BRAVIA XR MASTER Series A95K

Kirkkaimmat ja laajimmat OLED-värit
TELEVISIOT

A95K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Google TV)

A95K Series
Kuva tuotteesta A95K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Google TV)

139 cm (55 tuumaa)

XR-55A95K

SVH

3 200,00 €

(sis. ALV)

164 cm (65 tuumaa)

XR-65A95K

SVH

4 200,00 €

(sis. ALV)

Rekisteröidy nyt, niin saat tuoreimmat uutiset ja rajoitetun ajan voimassa olevat tarjoukset. Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pysyt ajan tasalla.

Palkittu
Uuden sukupolven kuva ja ääni Cognitive Intelligencen avulla

Cognitive Processor XR™ nostaa äänen ja kuvan uudelle tasolle. Sony BRAVIA XR™ -televisioiden mullistava prosessori ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat, ja luo uskomattoman realistisen kokemuksen. Se ymmärtää ihmissilmän toiminnan ja analysoi kuvat luoden realistisen syvyyden, upean kontrastin ja kauniit ja eloisat värit. 

Laajin paletti luonnollisia ja kirkkaita värejä

Uusi OLED (QD-OLED) -paneeli tuottaa laajan väripaletin Cognitive Processor XR™-prosessorin avulla. Tämä ainutlaatuinen prosessori toistaa ihmissilmää miellyttävät luonnolliset sävyt ja tuo näyttöön eloisat värit ja realistiset pinnat kaikilla kirkkaustasoilla.

Nauti aidosta syvyydestä, puhtaista mustan sävyistä ja kirkkaista väreistä

Tässä televisiossa yhdistyvät XR OLED Contrast Pro ja OLED (QD-OLED) -paneeli, jotka tuottavat lähes 200 prosenttia kirkkaammat värit perinteisiin OLED-televisioihin verrattuna. Puhtaat mustan sävyt ja kirkkaat värit herättävät kohtaukset eloon. Cognitive Processor XR™ -prosessorin ansiosta se parantaa kuvaa jäljittelemällä ihmissilmän toimintaa, ja toistaa yksityiskohtaisesti niin varjot kuin kirkkaat kohdat.

Muusikko konsertissa soittaa viulua, ääniaaltoja
Näyttö on kaiutin, kuvat ja ääni harmoniassa

Acoustic Surface Audio+™ muuttaa liikuttimien avulla näytön monikanavaiseksi kaiuttimeksi. Kuulemasi ääni myötäilee täysin ruudun tapahtumia, ja kuvan ja äänen harmonia tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen.

BRAVIA CAM mullistaa TV-kokemuksesi

BRAVIA CAM varmistaa, että olet aina aitiopaikalla. Se tunnistaa istumapaikkasi ja optimoi kuvan ja äänen sen mukaisesti. Mukana on paljon hauskoja toimintoja, kuten eleohjaus ja video-chat.

Kuvassa naisella on kauko-ohjain, ja hän ohjaa teleisiota äänikomennoilla
Kerro vain äänihaun avulla, mitä haluat katsoa

Löydä uusia suosikkeja nopeasti äänihaulla Siirry suoraan TV-sarjan jaksoon tai elokuvaan äänihaulla tai selaa valikoimaa sanomalla ”find action movies”. Aloita käyttö painamalla kauko-ohjaimen äänipainiketta. 

Kaksi asentoa käyttötavan mukaan

Tämä televisio on suunniteltu käytettäväksi kahdessa asennossa. Yksiosaisen muotoilun etuasento tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen, ja taka-asennon avulla voit asettaa television lähelle seinää, jotta se sopii sisustukseen. 

Televisio on asetettava hyllylle tai jalustalle, joka on televisiota leveämpi ja syvempi, jotta käyttö on turvallista.

Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla
Täydellinen PlayStation®5:lle
Vasemmalla kuva neljästä muovipullosta ja neljästä CD-levystä sekä nuoli, joka osoittaa oikealla olevaa BRAVIA-televisiota, jonka näytössä näkyy meressä uivia kaloja
Uudista, kierrätä ja vähennä – ympäristön hyväksi 

BRAVIA XR -televisiot tarjoavat vaikuttavia kokemuksia ympäristöystävällisesti. Olemme sitoutuneet käyttämään vähemmän ensiömuovia televisioissa ja pakkauksissa. A95K:n takakannessa on käytetty Sonyn kehittämää SORPLAS™-muovia, jonka kierrätysaste on 85 %. Ainutlaatuiset taustavalon säätötekniikat, BRAVIA CAM ja tunnistimet luovat erinomaisen kuvanlaadun ja vähentävät virrankulutusta.

XR Picture
Lähikuva hedelmistä, marjoista ja persikoista jaetussa näytössä, jossa näkyy XR Triluminos Pro+ -värinparannus
Kaikkien aikojen laajin väriskaala on nautinto silmälle

Uuden OLED (QD-OLED) -television miljoonat erilliset itsevalaisevat pikselit näyttävät enemmän värejä kuin koskaan ja tarjoavat uudenlaisen katselukokemuksen. Cognitive Processor XR™ -prosessorin ansiosta jokaisen värin kylläisyys, sävy ja kirkkaus toistetaan upean yksityiskohtaisena, jotta koet sävyt ja erot, jotka erottaa yleensä vain todellisuudessa.

Kirkkaat värit, puhtaat mustan sävyt ja aito syvyys 

OLED (QD-OLED) -paneelin XR OLED Contrast Pro -tekniikka takaa aidon kontrastin ja kirkkaat värit. Lämpötila-anturilla ja lämmönhaihdutuslevyllä varustettu OLED-TV tunnistaa Cognitive Processor XR™ -prosessorin avulla näytön lämpötilan ja ohjaa valoa tarkasti niin, että värit näkyvät jopa 200 % kirkkaampina kuin perinteisissä OLED-TV:issä.

Lähikuva linnun höyhenistä
Parantaa kuvan tarkkuutta, kaikki sisältö 4K-laatua

XR 4K -skaalaus nostaa katselukokemuksesi lähelle 4K-laatua sisällöstä tai lähteestä riippumatta. Cognitive Processor XR™ hyödyntää valtavaa tietomäärää ja parantaa älykkäästi kuvan tarkkuutta ja yksityiskohtien runsautta. 

Älykäs liikkeen käsittely näyttää nopean toiminnan sulavasti

Cognitive Processor XR™ -prosessoria käyttävä XR OLED Motion parantaa terävyyttä tunnistamalla ja analysoimalla peräkkäisten kuvien tärkeimmät visuaaliset tekijät. Se luo lisäkuvia alkuperäisten väliin, jotta voit nauttia sujuvasta toiminnasta myös nopeissa kohtauksissa.

Kuva naisesta rullalaudalla lautailupuistossa
Jaettu kuva, jossa on televisiot seinällä ja kaikilta sivuilta näkyvä näyttökuva sinisestä kraatterista oranssissa kalliossa
Kauniit värit kaikista kulmista 

Television katselu sivulta ei ole koskaan ollut näin miellyttävää. A95K-television uuden sukupolven itsevalaiseva OLED (QD-OLED) -paneeli on aina valovoimainen. Värit näkyvät luonnollisina kaikista katselukulmista.

Vähemmän heijastuksia, vaikuttava katselukokemus

Heijastukset vaikeuttavat kuvan näkemistä erityisesti tummissa kohtauksissa, joissa syvyys ja yksityiskohdat jäävät piiloon. Koska ulkoa tuleva valo heijastuu OLED (QD-OLED) -paneelista vain hyvin vähän, sen kirkkaus, värit ja kontrasti ovat erinomaisia lähes kaikissa valaistusolosuhteissa. Uppoudu kohtaukseen ja nauti vaikuttavasta katselukokemuksesta häiriöttä.

Kuvan vertailu öisestä kaupungista kukkulalla heijastuksen poistolla ja ilman sitä
Tutustu kuvatekniikoihin
 
XR Sound
Kuva television Acoustic Surface Audio+ -tekniikan ääniaalloista
Näyttö toimii kaiuttimena, vaikuttava ääni yhdistyy kuvaan

Ääni tulee suoraan näytöstä Acoustic Surface Audio+™ -toiminnon avulla. Suuret liikuttimet värähtelevät muuttaen koko näytön kaiuttimeksi, joka luo tehokkaan kuvaa myötäilevän akustiikan. Näin nautit todentuntuisesta äänimaailmasta ja poikkeuksellisen selkeästä puheäänestä. Vasen ja oikea bassokaiutin tuottavat kotiisi vaikuttavan elokuvamaisen äänen.

Vaikuttavampi ja realistisempi äänimaailma

A95K-television kaksi suurta pyöreää liikutinta tuottavat vaikuttavan ja realistisen äänen kaikkeen, mitä katselet. Liikuttimet saavat näytön värisemään ja tuottavat kirkkaat keski- ja ylätaajuudet, jotta vaikuttava kuuntelukokemus yhdistyy siihen, mitä näet ruudulla.

Lähikuva liikuttimesta, joka tuottaa ääntä värisyttämällä näyttöä
Olohuonenäkymä, jossa nainen katsoo televisiota sohvalta XR Surroundin luodessa tilaäänen
Kaikki viihde skaalattuna 3D-tilaääniseksi

BRAVIA XR™ käsittelee kaikki äänet aidoksi tilaääneksi. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa television kaiuttimien avulla, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia. BRAVIA XR™ -televisio on myös Dolby Atmos® -yhteensopiva.

Toimii parhaiten Sonyn äänentoiston kanssa

Yhdessä Sonyn äänentoistolaitteiden kanssa uusimmat BRAVIA XR -televisiot tarjoavat ylivertaisen audiovisuaalisen kokemuksen sekä erinomaisen XR-kuvan ja äänenlaadun.

Voice Zoom™ 2 selventää dialogia parantamalla ääntä

Kuulet dialogin selvemmin lisäämättä äänenvoimakkuutta. Vaikka puhe kuuluisi huonosti, Voice Zoom 2 tunnistaa äänen tyypin, analysoi sen ja selventää sitä. 

Nainen puhuu puhelimeen vilkkaalla kadulla, Voice Zoom 2 parantaa äänen kuuluvuutta
Tutustu äänitekniikkoihin
 
BRAVIA CAM
Optimoitu katselukokemus, missä tahansa oletkin 

Yhdistä BRAVIA XR -televisio ja mukana toimitettava BRAVIA CAM ja nauti televisiosta aivan uudella tavalla. BRAVIA CAM tunnistaa, missä kohtaa huonetta ja kuinka kaukana televisiosta olet, ja säätää sitten ääni- ja kuva-asetukset juuri sopiviksi. Siksi äänet, kuten vuoropuhelut, ovat selkeämpiä ja vaikuttavampia, ja kuvan kirkkaus on räätälöity katseluympäristöä varten.

Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö katsoo televisiota kauempaa ja toinen läheltä
Optimoitu kuva katselukulmasta riippumatta

BRAVIA CAM tunnistaa etäisyytesi televisiosta ja säätää television kirkkautta siten, että voit nauttia täydellisestä kuvanlaadusta missä tahansa oletkin. Television valo- ja väritunnistin optimoi kuvan valaistuksen mukaan, jotta katselukokemus on paras mahdollinen.

Ihanteellinen äänikokemus kaikkialta

BRAVIA CAM seuraa sinua ja katselukulmaasi ja säätää sen jälkeen vasemman ja oikean puolen äänitasapainon optimaalista akustiikkaa varten. Missä tahansa oletkin huoneessa, äänenlaatu on yhtä hyvä kuin jos istuisit aivan television edessä.

Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö kuuntelee televisiota sen edestä ja toinen sivulta
Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö kuuntelee televisiota läheltä ja toinen kauempaa
Kuulet äänet selkeästi riippumatta siitä, missä olet

BRAVIA CAM tunnistaa katseluetäisyytesi ja säätää Voice Zoom -ominaisuuden automaattisesti, jotta puhe kuuluu selkeästi. Television puheäänet voimistuvat siirtyessäsi etäämmälle televisiosta ja hiljenevät lähestyessäsi sitä.

BRAVIA CAM mullistaa TV-kokemuksesi

BRAVIA CAM tuo käyttöösi uusia hauskoja TV-elämyksiä, kuten eleohjauksen ja video-chatin.

Video-chattaile ystävien ja perheen kanssa isolla näytöllä

Juttele ystävien ja perheen kanssa isolla näytöllä. Televisio ja BRAVIA CAM yhdessä tuovat lisää hauskoja ominaisuuksia.

Kuvassa pariskunta olohuoneessa vilkuttaa ystävälle video-chatin aikana
Lähikuva BRAVIA TV:n päällä olevasta BRAVIA CAMista
Helppo yhdistää, helppo sulkea

Mukana toimitettu BRAVIA CAM on helppo yhdistää BRAVIA-TV:hen ja irrottaa siitä. Voit sulkea kameran suojuksen BRAVIA CAMin päällä olevan kytkimen avulla, jos haluat lisää yksityisyyttä.

Älytelevision ominaisuudet
Kuvassa naisella on kauko-ohjain, ja hän ohjaa teleisiota äänikomennoilla
Kaikki mitä haluat katsoa yhdessä paikassa

Käytä helposti parhaita sisältöjä ja palveluja. Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. 

Älypuhelinsisältö valtavassa koossa

Tuo suosikkisisältösi, kuten videot, kuvat ja pelit, nopeasti ja helposti iOS- tai Android-laitteesta isolle ruudulle.

Kuva kissasta ja melojasta toistetaan televisiossa älypuhelimesta
Koe älykäs tekniikka
 
Yksinkertainen kauko-ohjain
Kuva taustavalaistusta kauko-ohjaimesta päivänvalossa ja pimeässä
Laadukas kauko-ohjain on helppokäyttöinen hämärässä

Uudelleen muotoillulla kauko-ohjaimella ohjaat televisiota helposti päivällä ja yöllä. Uusi laadukas kauko-ohjain on helppokäyttöinen. Pelkistetyt painikkeet ja taustavalo varmistavat, että näet kaiken selvästi myös hämärässä. Tässä tyylikkäässä kauko-ohjaimessa on kompakti alumiinimuotoilu, ja se sopii mukavasti käteen.

Löydä kadonnut kauko-ohjain helposti äänesi avulla

Älä enää koskaan hukkaa kauko-ohjainta sohvatyynyjen taakse. Sano Finder-toiminnolle ”OK Google, find my remote” tai aktivoi kadonnut kauko-ohjain painamalla TV:n sivulla olevaa painiketta. Kauko-ohjain soi ja välkkyy, jotta löydät sen nopeasti.

Kuvassa kauko-ohjain pyyhitään puhtaaksi
Helppo pitää puhtaana

Kauko-ohjaimessa on tasainen pinta, matalat painikkeet ja erityinen polyuretaanipinnoite, joten se on helppo pitää puhtaana. Painikkeissa on antibakteerinen pinnoite.

Ohjaa kaikkia laitteita yhdellä älyohjaimella

Älykkäällä kauko-ohjaimella voi ohjata kaikkia yhdistettyjä laitteita. Aloita sarjojen ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä yhdellä painikkeen painalluksella.

Kuva näyttää, miten kaikkia yhdistettyjä laitteita voi hallita yhdellä älykkäällä kaukosäätimellä
Tyyli
Kaksi asentoa käyttötavan mukaan

Tämä televisio on suunniteltu käytettäväksi kahdessa asennossa. Yksiosaisen muotoilun etuasento tarjoaa mahdollisimman mukaansatempaavan kokemuksen ilman häiriöitä. Taka-asennon ansiosta voit sijoittaa television lähelle seinää, jotta se sopii täydellisesti huoneen sisustukseen.

Todellinen ulkomuoto saattaa vaihdella television koon mukaan. Televisio on asetettava hyllylle tai jalustalle, joka on TV-jalustaa leveämpi, jotta käyttö on turvallista.

Etuasento 
Vedä
Taka-asento
Vedä
Nauti studiotasoisesta viihteestä alkuperäisessä laadussa

Tämä televisio sisältää useita tekniikoita, jotka toistavat ohjaajan suunnitteleman draaman ja jännityksen alkuperäislaatuisena, kuten Creator Calibrated Mode -tilat, IMAX Enhanced sekä Dolby Vision®. Siinä on myös Calman Ready -valmius, joten sitä voi käyttää muokkaukseen ammattimaisessa tuotannossa.

Kuva pariskunnasta, joka katselee Netflixiä seinään kiinnitetystä BRAVIA-TV:stä. Kun kuvan alla oleva Adaptive Calibrated Mode -painike otetaan käyttöön ja pois käytöstä, ruudun kirkkaus muuttuu ympäristöön sopivaksi.
Kuva pariskunnasta, joka katselee Netflixiä seinään kiinnitetystä BRAVIA-TV:stä. Kun kuvan alla oleva Adaptive Calibrated Mode -painike otetaan käyttöön ja pois käytöstä, ruudun kirkkaus muuttuu ympäristöön sopivaksi.
KÄYTÖSSÄ
EI KÄYTÖSSÄ
Katso Netflixiä studiolaadussa automaattisesti optimoituna

Nauti Netflixin sisällöstä loistavassa ja alkuperäisessä studiolaadussa. Netflix-sisällölle luotu Netflix Adaptive Calibrated Mode -tila toimii yhdessä BRAVIA XR -television optimoidun valotunnistuksen kanssa, joten kuvan kirkkaus optimoidaan huoneen valaistuksen mukaan. Näin saat parhaan irti suosikkiohjelmistasi.

Optimoi suosikkisisältöjesi kuvanlaadun

Nauti sisällöstä alkuperäisessä laadussa BRAVIA CORE Calibrated -tilassa kaikki elokuvat, mukaan lukien IMAX Enhanced™ -elokuvat, optimoidaan siten, että voit nauttia kotona suurenmoisesta elokuvaelämyksestä.

Näyttökuvassa BRAVIA CORE -logo
Assistive Technology -logo
Google TV:n Assistive Technology

Avustava tekniikka mahdollistaa käytön näkö-, kuulo- ja liikuntakyvyn rajoituksista riippumatta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Cognitive Processor XR™ -prosessoria käyttävä innovatiivinen OLED (QD-OLED) -paneeli tuottaa ennennäkemättömät värit ja puhtaan mustan kontrastin.

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.