301

4.4 perustuen 301 asiakasarvosteluun

192
74
16
7
12
Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Perfektes Bild zum guten Preis.

126 cm (50 tuumaa) 01.06.2021 tekijä Pleschi (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Verarbeitung sowie die Software, machen diesen TV zu einen Augenschmaus. Nicht nur beim Spielen auf der noch alten PS4 macht ein einen echt Super Eindruck, auch bei den Streaming Anbietern glänzt er mit einem gestochen scharfen Bild.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Great TV but frustrating to set up Bravia Core

139 cm (55 tuumaa) 16.11.2021 tekijä Tom258 (Yhdistynyt kuningaskunta)

No matter how many times I enter my date of birth I am constantly informed I have to be over 18 to sign up. I am well over that age and find this incredibly frustrating!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

306 asiakasarvostelua

Mallit

0

Rapido

139 cm (55 tuumaa) 01.12.2021 tekijä Pinella86 (Italia)

Acquistato due settimane fa, TV molto veloce nelle funzioni e otto schermo. Colori vivaci e contrasto marcato. Unico piccolo neo ogni volta che si accende la TV è nella schermata home e non in modalità TV.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top

139 cm (55 tuumaa) 01.12.2021 tekijä Elabee (Italia)

Tutto molto bello tranne il telecomando i tasti direzionali e lento

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Correct sans plus

139 cm (55 tuumaa) 30.11.2021 tekijä claude06 (Ranska)

Acheté à la suite de mon excellent sony datant de 2012 tombé en panne (dalle) j'ai choisi ce modèle pour ses performances annoncées. Le son est amélioré , l'image est correcte mais en retrait par rapport à mon ancien modèle ; par contre le traitement antireflet est quasi nul. Je regrette mon ancien appareil malheureusement non réparable.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super fonctionnalité

164 cm (65 tuumaa) 30.11.2021 tekijä Pepito13 (Ranska)

J'ai acheté cet article la semaine dernière et j'en suis très content

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nice tv

139 cm (55 tuumaa) 29.11.2021 tekijä Brathnach (Irlanti)

Great picture out of the box.Easy to set up and use.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent produit

139 cm (55 tuumaa) 29.11.2021 tekijä JMCL59 (Ranska)

Beau design,très discret,belle image. Nous espérons qu'il sera aussi fiable que notre Sony précédent

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Semplice nella configurazione

139 cm (55 tuumaa) 29.11.2021 tekijä Ciano 59 (Italia)

Ce l'ho da una settimana, e mi trovo molto bene, prodotto al di sopra della media

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great picture

126 cm (50 tuumaa) 29.11.2021 tekijä gagad45 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Extremely disappointed bbc and itv player apps not supported.Did not expect that from Sony when other brands manage to support them without difficulty.Picture and sound quality up to expectations.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
01.12.2021

Hi Gagad,

Thank you for your review. We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

We’re sorry you're disappointed due to the missing apps, this is temporary situation which we are working on to get resolved as soon as possible.

Rest assured, we're working closely with all third party content partners to get these added to the TV and we expect all the apps to be available on the TV within 2021 through a software update.

In the meantime, we would like to draw your attention to the Chromecast built-in that is part of all Google TV and Android TV models. All major streaming services including the catch-up services you mention have support for Chromecast in their mobile apps. To enjoy the content across all the services on your TV just follow these easy steps:

- Connect your TV and mobile device to the same network
- Open up your favourite streaming service
- Just tap or click on the Chromecast icon (it looks like a TV with radio waves in the corner)
- select your TV from the list

It will then start playing on your TV and you can put your mobile device to sleep. You can also still receive calls and send messages without disrupting playback on the TV.

To read about how to Chromecast to our TVs in more detail please check the following link: https://bit.ly/3DITHcm

Mennah @Sony UK

0

Tv bravia

164 cm (65 tuumaa) 29.11.2021 tekijä Abdel93p (Ranska)

Excellente télévision petit bémol la télécommande non rétro éclairé introuvables sur la marché sinon excellente achat (faites quelques chose pour la disponibilité des télécommandes)

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Missing apps.

126 cm (50 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Stuart by (Yhdistynyt kuningaskunta)

Very disappointed that BBC I player, ITV hub, and Google Play store apps are not on the television. Marketing from many retailers shows it is included.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
01.12.2021

Hi Stuart,

Thank you for your review.

We’re sorry you're disappointed due to the missing apps, this is temporary situation which we are working on to get resolved as soon as possible.

Rest assured, we're working closely with all third party content partners to get these added to the TV and we expect all the apps to be available on the TV within 2021 through a software update.

In the meantime, we would like to draw your attention to the Chromecast built-in that is part of all Google TV and Android TV models. All major streaming services including the catch-up services you mention have support for Chromecast in their mobile apps. To enjoy the content across all the services on your TV just follow these easy steps:

- Connect your TV and mobile device to the same network
- Open up your favourite streaming service
- Just tap or click on the Chromecast icon (it looks like a TV with radio waves in the corner)
- select your TV from the list

It will then start playing on your TV and you can put your mobile device to sleep. You can also still receive calls and send messages without disrupting playback on the TV.

To read about how to Chromecast to our TVs in more detail please check the following link: https://bit.ly/3DITHcm

Mennah @Sony UK

0

Tolle Extras

189 cm (75 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Danieljki (Saksa)

Funktioniert top mit ps5 und an sich ein tolles System

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Soddisfa le mie aspettative

139 cm (55 tuumaa) 28.11.2021 tekijä car1610 (Italia)

Non avrei potuto chiedere di più, impeccabile il confezionamento,il prodotto è facile da utilizzare,immagine e suono rispondono a ciò che mi sarei aspettato da Sony

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

BUONE le PRESTAZIONI del televisore acquistato

139 cm (55 tuumaa) 28.11.2021  (Italia)

NEL COMPLESSO SONO SODDISFATTO DELL'ACQUISTO del televisore

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

no freeveiw chanels

139 cm (55 tuumaa) 28.11.2021 tekijä druidqueen (Yhdistynyt kuningaskunta)

I would have thought sony would have kepted all the freeview channels very disappointed I like sony. If I'd known I would have had second thoughts about buying the TV I know there's am update to put the iplayer back on. I'm still waiting for this to work. So will sony put back Iplayer chanel 4, 5, Stv Itv and catchup tv

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
01.12.2021

Hi,

Thank you for leaving your review.

We’re sorry you're disappointed due to the missing apps, this is temporary situation which we are working on to get resolved as soon as possible.

Rest assured, we're working closely with all third party content partners to get these added to the TV and we expect all the apps to be available on the TV within 2021 through a software update.

In the meantime, we would like to draw your attention to the Chromecast built-in that is part of all Google TV and Android TV models. All major streaming services including the catch-up services you mention have support for Chromecast in their mobile apps. To enjoy the content across all the services on your TV just follow these easy steps:

- Connect your TV and mobile device to the same network
- Open up your favourite streaming service
- Just tap or click on the Chromecast icon (it looks like a TV with radio waves in the corner)
- select your TV from the list

It will then start playing on your TV and you can put your mobile device to sleep. You can also still receive calls and send messages without disrupting playback on the TV.

To read about how to Chromecast to our TVs in more detail please check the following link: https://bit.ly/3DITHcm.

Mennah @Sony UK

0

Deep immersive experience

126 cm (50 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Hammertime76 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Rich blacks, vibrant colours and stunning picture. Love Bravia and this is the best one I’ve owned yet.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima funzionalità

164 cm (65 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Mendi74 (Italia)

Ho comprato da poco il tv,mi ritengo molto soddisfatto

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bluffant

164 cm (65 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Flounz (Ranska)

Très content de la qualité d image et de son! Androïd tv est assez simple d accès. Unbon rapport qualité/prix selon moi.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Un pannello eccellente con Google TV

139 cm (55 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Lucaducatista (Italia)

Vengo da una TV LG che non mi ha mai deluso e pensavo di rimanere fedele a quel brand. Poi quando ho visto questa TV allora ho pensato, perché non provare Google TV con tutte le sue funzionalità? Pensavo anche che avrei perso della qualità visiva... ed invece mi sono subito ricreduto. Il pannello di questa Bravia è di tutto rispetto e se si vuole capirne a fondo la qualità allora bisogna andare su Bravia Encore e visionare uno dei tanti film in 4K IMAX... una vera goduria per gli occhi. E Google TV? Beh enormi passi da gigante e funzionalità che possono fare la differenza. Davvero entusiasto di questo acquisto!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Fernseher

189 cm (75 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Oli ver2021 (Saksa)

Toller Fernseher. Bild ist sehr sauber in 4K und die Farben sind überragend. Mit Google tv ist es eine super Ergänzung.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

139 cm (55 tuumaa) 28.11.2021 tekijä Madact (Italia)

L’ho comprato con il 40% di sconto rispetto al prezzo consigliato e devo dire che per quel prezzo mi ritengo soddisfatto. per adesso nessun problema da segnalare

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottima qualità video

139 cm (55 tuumaa) 27.11.2021 tekijä borga156 (Italia)

Con Sony sono andato sul sicuro e infatti la qualità dei materiali e la cura nel design sono impeccabili

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

E' molto bello.

139 cm (55 tuumaa) 27.11.2021 tekijä Albert45 (Italia)

Avevo già un Sony, da 20 anni e più, e volevo un altro Sony. Fortunatamente, con uno sconto del 30% e 100 € per il vecchi TV, ce l'ho fatta a comperarlo. Il video è molto bello ed ha fatto invecchiare tutti i presentatori perchè li vedi meglio. La suono è migliorato di molto, morbido egradevole. Arni.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Guter Solider Fernseher

139 cm (55 tuumaa) 27.11.2021 tekijä Michael1672 (Saksa)

Gutes Zweitgerät, kann ich weiterempfehlen, alle Streamingdienste vorhanden. man benötigt kein weiteres Geräter mehr. Es fehlt nur SkyQ

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
29.11.2021

Hi Michael,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter.
Bitte, beachte, dass die Verfügbarkeit der Apps im Store sich davon abhängt, ob 
der Entwickler eine Version der App erstellt hat, die mit dem Fernseher kompatibel ist.

Hadir @Sony DE

0

Encore plus grand

164 cm (65 tuumaa) 27.11.2021 tekijä Grigou14 (Ranska)

J’ai eu pendant plus de 10ans un Sony bravia en 46´´ et là je suis passé en 65´´ XR ça change c’est super !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

139 cm (55 tuumaa) 27.11.2021 tekijä Alex270bis (Italia)

Ho comprato questo televisore un mese fa, la qualità del pannello rispetto gli altri che ho avuto è completamente diversa. Un ottimo video ed un ottimo suono. La Google TV praticissima.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very good picture

139 cm (55 tuumaa) 26.11.2021 tekijä Zyti (Yhdistynyt kuningaskunta)

Had to return as no youview or access to bbc, itv apps. Freeview on its own is limited

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
29.11.2021

Hi,

Thank you for your review.

We’re sorry you're disappointed due to the missing apps and that you had to return the TV, this is temporary situation which we are working on to get resolved as soon as possible.

We would've liked to draw your attention to the Chromecast built-in that is part of all Google TV and Android TV models. All major streaming services including the catch-up services you mention have support for Chromecast in their mobile apps. To enjoy the content across all the services on your TV just follow these easy steps:

- Connect your TV and mobile device to the same network
- Open up your favourite streaming service
- Just tap or click on the Chromecast icon (it looks like a TV with radio waves in the corner)
- select your TV from the list

It will then start playing on your TV and you can put your mobile device to sleep. You can also still receive calls and send messages without disrupting playback on the TV.

To read about how to Chromecast to our TVs in more detail please check the following link: https://bit.ly/3DITHcm.

Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development. And once more, we're sorry about any inconvenience.

Sawy @ Sony UK

0

Ottimo prodotto

139 cm (55 tuumaa) 26.11.2021 tekijä gpicco56 (Italia)

Ho comprato il prodotto due settimane fa e sono molto soddisfatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon rapport qualité prix

139 cm (55 tuumaa) 25.11.2021 tekijä Benoumax (Ranska)

Caractéristiques Sony conforme super écran j’ai même pu brancher PS cinq et Xbox série X

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super

126 cm (50 tuumaa) 25.11.2021 tekijä Gino62 (Ranska)

Pour ma PlayStation super qualité d images le son super bien

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Rendu parfait

126 cm (50 tuumaa) 25.11.2021 tekijä QMCAEM (Ranska)

Nous avons acheté la tv la semaine dernière et nous en sommes rqvis

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon produit mais ?

126 cm (50 tuumaa) 25.11.2021 tekijä mrf4 (Ranska)

dans l'ensemble je suis satisfait mais le nouveau menu m'a un peu mis en colère la case alimentation n'était pas cocher et je n'arrivais pas a éteindre mes appareils connecté au TV. de plus le bluetooth pour mon casque ne dépasse pas 5 Mètre avec le même casque sur le 49XF 8505 je peux me promener dans tout l'apart sans perdre le signale??

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
28.11.2021

Bonsoir Mrf4,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes désolés d'apprendre la gêne que vous rencontrez avec votre TV.

Pour ce qui est de la communication Bluetooth, nous tenons à vous informer qu'à l'origine, elle est utilisée pour la transmission de données sur une courte distance d'un appareil numérique à un autre :
https://bit.ly/3FSDIIL
Si vous rencontrez un problème, vous pouvez suivre ce lien :
https://bit.ly/3nZ3k0t
Ainsi, nous vous invitions à tester un autre casque.
Vous pouvez essayer également de supprimer la connexion et reparamétrer l'appareil.
Assurez-vous qu'il n'y pas d'obstacles environnants (interférences électromagnétiques).

En ce qui concerne le fait que vous n'arrivez pas à éteindre les appareils externes connectés, pour vous assister, le mieux est de contacter notre Support :
https://bit.ly/3cTaM7d
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Toller TV, super Ausstattung

139 cm (55 tuumaa) 25.11.2021 tekijä Klaus M (Saksa)

Der Fernseher ist bei uns jetzt ca 2 Wochen im Einsatz und wurde primär für Smart TV Funktionen (Netflix und co), sowie für die neuen Konsolen Xbox Series X und PS5 angeschafft. Das Bild ist kristallklar, im Gegensatz zum alten Sony TV reagiert Google TV sofort und die Fernbedienung muss nicht in einem gewissen Winkel gehalten werden, damit der TV reagiert. Sein volles Potenzial entfaltet der TV mit den neuen Konsolen. Das 120Hz Panel ist der Hammer. Klare Kaufempfehlung meinerseits, hier bekommt man viel für sein Geld.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolles Gerät

164 cm (65 tuumaa) 25.11.2021 tekijä HM78 (Saksa)

Ich bin bei dem Gerät mit der Bild und Tonqualität absolut zufrieden die Einteilung des Menüs total übersichtlich und einfach kinderleicht

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Klasse Tv.

164 cm (65 tuumaa) 25.11.2021 tekijä Michi89 (Saksa)

Hab den TV Jetzt 1 Woche im Einsatz und bin mehr als Begeistert. Mein Samsung TV von 2017 machte nur Probleme die selbst der Support nicht lösen konnte aber auch kein Austausch kam in frage da es an den zuspielern lag und nicht an Samsung laut Support. Diese sind nun alle Beseitigt und ich bin mit dem Sony Bravia mehr als zufrieden. Bild ist mega. das ich ein Sehr Helles Wohnzimmer habe hab ich mich bewusst gegen einen OLED TV entschieden. Das Full Array Dimming macht einen sehr guten Job so das man fast denken kann es ist ein OLED TV. Ich würde den TV jederzeit weiter empfelen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Un téléviseur excellent !

164 cm (65 tuumaa) 24.11.2021 tekijä Kiki_71 (Ranska)

J'ai longtemps hésité sur d'autres téléviseur, le conseiller de chez BOULANGER a su bien me diriger par rapport à mes besoins et mes attentes vers cette télé avec une super promo !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Grande qualità

139 cm (55 tuumaa) 24.11.2021 tekijä Marge_69 (Italia)

Qualità dell'immagine eccellente. Audio ottimo. Bello anche il design e le funzionalità. Ideale per videogiocatori o per abbonamenti a piattaforme premium (4k). Prezzo a mio avviso caro se non si sfruttano offerte.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Scarso bianco nero

189 cm (75 tuumaa) 24.11.2021 tekijä Bartri (Italia)

Abituato a TV OLED 55 questo 75 per me è stata una grande delusione

Kuvanlaatu

Heikko

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
26.11.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di consultare la nostra guida completa alle impostazioni per immagini TV perfette qui: https://bit.ly/2yde1W6 (copia e incolla il link in una nuova finestra)
Servizio di supporto alla clientela Sony.

0

BRAVIA XR

189 cm (75 tuumaa) 23.11.2021 tekijä grou548305 (Ranska)

Bon produit, esthétique correcte, belle qualité d'image et son très correct

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

buono

139 cm (55 tuumaa) 23.11.2021 tekijä venzi (Italia)

comprato da una settimana circa buona visione non ottima

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
25.11.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di consultare la nostra guida completa alle impostazioni per immagini TV perfette qui: https://bit.ly/2yde1W6 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @ Sony Support IT

0

Funzioni semplici

139 cm (55 tuumaa) 23.11.2021 tekijä Pellico 1 (Italia)

Ho acquistato questo prodotto da circa 15 giorni, mi sta facendo un ottima impressione, semplice come configurazione, forse l'unico neo è che sarebbe opportuno illuminare il telecomando per avere una migliore vista sui tasti che sono innumerevoli.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottime funzioni ottima versatilita

164 cm (65 tuumaa) 23.11.2021  (Italia)

Televisione comprato meno di 3 settimane E’ FANTASTICO

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Performance pas à la hauteur du prix

189 cm (75 tuumaa) 22.11.2021 tekijä Chc25 (Ranska)

J’ai acheté ce produit pour palier à la panne de mon ancien téléviseur Sony, malheureusement je n’ai pas retrouvé la même qualité d’image, jus un son sans home plus performant

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
24.11.2021

Bonsoir Chc25,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes navrés pour tout ce que vous avez affrontés.
Par suite, pour avoir une qualité d'image distinguée, nous vous invitons à consulter ce lien :
https://bit.ly/3CTNKY9

N'hésitez pas à contacter notre Assistance le cas échéant :
https://bit.ly/2oCYGVR
(copiez-collez les adresses dans votre navigateur).
Inas@Sony FR

0

Super TV smart

139 cm (55 tuumaa) 22.11.2021 tekijä Def27 (Ranska)

Super achat . Super qualité Image super Son super en atmo

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent téléviseur !

139 cm (55 tuumaa) 22.11.2021 tekijä Mat24100 (Ranska)

Après 15 jours d'utilisation, c'est que du bonheur ! L'alternative à l'Oled incontestablement.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super ecran LCD qualité optimale et compatibilité

164 cm (65 tuumaa) 22.11.2021 tekijä Sudo89 (Ranska)

Bon produit top qualité compatibilité avec ps5 le son est moyen mais nickel avec barre de son

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bonne qualité

164 cm (65 tuumaa) 22.11.2021 tekijä laucelot (Ranska)

Qualité d'image(couleur et contraste riche ) à la hauteur de la marque ainsi que le son, design fin, sobre et de qualité. Bon rapport qualité / prix. Belle finition

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bene ma non benissino

164 cm (65 tuumaa) 22.11.2021 tekijä Alby9 (Italia)

Ho acquistato questa tv 1 mese fa circa con i saldi pre Black Friday. Mi trovo molto bene in generale. Da segnalare é il servizio per collegare la tv a Google o Alexa per accenderla ecc.. che non funziona. Inoltre mi aspettavo una qualità audio migliore. Abbastanza deludente e casse mediocri. È d'obbligo un impianto audio anche solamente per capire i dialoghi

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
25.11.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Per ottimizzare la qualità dell'audio ed impostarlo nella modalità cinema o altro, puoi consultare il manuale del TV "XR-65X90J" al seguente sito: http://bit.do/fKXsN (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @ Sony Support IT

0

Sistema antiriflesso pazzesco

189 cm (75 tuumaa) 22.11.2021 tekijä AleSanta88 (Italia)

È la tv con lo schermo più grande che ho mai acquistato. Processore e velocità del sistema migliore che abbia mai provato. Qualità dell’immagine di alto livello, non a livello della mia AG9 ma da top di gamma. Acquisto Sony da anni ed è inutile dire che l’elettronica è inarrivabile per altri brand.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Beeindruckende Technik

139 cm (55 tuumaa) 22.11.2021 tekijä MrMinagisan (Saksa)

Sehr gutes Bild. Gute Verarbeitung. Gute Ergänzung für Playstation 5. Nun hoffe ich auf das erste richtige Spiel wo man die Technik voll ausnutzen kann.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bellissima e semplice da utilizzare

164 cm (65 tuumaa) 21.11.2021 tekijä Cris 1974 (Italia)

Comprata una settimana fa, rispetta le aspettative che si possono avere su Sony e la serie xr. Veramente soddisfatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Alles super-nur der Ton kommt verzögert zum Bild

164 cm (65 tuumaa) 21.11.2021 tekijä Schoscho58 (Saksa)

Vor 14 Tagen gekauft und wirklich sehr zufrieden, Bus auf die Tatsache, dass der Ton verzögert zum Bild kommt - bekomme dieses Problem leider nicht gelöst

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
25.11.2021

Hi Schoscho,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Ton hast. berprüfe bitte, 
ob sich die Störung durch einen
kompletten Neustart des Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, 
und dann verkable das Gerät erst nach 
5 Minuten wieder. Beobachte bitte, ob das mit allen Inhalten passiert.  Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter 
dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn
Hadir @Support DE

0

Super TV

126 cm (50 tuumaa) 21.11.2021 tekijä Assassin72 (Saksa)

Ich bin total zufriden,, weil dises xr90j haben alles was will ich.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Qualità immagine e suono molto buono

139 cm (55 tuumaa) 20.11.2021 tekijä Simo76 (Italia)

Non è da molto che ho acquistato wuesratv ma petors sono molto soddisfatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super matériel

164 cm (65 tuumaa) 19.11.2021 tekijä Jmlas (Ranska)

Achat de cette tv sur les recommandations de notre fils et par rapport au professionnalisme des vendeurs du magasin Boulanger à La Garde Var.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon téléviseur avec super adaptabilité avec la pla

139 cm (55 tuumaa) 19.11.2021 tekijä Paskool 28 (Ranska)

Acheté en promo, ce qui m'a décidé c'est les 2 hdmi 2.1 et la comptabilité totale avec ma playstation

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo

189 cm (75 tuumaa) 18.11.2021 tekijä Salvomegane (Italia)

Molto soddisfatto consiglio il prodotto ottimi prodotto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lähes täydellinen

X90J Series 18.11.2021 tekijä Yllättynyt (Suomi)

Viikon parin kokeilun jälkeen voin ainakin sen verran sanoa, että tämä on ehdottomasti paras Telkkari kuvanlaadultaan mitä on tullut itselleen vastaa. Kontrasti on aivan älyttömän hyvä ja skaalaus toimii moitteettomasti, melkein sanoisin että Sony on kehitellyt telkkarin sisään jotain hokkuspokkusta. Ainoana miinuksena havaitsin pientä kamppailua heijastuksien kanssa, mutta vaiva on lähes mitätön. 5/5 suosittelen, mutta ainoastaan silloin kun tv on alennuksessa.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr zufrieden

139 cm (55 tuumaa) 17.11.2021 tekijä TurboFinchen (Saksa)

Ich habe den Fernseher jetzt knapp 14 Tage und bisher ist alles super. Ich hoffe das bleibt auch so. Sehr klares Bild und guter Klang. Ich würde ihn , bisher, immer wieder kaufen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Au delà de mes espérances

164 cm (65 tuumaa) 17.11.2021 tekijä John95000 (Ranska)

J’ai acheté cette télé il y a 2 semaines, la compatibilité avec ma ps5 est juste incroyable. La qualité d’image est au rendez vous! La prise en main est simple, et je recommande fortement ce produit qui a un rapport qualité prix au top.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

139 cm (55 tuumaa) 17.11.2021 tekijä Mauro 1964 (Italia)

Ho comprato questo televisore 15 giorni fa devo dire che mi trovo molto bene e sono contento dell'acquisto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sembra di stare al cinema

164 cm (65 tuumaa) 17.11.2021 tekijä Samktv (Italia)

Utilizzo questo televisore da poco più di una settimana e me ne sono innamorata. Immagini limpide e chiare. Colori molto naturali, nessuna alterazione. Ma quello che mi ha stupito è stato l'audio. Ha un audio davvero molto forte e chiaro. Sembra davvero di stare al cinema. Ho trovato molto interessante ed intuitivo il sistema operativo. Posso collegarlo facilmente al cellulare e ai sistemi google home in modo da renderlo interattivo. Sicuramente mi sento di consigliarlo a tutti.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super

164 cm (65 tuumaa) 17.11.2021 tekijä Ahmet Yigit (Saksa)

Ich habe den Fernseher vor zehn Monaten gekauft und dann erschien ein weißer Punkt auf dem Bildschirm. Ich habe es dem Service gemeldet, sie haben es innerhalb einer Woche geändert und das neueste Modell mitgebracht

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon téléviseur

164 cm (65 tuumaa) 16.11.2021 tekijä fifi62 (Ranska)

J'ai acheté ce produit le mois dernier. Facilité d'emploi bonne image. Le son du téléviseur est un peu pauvre mais avec une barre de son c'est impeccable . Nombreuses fonctionnalités avec les applications.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
18.11.2021

Bonjour Fifi,
Merci pour votre commentaire.
Nous vous invitons à consulter les liens ci-dessous pour avoir une qualité du son distinguée :
1- https://bit.ly/3oy3rPO
2- https://bit.ly/3DsO8OJ
(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
N'hésitez pas à contacter notre assistance si besoin : https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Inas@Sony FR

0

Ottimo TV

139 cm (55 tuumaa) 16.11.2021 tekijä Lobi1970 (Italia)

Avevo Samsung da 12 anni .mi sono deciso a cambiare e devo dire che il Sony spacca Veloce reattivo ottimi neri e colori il pprocessore xr fa il suo lavoro al meglio Molto soddisfatto anche l audio non è male

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Varmaan viides Sony-TV

126 cm (50 tuumaa) 16.11.2021 tekijä PeeVee (Suomi)

Aina pelittänyt!Vaimolle tärkeää se,että kaukosäädin on säilynyt aina samantyyppisenä!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr schnell

164 cm (65 tuumaa) 16.11.2021 tekijä Cem2727 (Saksa)

Alles super toll alte Fernseher auch Sony , aber früher konnte man smart iptv Downloaden jetzt gibt es bei Google Play Store nicht mehr Sony müsste es Separat auf das System mit einem Update selber einfügen lassen , ich bitte um Hilfe Fals es jemand machen kann sollte mir bitte helfen Danke

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great TV but frustrating to set up Bravia Core

139 cm (55 tuumaa) 16.11.2021 tekijä Tom258 (Yhdistynyt kuningaskunta)

No matter how many times I enter my date of birth I am constantly informed I have to be over 18 to sign up. I am well over that age and find this incredibly frustrating!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
18.11.2021

Hi Tom,

Thank you for your review, we're sorry to hear this, you can reach Bravia Core support using the following email: support-GB@sonypicturescore.com


Amr @Sony Support UK

0

Televisione ottima

139 cm (55 tuumaa) 16.11.2021 tekijä Niccolino7 (Italia)

L’articolo che ho comprato rispecchia quello che immaginavo. Lo consiglio

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kaunista!

189 cm (75 tuumaa) 15.11.2021 tekijä Henkka69 (Suomi)

Ostin pari viikkoa sitten. Kuvan tarkkuus on erittäin hyvä, kaukosäädin yksinkertainen käyttää. Suosittelen!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon téléviseur

164 cm (65 tuumaa) 14.11.2021 tekijä Chaomenchico89 (Ranska)

Très belles images en attendant la ps5.,................. . .......

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Parfait

164 cm (65 tuumaa) 14.11.2021 tekijä Virlau (Ranska)

Qualité d’image exceptionnelle, fonctionnalités très riches, simplicité d’utilisation, de quoi combler les amateurs de belles images.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta