8 mallia
8 mallia

Mallin vuosi

Mallin vuosi

126 cm (50 tuumaa)
XR-50X93J
126 cm (50 tuumaa) 
XR-50X93J

Mallin vuosi

  • Ø
126 cm (50 tuumaa)
XR-50X94J
126 cm (50 tuumaa) 
XR-50X94J

Mallin vuosi

  • Ø
139 cm (55 tuumaa)
XR-55X93J
139 cm (55 tuumaa) 
XR-55X93J

Mallin vuosi

  • Ø
139 cm (55 tuumaa)
XR-55X94J
139 cm (55 tuumaa) 
XR-55X94J

Mallin vuosi

  • Ø
164 cm (65 tuumaa)
XR-65X93J
164 cm (65 tuumaa) 
XR-65X93J

Mallin vuosi

  • Ø
164 cm (65 tuumaa)
XR-65X94J
164 cm (65 tuumaa) 
XR-65X94J

Mallin vuosi

  • Ø
189 cm (75 tuumaa)
XR-75X93J
189 cm (75 tuumaa) 
XR-75X93J

Mallin vuosi

  • Ø
189 cm (75 tuumaa)
XR-75X94J
189 cm (75 tuumaa) 
XR-75X94J

Mallin vuosi

  • Ø

Ominaisuudet

Yksityiskohtainen 4K-kuva linnusta

XR Picture

Nauti täyteläisestä, luonnollisesta ja kauniista kuvasta kaikista kulmista lähes heijastuksitta. Mullistava prosessorimme analysoi satojatuhansia elementtejä silmänräpäyksessä ihmissilmän perspektiivianalyysillä ja optimoi ne. Full Array LED -paneelin kanssa tämä tekniikka tuottaa erittäin todentuntuisen kuvan ja kontrastin.

Yksityiskohta kukkien terälehtien hillityistä sävyistä

XR Colour

Näet värit luonnollisina ja kauniina ihmissilmälle. Cognitive Processor XR takaa laajan värivalikoiman ainutlaatuiseen näyttöömme ja mahdollistaa tosimaailman värinyanssien toistamisen. Kukkien eloisat sävyt ja todentuntuiset rakenteet erottuvat laajennettujen sävyjen ja kylläisyyden ansiosta. Myös vaaleat värit näyttävät aidoilta.

Kuva XR Triluminos PRO™ -näytön luonnollisista väreistä

XR Triluminos Pro™

Tämä Cognitive Processor XR:ää käyttävä TV toistaa värit ihmissilmää miellyttävästi. Näet laajemman väripaletin ja parannetun sävy- ja kylläisyysalueen, jotta luonnolliset sävyt ja tarkat yksityiskohdat näkyvät myös, kun kuva on tumma. 

Kuvissa näkyy äärimmäinen kontrasti ja aito syvyys

XR Contrast

Tunne upea, todenmukainen kontrasti. Cognitive Processor XR analysoi tietoja ristiin ja tuottaa aidot värit ja syvyyden tarkentamalla ihmissilmän tavoin. XR Contrast -tehostuksella kirkkaat kohdat ovat entistä kirkkaampia ja tummat tummempia. Yksityiskohdat eivät enää huku varjoihin tai ylivalotukseen.

XR Contrast Booster 5 -logo

XR Contrast Booster 5

XR Contrast -tehostus tasapainottaa tarkasti valontuoton koko kuvaruudussa himmentäen joitakin kohtia ja vahvistaen toisia. Se tehostaa kirkkaita kohtia ja syventää varjoja. Kuva näyttää aidommalta, syvemmältä ja yksityiskohtaisemmalta, kun kirkkaat kohdat kirkastuvat ja tummat tummenevat. 

Kuvia yksityiskohtaisista kukista XR HDR Remaster -toiminnolla

XR HDR Remaster

XR HDR Remasterin ansiosta tämä TV havaitsee kaikki näytön kohteet, analysoi niiden värin ja säätää kontrastin todentuntuiseksi. BRAVIA XR:n objektipohjainen käsittely on äärimmäisen tarkka esimerkiksi sävyn, kylläisyyden, kirkkauden, liikevektorin ja kaistanleveyden säädön ansiosta. Kuva näyttää poikkeuksellisen todelliselta syvyyden, realististen pintojen ja luonnollisten värien ansiosta.

Kuva ketusta 4K-tarkkuudessa

XR Clarity

Nauti viihteestä XR 4K -skaalauksen ansiosta lähes 4K-tarkkuudella sisällöstä tai lähteestä riippumatta. Cognitive Processor XR hyödyntää valtavaa datamäärää ja parantaa älykkäästi kuvan tarkkuutta ja yksityiskohtien runsautta. Näet yksityiskohdat, kuten luonnollisesti erottuvan eläimen turkin ja terävät kiven ääriviivat.  

Kuva rakennuksista, joista näkyy XR 4K -skaalauksen etu

XR 4K -skaalaus

Cognitive Processor XR -ominaisuudella TV muuntaa 2K-signaalit lähes 4K-laatuisiksi, mikä takaa todentuntuisuuden. XR 4K -skaalaus käyttää suurta määrää tietoa, analysoi kaavoja kohtauksissa ja toistaa pieniäkin yksityiskohtia. 

Lähikuva lehden yksityiskohdista 4K XR Super Resolution -toiminnolla

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution havaitsee yksittäiset kohteet kuvassa ja toistaa lähes todellisia pintakuvioita kuvaruudussa. BRAVIA XR -prosessori analysoi ja käsittelee tietoja tarkasti ja muuntaa kuvan 4K-muotoon. Se on nelinkertainen verrattuna Full HD -kuvaan ja täydentää kuvaa todellisilla yksityiskohdilla. 

Kuva auringonlaskusta ja merestä 4K XR Smoothing -toiminnolla

4K XR Smoothing

XR Smoothing luo katselun aikana tasaisen ja luonnollisen 4K TV -kuvanlaadun ilman muille televisioille tyypillistä raitaumaa. Kuva näyttää uskomattoman todentuntuiselta, kun TV pystyy toistamaan tuhansia sävyjä, varjoja ja sävyeroja.

Kuvassa surffaaja ja aaltojen tarkkoja yksityiskohtia

XR Motion

Urheilun ja nopealiikkeisten elokuvien katselu sujuu nyt entistä paremmin. Cognitive Processor XR ja XR Motion Clarity™ analysoi tietoja ristiin ja varmistaa, että toiminta on tasaista, kirkasta ja tarkkaa.

Lumilautailijan kuva ilman sumentumista LED XR X-Motion Clarity™ -toiminnolla

XR Motion Clarity

Joissakin kuvaruuduissa urheilu ja nopeat toimintakohtaukset ovat sumeita. Uusin LED XR Motion Clarity™ -tekniikkamme takaa tasaisuuden, kirkkauden ja selkeyden. Et jää mistään paitsi, kun jokaista liikettä ohjataan ja sen kesto optimoidaan ja kirkkautta tehostetaan tarvittaessa.

4K/120 fps -logo

4K/120 fps

BRAVIA takaa kilpailuedun. HDMI2.1 tuottaa 120 fps:n kuvataajuuden yhteensopivissa peleissä, mistä saat etua ammunta-, urheilu- ja toimintapeleihin. Pelaaminen sujuu näppärästi myös alle 8,5 ms:n syöttöviiveen (4K / 120 fps) ja erityisen pelitilan ansiosta. 

Kuva laulajasta konsertissa

XR Sound Position

Äänielämys vastaa sitä, miten aistimme maailman – XR Sound Position tarjoaa todenmukaisen äänen kuvan takana. Tämän BRAVIA XR Full Array LED TV:n ääntä suuntaavista diskanttikaiuttimista ääni vastaa toimintaa tarkasti ja mukaansatempaavasti.

Kuva Acoustic Multi-Audiota™ käyttävän TV:n ääniaalloista

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ sisältää TV:n takana olevat ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet, joiden ansiosta ääni seuraa toimintaa mukaansatempaavasti.

Kuva muusikoista konsertissaan

XR Surround

BRAVIA XR käsittelee kaikki äänet aidoksi tilaääneksi. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

Yksityiskohta moniulotteisesta äänestä 3D Surround -skaalauksella

3D-Surround-skaalaus

BRAVIA XR -signaalinkäsittelytekniikan ansiosta tämä TV toistaa moniulotteista ääntä ja takaa mukaansatempaavan kokemuksen. Tunnet äänen ympäröivän itsesi niin vaaka- kuin pystysuunnassa. 3D Surround -skaalauksen ansiosta voit kokea uusimpien äänimuotojen (kuten Dolby Atmos®) elokuvamaisuuden kotonasi ja nauttia pystysuuntaisesta tilaäänestä, kun sisältö ei ole Dolby Atmos -yhteensopivaa.

Google™ TV -logo

Google TV

Voit etsiä keskitetysti suoratoistopalvelujen yli 700 000 elokuvan ja TV-sarjan jakson joukosta, jotka on järjestetty aiheen ja lajin mukaan kiinnostuksesi perusteella.

Handsfree-äänihaun logo

Handsfree-äänihaku

Löydät suosikkisisältösi nopeasti äänikomennoilla ilman kaukosäädintä. Äänihakuun ei kuulu monimutkaista siirtymistä tai väsyttävää kirjoittamista, kysyminen riittää.

Kuvassa elokuvanäyttö ja älypuhelin

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -sovelluksella voit suoratoistaa videoita ja ääntä televisioon suoraan iPhonesta, iPadista tai Macista. Katso elokuvia ja ohjelmia Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksistasi tai jopa Safarista. Jaa valokuvasi kaikkien huoneessa olevien kanssa.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo

Sisäänrakennettu Chromecast

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä.

Kuvassa yhdistettyjä laitteita, joita ohjataan Smart Remote -kauko-ohjaimella

Smart Remote

Älykauko-ohjainta voi käyttää kaikkien yhdistettyjen laitteiden ohjaamiseen. Aloita sarjojen ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä yhdellä painikkeen painalluksella. 

Lähikuva tasaisesta pinnasta

Tasainen pinnan muotoilu

Koska kehys on erittäin kapea, silmäsi keskittyvät luontaisesti kuvaan eivätkä sen ympärille.

Kuva kaksiasentoisesta jalustasta

Kaksiasentoinen jalusta

Monipuolinen kaksiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, tai kapeammassa asennossa pienemmällä hyllyllä.

Kuva olohuoneesta, jossa käytössä Living Decor

Elävä tausta

Living Decor tekee TV:stä olennaisen osan sisustusta taidekuvien, omien valokuvien, näytönsäästäjän teemojen ja kellotoimintojen avulla.

Kuva ruudusta, joka näyttää valotunnistimen hyödyt

Valotunnistin

Perinteisessä TV:ssä kirkkaus pysyy samana tilan valoisuudesta riippumatta, joten kuva voi olla liian tumma tai kirkas. Tämän TV:n valotunnistin optimoi kuvan kirkkauden huoneen olosuhteisiin. Se lisää kirkkautta valoisassa ja vähentää sitä hämärässä huoneessa, jotta kuva on sopiva tilaan.

Acoustic Auto Calibration -logo

Acoustic Auto Calibration

Tämä TV tunnistaa sijaintisi tilassa ja optimoi äänen, jotta kuulet saman äänenlaadun kuin jos istuisit suoraan TV:n edessä. Ääni voi muuttua huoneympäristön mukaan. Esimerkiksi verhot imevät ääntä ja TV:n edessä olevat esineet voivat häiritä äänen kulkua, mikä heikentää kuulokokemusta. Tämä TV havaitsee esineet ja tuottaa äänen, joka on parannettu ja optimoitu sopivaksi tilaan.

Netflix Calibrated Mode -logo

Netflix Calibrated Mode

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix Calibrated Mode -tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

IMAX Enhanced -logo

IMAX Enhanced -tuote

Tämä Sony 4K -älytelevisio on IMAX Enhanced -sertifioitu, mikä tarkoittaa sen olevan optimoitu hifilaatuista kuvaa ja ääntä varten. Koe entistä mukaansatempaavampi kotiviihdekokemus IMAX Enhanced -kuvatilan avulla, joka hyödyntää remasteroidun IMAX Enhanced -sisällön kaikkia ominaisuuksia.

Dolby Vision®- ja Dolby Atmos® -logot

Dolby Vision® ja Dolby Atmos® 

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision® herättää kuvan eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos® täyttää huoneen tilaäänellä. 

Kuvassa elokuva BRAVIA CORE™ -palvelussa

BRAVIA CORE™

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. BRAVIA XR-, Pure Stream- ja IMAX Enhanced -tekniikoiden ansiosta voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja ilmaisuvoimaisesta äänestä.