleuren. Was bang voor reflectie overdag in de zon, maar eigenlijk geen last van. Had gehoopt geen soundbar meer nodig te hebben maar heb na 2 weken er toch weer een gekocht. Maar voor de rest geweldig, zou hem zeker aanraden. En is het hogere prijskaartje zeker waard.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Impressive product

164 cm (65 tuumaa) 03.05.2022 tekijä Solarboy (Yhdistynyt kuningaskunta)

OLED TV just bought that replaced a 15 years old LED TV

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent features, great resolution

139 cm (55 tuumaa) 03.05.2022 tekijä SonyWill (Yhdistynyt kuningaskunta)

I have had my Bravia for a couple of months now and I am extremely pleased with it. The picture quality is amazing, the features are great, finding my way around the menu is really easy. All in all very pleased!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Fernseher

139 cm (55 tuumaa) 02.05.2022 tekijä Ich63 (Saksa)

Habe den Fernseher seit 2 Wochen und bin bis jetzt sehr zufrieden. Beim Design hat sich Sony viel Mühe gegeben.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottime funzionalità

164 cm (65 tuumaa) 02.05.2022 tekijä Semolino (Italia)

Ho comprato questo prodotto un mese fa migliore tv oled sony

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

***Top TV***

139 cm (55 tuumaa) 02.05.2022 tekijä Feifer6 (Saksa)

War eine sehr gute Entscheidung. Ich bin sehr zufrieden :)

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo acquisto ..

139 cm (55 tuumaa) 02.05.2022 tekijä agente Smith (Italia)

Molto soddisfatto dell'acquisto !! Immagini di qualità ottima con un audio eccellente. ... La TV suona quasi meglio della mia sound bar della BOSE..incredibile !!1

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

TV Top!!

139 cm (55 tuumaa) 01.05.2022 tekijä Giulio__70 (Italia)

A un mese dall'acquisto sono pienamente soddisfatto delle qualità della TV

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony Bravia Television

139 cm (55 tuumaa) 29.04.2022 tekijä Sony user1123456zz (Yhdistynyt kuningaskunta)

So pleased with my new Sony TV. Brilliant picture and sound quality

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldig scherm

139 cm (55 tuumaa) 27.04.2022 tekijä Megane88 (Alankomaat)

UITSTEKENDE OLED TV Prima en haar scherp beeld 4k nog mooier

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Amazing Picture and Sound

164 cm (65 tuumaa) 27.04.2022 tekijä Robisteel (Irlanti)

great picture and sound us excellent, no need for a soundbar

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

La perfezione non esiste, però…..

139 cm (55 tuumaa) 27.04.2022 tekijä anca0408 (Italia)

Possiedo questo articolo da circa 2 settimane. Che dire! Qualità dell’immagine fantastica, design bellissimo (è bello da vedere anche quando è spento), audio di livello superiore (a mio avviso non serve la soundbar), molteplici uscite per collegare di tutto, app precaricate per tutti i servizi di streaming…e potrei continuare! Quello che mi ha colpito, inoltre, è la facilità con cui si passa da un’applicazione ad un’altra, veramente velocissimo!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kino für zuhause

210 cm (83 tuumaa) 26.04.2022 tekijä Natalja2108 (Saksa)

der Fernseher ist einfach nur super! Tolle Soundeffekte, tolle Bilder

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Eccellente prodotto e eccellente qualità

139 cm (55 tuumaa) 26.04.2022 tekijä Beppe B (Italia)

http://www.sony.rs/image/ded064d5e0d54aa1db7666326421fec1?fmt=png-alpha&wid=280&wid=280 sono pienamente soddisfatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superb TV

139 cm (55 tuumaa) 26.04.2022 tekijä kookaburra (Yhdistynyt kuningaskunta)

i BOUGHT THIS TV IN NOVMBER BUT ONLY RECENTLY SET IT UP AS I NEEDED A CUSTOMISED CABINET TO STAND IT ON

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Absolut tolles Gerät

164 cm (65 tuumaa) 25.04.2022 tekijä Daniel485 (Saksa)

Hab den Sony Anfang April gekauft und bin mehr als zufrieden. Er hat ein echt geniales Bild und von dem was er kann absolut top. Bin wunschlos glücklich

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

produit très qualitatif

139 cm (55 tuumaa) 25.04.2022 tekijä Maru33 (Ranska)

Qualité du son et de l'image. Fonctionnalités appréciables.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tv

139 cm (55 tuumaa) 25.04.2022 tekijä Amos1945 (Italia)

Bello,pratico, notevole, dovevo cmprarne uno, qundi

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony oled XR55A90J

139 cm (55 tuumaa) 24.04.2022 tekijä Bel6 (Ranska)

J’ai acheter cette télé et je ne regrette pas mon achat je recommande vivement ce produit.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Stunning tv

210 cm (83 tuumaa) 24.04.2022 tekijä Chil (Yhdistynyt kuningaskunta)

Absolutely blown away by the 83” screen, with it’s superb picture quality and sound .

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super

164 cm (65 tuumaa) 24.04.2022 tekijä Sbinzo66 (Italia)

Vengo da un Panasonic Led che per 7 anni mi ha soddisfatto molto ma questo Sony è una bomba

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Usual Sony quality

139 cm (55 tuumaa) 22.04.2022 tekijä Ppbxxx (Yhdistynyt kuningaskunta)

Very happy with this quality product. Unfortunately has a habit of losing the Wi-Fi connection. At this time not sure whether it is the sky connection a problem with the Wi-Fi or a Sony TV problem but it is annoying!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Auf allen Ebenen abgeliefert!

164 cm (65 tuumaa) 22.04.2022 tekijä MajorK (Saksa)

Der Fernseher macht wirklich bei fast alles Bereichen allea richtig. Ein großartiges UHD Bild, solides SD Bild... Einziges Manko wie ich finde ist die Performance der Einstellungs Oberfläche. Die könnte gefühlt nen tick flotter sein...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Qualité d’image

164 cm (65 tuumaa) 21.04.2022 tekijä Astrololo (Ranska)

Depuis longtemps je souhaitais m’acheter une télé de haut de gamme et j’en suis ravi. La qualité d’image est au top et le son l’est tout autant. Du pur bonheur !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent

139 cm (55 tuumaa) 20.04.2022 tekijä Bravia XR A90 55 Zoll (Saksa)

Perfektes Bild, großartige, natürliche Farben, unendlicher Kontrast und großartiger Sound, einfach perfekt.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Televisore incredibile!!

139 cm (55 tuumaa) 20.04.2022 tekijä nico91 (Italia)

Da molti anni compro quasi solo Sony in quanto a tecnologia, questo televisore è il perfetto riassunto di tutta la tecnologia a disposizione. Ottimo sonoro, ottimo comparto visivo, google tv funzionale e non invadente, perfetta integrazione con sistemi come ps5. Anche a livello di materiali e di qualità estetica della scocca siamo al massimo! Un acquisto consigliato, vale tutto il prezzo!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo acquisto

139 cm (55 tuumaa) 20.04.2022 tekijä Filippo22 (Italia)

Se siete alla ricerca di una Tv al top per visione, audio e funzionalità questa fa al caso vostro.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

wow, eine neue Fernsehwelt

139 cm (55 tuumaa) 19.04.2022 tekijä Ruwilli (Saksa)

unglaublich, welch ein Fortschritt in Bild und Ton!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellentes fonctionalités très bonne qualité

139 cm (55 tuumaa) 19.04.2022 tekijä SB69 (Ranska)

J'ai acheté ce produit le mois dernier et j'en suis très contente, très belle qualité d'image et notamment les noirs sont parfaits.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

il sogno si è avverato

164 cm (65 tuumaa) 19.04.2022 tekijä nick24 (Italia)

ho trasportato il tv a casa e l'ho montato : semplice e geniale

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Avveniristico

139 cm (55 tuumaa) 19.04.2022 tekijä albi32 (Italia)

Ho comprato questa TV da poco meno di 3 settimana, devo dire che gli OLED sono di un livello superiore. Funzionalità avanzate e orientamento decisamente più marcato verso lo streaming di contenuti internet ne fanno un punto di forza imprescindibile.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle E xtras und super Bild

164 cm (65 tuumaa) 19.04.2022 tekijä HUNDWIESEL (Saksa)

Habe es jetzt 4 Monate und bereue keine Sekunde, kann Sony nur empfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta