Siirry sisältöön

X94C/X93C

Mahtava 4K-elämys

Huippuluokan 4K-tarkkuus. Täydelliseen kuvanlaatuun yhdistetään täyteläinen ääni, joka vastaa alkuperäistä lähdettä ja tarjoaa jännittävän uuden käyttäjäkokemuksen.

TELEVISIOT

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | Suuri dynaaminen alue | Älytelevisio (Android TV™)

X9405C / X9305C Series

Kuva tuotteesta X94C / X93C 4K Ultra HD Android TV

Hinnat alkaen:

SVH

3 200,00 €

(VAT)

Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

139 cm (55 tuumaa)

KD-55X9305C

SVH

3 200,00 €

(VAT)

164 cm (65 tuumaa)

KD-65X9305C

SVH

4 200,00 €

(VAT)

189 cm (75 tuumaa)

KD-75X9405C

SVH

9 400,00 €

(VAT)
BENERGIAMERKINTÄ JA TUOTESELOSTE

3mallit

Kuva

4K Processor X1 – siru muutosten takana

Uusi 4K Processor X1™ parantaa selkeyttä, värintoistoa ja kontrastia

Tehokas 4K Processor X1 tuo häikäisevän kuvanlaadun kaikkeen sisältöön. Lähteestä riippumatta materiaali analysoidaan ja skaalataan parhaaseen 4K-tarkkuuteemme: TV-lähetykset, Blu-ray Disc™- ja DVD-levyt ja jopa 4K-verkkovideot. Nauti upeiden 4K-kuvien selkeydestä, aidoista väreistä ja huikeasta kontrastista.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range tuottaa kaikki yksityiskohdat syvänmustista sävyistä huippukirkkauteen hallitsemalla tarkasti näytön taustavaloa.

TRILUMINOS-näyttö

TRILUMINOS-näyttö

Sonyn ainutlaatuinen TRILUMINOS-näyttö rikastaa katselukokemustasi tavanomaista laajemmalla väriskaalalla ja luonnollisemmilla sävyillä ja vivahteilla.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO, joka edustaa vuosikymmenien kokemusta videonkäsittelyssä- ja tuotannossa, skaalaa ja käsittelee videon jokaisen kuvan uskomattoman yksityiskohtaiseksi ja tuo kuviin syvyyttä.

Katsele kaikenlaista kuvaa 4K-laatuisena

Katsele kaikkea aidossa 4K-tarkkuudessamme

Tehokas 4K-kuvaprosessori skaalaa jokaisen pikselin kauniisti lähteestä riippumatta. Prosessori analysoi jokaisen kohtauksen, sovittaa sen yhteen erityisen kuvatietokannan kanssa ja toistaa kaiken katselemasi ällistyttävän luonnollisella tarkkuudella.

4K X-Reality PRO
Perinteinen TV
4K X-Reality PRO
TV, jossa 4K Processor X1

Full HD

Perinteinen

X1

4K Processor X1 – yksityiskohtien tarkkuuden parannus

4K Processor X1 tuottaa luonnollisia yksityiskohtia uusien algoritmien avulla, joita ovat esimerkiksi Noise Crusher, Flat Area Detection ja Super Resolution. Nämä tekniikat takaavat, että rakenteet ovat luonnollisia ja kohinattomia sekä alkuperäisessä että skaalatussa sisällössä.

Lisää eloisuutta väreihin

Henkeäsalpaavat, luonnolliset värit

BRAVIA® toistaa värit uskomattoman luonnollisina, ja tehokas 4K Processor X1™:n tarkka värien kartoitus hioo ne vieläkin upeammiksi tuoden esiin joka kohtauksen vaikuttavuuden täyteläisten punaisten, vihreiden ja sinisten sävyjen kera. Kaiken kruunaa Sonyn ainutlaatuisen TRILUMINOS-näytön tuottama, kaikkien aikojen laajin väriskaala.

TRILUMINOS
Ei TRILUMINOSta

4K Processor X1 – tarkka värien toisto

4K Processor X1:n tarkka värien toisto ylittää perinteisen värinparannuksen optimoimalla värit yksi kerrallaan reaaliaikaisesti. Se hyödyntää näytön koko tehokkuuden ja ohjaa värien toistoa täydellisesti, mikä takaa tyydyttävän täyteläisen ja luonnollisen lopputuloksen.

 • X1
 • Normal

Loistava taustavalo

Kirkkaammat värit ja syvemmät mustan sävyt

Sonyn uuden 4K Processor X1:n ainutlaatuinen taustavaloalgoritmi toistaa paljon laajemman kirkkausalueen kuin perinteinen LED-TV.

Dynaaminen kontrastinparannus
Perinteinen TV
Dynaaminen kontrastinparannus
TV, jossa 4K Processor X1™

Dynaaminen kontrastinparannus – 4K Processor X1

4K Processor X1:n dynaaminen kontrastinparannus optimoi kirkkausalueen kuva kerrallaan. Se säätää tasot ruudussa olevan sisällön mukaan.

Yhteensopiva suuren dynaamisen alueen (HDR) kanssa

Tämä TV tukee suurta dynaamista aluetta, ja sen X-tended Dynamic Range ja TRILUMINOS-näyttö parantavat kontrastia, tarkentavat kuvaa ja tuottavat uskomattomat värit.

Suuri dynaaminen alue
SUURI DYNAAMINEN ALUE
Suuri dynaaminen alue
PERINTEINEN

4K-tarkkuutta kaikista lähteistä

Siirrä kotisi 4K-viihteen maailmaan. Voit nauttia kaikista suosikeistasi, koska laite tukee viimeisimpiä 4K-standardeja, joita ovat esimerkiksi VP9 ja HDMI 50p/60p.

Ääni

Maailman ensimmäinen korkean resoluution äänentoistolla varustettu TV

Musiikkia artistin tarkoittamalla tavalla.

Levytysstudiossa ja suorissa konserttilähetyksissä alkuperäistallenteet tallennetaan CD-levyjä paremmalla laadulla. Korkean resoluution äänentoistossa voit tuntea täyteläiset äänet aivan kuin esiintyjä olisi edessäsi. Päivitä musiikkisi Sonyn televisiolla, jossa on korkean resoluution äänentoisto.

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Korkean resoluution äänentoistolla tarkoitetaan digitaalista käsittelyä, jossa musiikki koodataan ja toistetaan CD-tasoa suuremmalla bittinopeudella.

High-Resolution Audio
Pakattu tiedosto [mp3]
High-Resolution Audio
Korkean resoluution äänitiedosto

Nestemäistä äänentoiston taikuutta

Kuule hienoimmatkin yksityiskohdat poikkeuksellisen selkeinä

Eteenpäin suunnatut bassokaiuttimet tuottavat selkeää ja voimakasta ääntä koko taajuusalueella. Tärinänvaimennukseton muotoilu vähentää vääristymiä ja takaa puhtaan äänen, josta keskialue ja korkeat taajuudet erottuvat kirkkaina. Kehittynyt kiillepinnoitettu lasikuitumateriaali tuo esiin musiikin hienoimmatkin vivahteet – täydellinen tapa nauttia korkean resoluution äänentoistosta.

Tehty kuuntelua varten

Tuo kuuntelukokemukseen sama aito tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi, tunteelliseksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.

DSEE

Nauti upeista yksityiskohdista, mitä tahansa kuunteletkin. DSEE HX analysoi äänilähteet ja laajentaa korkeat taajuudet lähelle korkean resoluution äänenlaatua.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround prosessoi äänisignaalit ja saa aikaan vaikuttavan kuuntelukokemuksen. Suora ja monikanavainen tekniikka takaa selkeän ja voimakkaan 360 asteen tilaäänen.

Clear Phase Audio

Clear Phase hienosäätää TV:n kaiuttimen taajuusvasteen – tuloksena pehmeät ja tasapainotetut äänet korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla.

Avara mahdollisuuksien maailma

Löydä kaikki haluamasi sisältö nopeammin kuin koskaan. Elokuvista ja TV-ohjelmista tuhansiin sovelluksiin – Sonyn Android TV tuo kaiken ulottuvillesi silmänräpäyksessä.

Tyyli

Täydellinen muoto joka käyttötarkoitukseen

Wedge-muotoilu on tyylikäs, toimiva ja kaunis

Uudessa BRAVIA®-muotoilussa esteettisyys yhdistyy käytännölliseen kauneuteen. Pieni koko säästää tilaa, ja kaiutinten suuri teho takaa hyvän äänenlaadun.

 • Laajakuva
 • Kapea

Suuri TV, pieni pinta

Säästä tilaa kahden jalustan asennon avulla

Voit säätää 4K TV:n jalat leveään tai kapeaan asentoon käytettävissä olevan pintatilan mukaan.

Tutustu X94C:n/X93C:n ominaisuuksiin

Ohjevideot

TV:n ohjevideot

Onko sinulla television asentamiseen ja käyttämiseen liittyviä kysymyksiä? Tai haluatko tietää, miten TV yhdistetään toiseen laitteeseen? Ohjevideomme ohjaavat sinua vaihe vaiheelta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Huippuluokan 4K-tarkkuus. Täydelliseen kuvanlaatuun yhdistetään täyteläinen ääni, joka vastaa alkuperäistä lähdettä ja tarjoaa jännittävän uuden käyttäjäkokemuksen.
 • Saatavilla vaihtoehdot 139 cm (55 tuumaa), 164 cm (65 tuumaa), 189 cm (75 tuumaa)

 • 4K Ultra HD (3 840 x 2 160)

 • 4K-suoritin X1

 • High-Resolution Audio

 • Android TV

Kuvasuhde
16:09
Triluminos™-näyttö
KYLLÄ

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

 • Dynaaminen taustavalon säätö ja pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

 • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta

 • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide