Siirry sisältöön

X83C

Siirry 4K-tasolle

Tee joka hetkestä unohtumaton. Lumoudu tarkkuudesta ja värintoistosta, joka tuo eloa kaikkiin kohtauksiin. Nauti laajasta sovellusvalikoimasta ja verkkosisällöstä – ja varmista toimivuus tulevassa 4K-maailmassa.

TELEVISIOT

X83C | LED | 4K Ultra HD | Älytelevisio (Android TV™)

X8305C / X8307C / X8308C / X8309C Series

Kuva tuotteesta X83C 4K Ultra HD Android TV 

silverblack

Hinnat alkaen:

SVH

1 150,00 €

(VAT)

Näytä 8 mallia ja hinnat

Piilota 8 mallia ja hinnat

108 cm (43 tuumaa)

KD-43X8305C

SVH

1 150,00 €

(VAT)

108 cm (43 tuumaa)

KD-43X8307C

Hintaa ei ole saatavilla

108 cm (43 tuumaa)

KD-43X8308C

Hintaa ei ole saatavilla

108 cm (43 tuumaa)

KD-43X8309C

Hintaa ei ole saatavilla

123 cm (49 tuumaa)

KD-49X8305C

SVH

1 250,00 €

(VAT)

123 cm (49 tuumaa)

KD-49X8307C

SVH

1 250,00 €

(VAT)

123 cm (49 tuumaa)

KD-49X8308C

Hintaa ei ole saatavilla

123 cm (49 tuumaa)

KD-49X8309C

SVH

1 250,00 €

(VAT)
AENERGIAMERKINTÄ JA TUOTESELOSTE

8mallit

Kuva

4K Processor X1 – siru muutosten takana

Uusi 4K Processor X1™ parantaa selkeyttä, värintoistoa ja kontrastia

Tehokas 4K Processor X1 tuo häikäisevän kuvanlaadun kaikkeen sisältöön. Lähteestä riippumatta materiaali analysoidaan ja skaalataan parhaaseen 4K-tarkkuuteemme: TV-lähetykset, Blu-ray Disc™- ja DVD-levyt ja jopa 4K-verkkovideot. Nauti upeiden 4K-kuvien selkeydestä, aidoista väreistä ja huikeasta kontrastista.

Yksityiskohtien tarkkuuden parannus

Kirkkaus

Yksityiskohtien tarkkuuden parannus leikkaa kohinan ja tehostaa yksityiskohtia kaikessa katsomassasi materiaalissa lähteestä riippumatta, jotta voit nauttia terävämmästä ja selkeämmästä kuvanlaadusta.

Tarkka värien toisto

Väri

Tarkka värien toisto analysoi itsenäisesti jokaisen kohtauksen ja pikselin ja toistaa dynaamisesti täydelliset sävyt ja varjostukset, jotta voit nauttia täyteläisistä ja luonnollisista väreistä.

Dynaaminen kontrastinparannus

Kontrasti

Dynaaminen kontrastinparannus kirkastaa ruudun kirkkaimmat osat ja toistaa tummemmat kohdat entistä syvemmän mustan sävyisinä.

Katsele kaikenlaista kuvaa 4K-laatuisena

Katsele kaikkea aidossa 4K-tarkkuudessamme

Tehokas 4K-kuvaprosessori skaalaa jokaisen pikselin kauniisti lähteestä riippumatta. Prosessori analysoi jokaisen kohtauksen, sovittaa sen yhteen erityisen kuvatietokannan kanssa ja toistaa kaiken katselemasi ällistyttävän luonnollisella tarkkuudella.

4K X-Reality PRO
Perinteinen TV
4K X-Reality PRO
TV, jossa 4K Processor X1

Full HD

Perinteinen

X1

4K Processor X1 – yksityiskohtien tarkkuuden parannus

4K Processor X1 tuottaa luonnollisia yksityiskohtia uusien algoritmien avulla, joita ovat esimerkiksi Noise Crusher, Flat Area Detection ja Super Resolution. Nämä tekniikat takaavat, että rakenteet ovat luonnollisia ja kohinattomia sekä alkuperäisessä että skaalatussa sisällössä.

Jokainen väri parannettuna

Nauti aidoista sävyistä ja luonnollisista väreistä joka kohtauksessa. Tarkka värien toisto analysoi kunkin pikselin ja tuottaa dynaamisen ja eloisan kuvan.

4K Processor X1 – tarkka värien toisto

4K Processor X1:n tarkka värien toisto ylittää perinteisen värinparannuksen optimoimalla värit yksi kerrallaan reaaliaikaisesti. Se hyödyntää näytön koko tehokkuuden ja ohjaa värien toistoa täydellisesti, mikä takaa tyydyttävän täyteläisen ja luonnollisen lopputuloksen.

  • X1
  • Normal

Optimoi kirkkaus kuva kerrallaan

Dynaaminen kontrastinparannus tuottaa selkeämmän kontrastin kaikkeen sisältöön

4K-prosessori X1 optimoi ruudun dynaamisen kirkkausalueen kuva kerrallaan.

Dynaaminen kontrastinparannus
Perinteinen TV
Dynaaminen kontrastinparannus
TV, jossa 4K Processor X1™

Dynaaminen kontrastinparannus – 4K Processor X1

4K Processor X1:n dynaaminen kontrastinparannus optimoi kirkkausalueen kuva kerrallaan. Se säätää tasot ruudussa olevan sisällön mukaan.

4K-tarkkuutta kaikista lähteistä

Siirrä kotisi 4K-viihteen maailmaan. Voit nauttia kaikista suosikeistasi, koska laite tukee viimeisimpiä 4K-standardeja, joita ovat esimerkiksi VP9 ja HDMI 50p/60p.

Avara mahdollisuuksien maailma

Löydä kaikki haluamasi sisältö nopeammin kuin koskaan. Elokuvista ja TV-ohjelmista tuhansiin sovelluksiin – Sonyn Android TV tuo kaiken ulottuvillesi silmänräpäyksessä.

Ääni

Tehty kuuntelua varten

Tuo kuuntelukokemukseen sama aito tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi, tunteelliseksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.

Alt TextDSEE

Nauti upeista yksityiskohdista, mitä tahansa kuunteletkin. DSEE yhdistää eri äänitekniikkamme ja tuottaa aina selkeän, täyteläisen äänen.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround prosessoi äänisignaalit ja saa aikaan vaikuttavan kuuntelukokemuksen. Suora ja monikanavainen tekniikka takaa selkeän ja voimakkaan 360 asteen tilaäänen.

Clear Phase Audio

Clear Phase hienosäätää TV:n kaiuttimen taajuusvasteen – tuloksena pehmeät ja tasapainotetut äänet korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla. 

Tutustu X83C:n ominaisuuksiin

Ohjevideot

TV:n ohjevideot

Onko sinulla television asentamiseen ja käyttämiseen liittyviä kysymyksiä? Tai haluatko tietää, miten TV yhdistetään toiseen laitteeseen? Ohjevideomme ohjaavat sinua vaihe vaiheelta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Saatavilla vaihtoehdot 108 cm (43 tuumaa), 123 cm (49 tuumaa)

  • 4K Ultra HD (3 840 x 2 160)

  • 4K-suoritin X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Taustavalon tyyppi
Edge LED
Kuvasuhde
16:09

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö ja pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide