Siirry sisältöön

X80C

Tutustu 4K TV:n maailmaan

Katso, miten hyvältä TV-ohjelmat ja elokuvat näyttävät neljä kertaa Full HD -kuvaa tarkempina. Uusi 4K Processor X1 terävöittää ja elävöittää kohtaukset, ja Android TV tarjoaa uudenlaisia kokemuksia.

TELEVISIOT

X80C | LED | 4K Ultra HD | Älytelevisio (Android TV™)

X8005C Series

Kuva tuotteesta X80C 4K, jossa Android TV

123 cm (49 tuumaa)

KD-49X8005C

SVH

1 150,00 €

(VAT)

139 cm (55 tuumaa)

KD-55X8005C

SVH

1 450,00 €

(VAT)
AENERGIAMERKINTÄ JA TUOTESELOSTE

2mallit

Kuva

4K Processor X1 – siru muutosten takana

Uusi 4K Processor X1 parantaa selkeyttä, värintoistoa ja kontrastia

Tehokas 4K Processor X1 tuo häikäisevän kuvanlaadun kaikkeen sisältöön. Lähteestä riippumatta materiaali analysoidaan ja skaalataan parhaaseen 4K-tarkkuuteemme: TV-lähetykset, Blu-ray Disc™- ja DVD-levyt ja jopa 4K-verkkovideot. Nauti upeiden 4K-kuvien selkeydestä, aidoista väreistä ja huikeasta kontrastista.

Dynaaminen kontrastinparannus

Kontrasti

Dynaaminen kontrastinparannus kirkastaa ruudun kirkkaimmat osat ja toistaa tummemmat kohdat entistä syvemmän mustan sävyisinä.

Tarkka värien toisto

Väri

Tarkka värien toisto analysoi itsenäisesti jokaisen kohtauksen ja pikselin ja toistaa dynaamisesti täydelliset sävyt ja varjostukset, jotta voit nauttia täyteläisistä ja luonnollisista väreistä.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO, joka edustaa vuosikymmenien kokemusta videonkäsittelyssä- ja tuotannossa, skaalaa ja käsittelee videon jokaisen kuvan uskomattoman yksityiskohtaiseksi ja tuo kuviin syvyyttä.

Katsele kaikenlaista kuvaa 4K-laatuisena

Katsele kaikkea aidossa 4K-tarkkuudessamme

Tehokas 4K-kuvaprosessori skaalaa jokaisen pikselin kauniisti lähteestä riippumatta. Prosessori analysoi jokaisen kohtauksen, sovittaa sen yhteen erityisen kuvatietokannan kanssa ja toistaa kaiken katselemasi ällistyttävän luonnollisella tarkkuudella.

4K X-Reality PRO
PERINTEINEN TV
4K X-Reality PRO
TV, JOSSA 4K PROCESSOR X1

Full HD

Perinteinen

X1

4K Processor X1 – yksityiskohtien tarkkuuden parannus

4K Processor X1 tuottaa uskomattoman luonnollisia yksityiskohtia algoritmeilla, joita ovat esimerkiksi Noise Crusher, Flat Area Detection ja Super Resolution. Nämä tekevät sekä alkuperäisestä että skaalatusta sisällöstä aidon näköistä ja kohinatonta.

Jokainen väri parannettuna

Nauti aidoista sävyistä ja luonnollisista väreistä joka kohtauksessa. Tarkka värien toisto analysoi kunkin pikselin ja tuottaa dynaamisen ja eloisan kuvan.

4K Processor X1 – tarkka värien toisto

Tarkka värien toisto ylittää perinteisen värinparannuksen optimoimalla värit yksi kerrallaan reaaliaikaisesti. Se hyödyntää näytön koko tehokkuuden ja ohjaa värien toistoa täydellisesti.

  • X1
  • Normal

Optimoi kirkkaus kuva kerrallaan

Dynaaminen kontrastinparannus tuottaa selkeämmän kontrastin kaikkeen sisältöön

4K-prosessori X1 optimoi ruudun dynaamisen kirkkausalueen kuva kerrallaan.

Dynaaminen kontrastinparannus
perinteinen TV
Dynaaminen kontrastinparannus
TV, jossa 4K Processor X1

Dynaaminen kontrastinparannus – 4K Processor X1

4K Processor X1:n dynaaminen kontrastinparannus optimoi kirkkausalueen kuva kerrallaan. Se säätää tasot ruudussa olevan sisällön mukaan.

4K-tarkkuutta kaikista lähteistä

Nyt voit siirtää kotisi 4K-viihteen maailmaan. BRAVIA® on yhteensopiva kaikkien lähteiden kanssa 4K TV -lähetyksistä levyillä oleviin elokuviin ja internetvideoihin. Yhteensopivuus viimeisimpien 4K-standardien (esim. VP9, HDMI 50p/60p ja HEVC) kanssa tarkoittaa, että voit nauttia sisällöstä vaikka heti.

Suoratoista 4K-palveluita

HEVC on uusi standardi, jolla 4K-videolähetyksiä voi suoratoistaa laatuhävikin jäädessä minimaaliseksi.

Verkkoystävällinen 4K

VP9-standardia tukeva BRAVIA® mahdollistaa saumattoman suoratoiston esimerkiksi YouTube™-palvelusta.

Liitä 4K:hon

Uuden HDMI-standardin ansiosta voit katsoa ohjelmia 50p/60p 4K -tarkkuudella, mikä luo todentuntuisen ja jännittävän katselukokemuksen.

Avara mahdollisuuksien maailma

Löydä kaikki haluamasi sisältö nopeammin kuin koskaan. Elokuvista ja TV-ohjelmista tuhansiin sovelluksiin – Sonyn Android TV tuo kaiken ulottuvillesi silmänräpäyksessä.

Ääni

Tehty kuuntelua varten

Tuo kuuntelukokemukseen sama aito tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi, tunteelliseksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.

DSEE yhdistää eri äänitekniikkamme ja tuottaa aina selkeän, täyteläisen äänen.

S-Force Front prosessoi äänisignaalit ja saa aikaan mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. Suora ja monikanavainen tekniikka takaa aidon ja selkeän 360 asteen tilaäänen.

Clear Phase hienosäätää TV:n kaiuttimen taajuusvasteen – tuloksena pehmeät ja tasapainotetut äänet korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla.

Tutustu X80C:n ominaisuuksiin

Ohjevideot

TV:n ohjevideot

Onko sinulla television asentamiseen ja käyttämiseen liittyviä kysymyksiä? Tai haluatko tietää, miten TV yhdistetään toiseen laitteeseen? Ohjevideomme ohjaavat sinua vaihe vaiheelta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Katso, miten hyvältä TV-ohjelmat ja elokuvat voivat näyttää neljä kertaa tarkempina kuin Full HD. Edistynyt 4K Processor X1 terävöittää ja elävöittää kohtaukset. Koe uutta Android TV:llä.
  • Saatavilla vaihtoehdot 123 cm (49 tuumaa), 139 cm (55 tuumaa)

  • 4K Ultra HD (3 840 x 2 160)

  • 4K-suoritin X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö ja pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide