3049

4.5 perustuen 3,049 asiakasarvosteluun

2100
681
147
55
66
Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Super Fernseher!

139 cm (55 tuumaa) 08.05.2020 tekijä PitM

Ein Fernseher mit sehr gutem und scharfem Bild. Die Farben sind unglaublich kräftig mit wirklich gutem Kontrast. Das Schwarzwert ist fast vergleichbar mit einem OLED Fernseher und sieht gut aus von allen Blickwinkeln.Dank Android System hat der Fernseher sehr große Auswahl von verschiedenen Apps im Vergleich zu anderen Smart TV. Viele Extras wie Apple AirPlay, Alexa Unterstützung , Google Assistant und mehr machen den Fernseher sehr attraktiv. Zugang zur den verschiedenen Anschlüssen ist seitlich platziert was sehr hilfreich bei eine Wandmontage ist. Installation schnell und unkompliziert. Fernbedienung mit einer extra „ Einstellung Taste“ machen die Bedienung sehr leicht ( es ist zusätzlich noch mit Hinterbeleuchtung und hat direkte Netflix Taste ). Der Klang ist OK ( besser wie 2018 Modell ) , wer keine Surround braucht ist hier mit verschiedenen Toneinstellungen zufrieden. Ganz kurz : sehr zu empfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

11

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Poor SD picture, ok on HD

123 cm (49 tuumaa) 16.07.2020 tekijä Doc T

Disappointed with the SD picture, I even brought in an TV aerial engineer to check it out, he came to the conclusion that the quality of the SD tuner section is poor. The picture is significantly inferior to my older Sony Bravia on the same aerial.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

8

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

3,045 asiakasarvostelua

Mallit

0

Eigentlich ganz gut, aber..

215 cm (85 tuumaa) 13.10.2021 tekijä Piotr 22

Bildqualität natürlich sehr gut. Bedienung auch. Aber, - Netflix oft läuft nicht korrekt, Unterhaltung läuft manchmal stumm. Man möchte etwas weiter gucken, und kommt keine Stimme an. Man muss App dann Neustarten. - Es fehlt mir auf der Fenrbedienung die Funktion: "Bild einfrieren" Das vermisse ich total. Oft gibt es etwas abzuschreiben, Kochrezepte etc., man kann ein Bild dafür nicht einfrieren, schade.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller TV, kleines Aber

139 cm (55 tuumaa) 11.10.2021 tekijä MarcoPolo1124

Ich bin sehr zufrieden mit dem TV. Vor allem das Menü ist durch seine Übersichtlichkeit positiv aufgefallen. Einziges Makel ist meiner Ansicht nach der etwas dünne Ton.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good picture

123 cm (49 tuumaa) 10.10.2021 tekijä Vygantas L

Need sometime unplug, because setings not working.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great image

123 cm (49 tuumaa) 10.10.2021 tekijä Roby2149

Very very happy for images and sound, photo and video

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Groot tv met een probleem

215 cm (85 tuumaa) 09.10.2021 tekijä Jaapio

Heeft een probleem met bekabeld internet met de tv ben nu 3 weken verder maar helaas hoor niks meer

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Visione top

123 cm (49 tuumaa) 06.10.2021 tekijä Cinaski

Appena lo accendi ti rendi conto di aver comprato una tv superiore. Sono molto soddisfatto soldi ben spesi

Kuvanlaatu

Heikko

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
08.10.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Speriao sempre di avere il tuo gradimento.
Servizio di supporto Sony Italia

0

Ottimo prodotto. Qualità eccelsa

139 cm (55 tuumaa) 05.10.2021 tekijä Dive979

Comprato 3 mesi fa questa tv soddisfa pienamente le aspettative. Qualità video eccellente, ottimo anche il comparto audio. La multimedialità con Android è super. Resa cromatica splendida. Contento di essere passato a Sony con un prodotto del genere

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Some irritating quirks

123 cm (49 tuumaa) 03.10.2021 tekijä Mimia123

Not very happy. Weird behaviour when switching between services with the sound. Can’t use the remote to control the sound bar when the sound bar is connected using the optical cable. Just too quirky

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nickel

139 cm (55 tuumaa) 02.10.2021 tekijä Bat97164

Parfait. Aucun problème. Pour le son, j'ai débranché ma barre de son bose 5 qui du coup fait double emploi.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Téléviseur très complet, facile d’utilisation.

139 cm (55 tuumaa) 01.10.2021 tekijä Cp13

Super image, son correct j’y ai ajouté une barre de son et là, parfait.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Image top !

139 cm (55 tuumaa) 30.09.2021 tekijä Dehal

Acheté il y a 15 jours, j'en suis super satisfait. Très belle image, quand on a réussi à trouver les réglages. Pour le son, accompagné votre TV d'une bonne barre de son.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Stunning picture even in a bright room

139 cm (55 tuumaa) 30.09.2021 tekijä RichA101

We will only buy Sony because the quality is superior. Nice App features too. Wall mounting fixings could be a little deeper to allow longer bolts,

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

goed

215 cm (85 tuumaa) 29.09.2021 tekijä jjvdwalle

Ben zeer tevreden met de maat van mijn tv , ook een mooi helder beeld .heb hem nu 4 weken maar heb wel vreemde storingen bij het kijken dvd naar tv dan naar Disney +, beeld valt weg, geluid valt weg,

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
01.10.2021

Hallo jjvdwalle,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend te horen dat u problemen ondervindt met uw Sony TV.
Wij willen u graag verzoeken middels onderstaande link uw TV te resetten:
http://bit.do/fMj9y
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Geweldig !!!

139 cm (55 tuumaa) 29.09.2021 tekijä Vladimir791

Ik heb maand geleden gekocht en heel tevreden over koop !

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Bild aber

164 cm (65 tuumaa) 29.09.2021 tekijä Ozgo

Super Bild Sound ist aber noch ausbaufähig und das Menü ruckelt beim swipen ab und zu

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Service
01.10.2021

Hi Ozgo,
danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, Daten im Cash zu löschen, um die Leistung des Fernsehgeräts zu verbessern. Eine Anleitung dazu findest du hier: https://bit.ly/3kZgFVh (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa @Sony Support DE

0

Not that blown away, I was expecting more.

139 cm (55 tuumaa) 28.09.2021 tekijä Sony126

Second unit after the first one lasted but 24hrs, I had a 1080p Sony before this 4K replacement as a treat, same size 55 inch. So in a nutshell you’ll get strong colours, darker picture generally, actual picture quality improvement is mediocre and I’m not sure how it won such strong awards, in terms of post purchase consonance or dissonance I’m not so sure. I expected more I guess

Kuvanlaatu

Keskiverto

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
30.09.2021

Hi Sony126,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that the TV didn't meet your expectations.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

KD-49XH9505

123 cm (49 tuumaa) 28.09.2021 tekijä Lars Henning

Vor einem Monat gekauft und bisher nicht beraut. Perfektes Bild und Ton.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great picture with no doubt!

123 cm (49 tuumaa) 28.09.2021 tekijä raj0689

Got the TV a month ago and it has definitely exceeded my expectations. I have always been a Bravia user and this one did not disappoint me. Although, the TV stand might be a bit of disappointment (feels a bit shaky), but it does the job anyways. Hence, my 4 stars on the design and build quality section. I had a Bravia from 2009 and it had a better/ sturdy stand, seriously.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good Product but poor operating system

123 cm (49 tuumaa) 27.09.2021 tekijä Daniolillo

The total rating is very much influenced by the choice of Android TV as operating system for the smart functions. Unfortunately it isn't optimized enough to substain the own video quality and hardware features of this television. The price is too high to be continuously affected by slowness, lags, stop of functionalitys, only solved unplagging the power supply and performing an hard restarting. Although there were many system updates, from my purchase to now day, the instability of smart section of the TV is not solved yet.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
30.09.2021

Hello,
Thanks for the feedback.
Make sure your TV is updated to the latest software version v6.5076 by pressing the HELP button on the remote control and selecting Status and Diagnostics.
Marwa @ Sony Support IT

0

Un anti reflet à revoir

164 cm (65 tuumaa) 26.09.2021 tekijä anthropo

Je suis très déçu par l'anti reflet qui était pourtant mis en avant par lesnumeriques. Une lumière par exemple se reproduit cinq ou six fois dans une espèce d'arc en ciel. Vraiment très génant si la lumière est face à l'écran. Sinon la qualité d'image est bluffante.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sound and picture excellent

139 cm (55 tuumaa) 26.09.2021 tekijä Hogs

We are thrilled with our purchase, only complaint is the instructions for the legs should be much clearer. We had to ask for advise in a shop so we could put them at the shorter width in order to fit our stand.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superbe TV !

164 cm (65 tuumaa) 24.09.2021 tekijä Piopio10

J’ai acheté cette télévision il y’a 2 semaines environ. La qualité d’image est superbe ! Le contraste est bluffant. La luminosité est super même près d’une baie vitrée.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima tv ma....

139 cm (55 tuumaa) 23.09.2021 tekijä Anthonsony

Ottima tv completa come funzioni e display eccellente per essere un semplice lcd, purtroppo do 4 stelle e non 5 perché per un top di gamma non può non avere un uscita HDMI 2.1 4k 120hz per il gaming, e questo mi ha molto deluso, spero ad un futuro aggiornamento ma penso sia impossibile.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
27.09.2021

Ciao, grazie per il feedback.

Purtroppo, la serie XH95 non è elencata tra quelle che hanno/avranno la funzione HDMI 2.1 4k 120hz. Trova maggiori informazioni qui: https://cutt.ly/QEQ3Md1 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).

Raf @ Sony Support IT

0

Tolles Bild, viele Optionen

139 cm (55 tuumaa) 23.09.2021 tekijä MichaSon

Übersichtlich in der Handhabung. Tolles Bild. Individuell konfigurierbar. Der Fernseher macht einfach Spaß. Bisher nicht bereut.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good Features No 2.1 HDMI support...

164 cm (65 tuumaa) 23.09.2021 tekijä Skory30

I bought this 2 month ago its a good tv but no 2.1 hdmi ports with i'm upset, i'm a player and need this feature for gaming, i hope sony do firmware upgrade, if yes theres no better tv then this one.This tv need 2.1 HDMI Upgrade.....Thas why my review is only good not exellent...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
28.09.2021

Hi Skory30,

Thank you for leaving your review, and we're sorry to hear that our service hasn't satisfied your expectations. This is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

Unfortunately, this model does not support the 2.1 HDMI features such as 4K120, VRR and ALLM and we won't be able to update this as it's not just software but also hardware. The XH95 range does have auto game mode when using a console which behaves very similar to ALMM, setting the TV to the lowest input lag possible for gaming.

However, we appreciate your valuable feedback on this matter.

Mennah @ Sony support UK

0

Habe mehr erwartet, von einem Sony Fernseher

164 cm (65 tuumaa) 23.09.2021 tekijä zesar66

Habe den Fernseher gekauft, weil es (angeblich) ein Android TV ist.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Gerät super Bild

139 cm (55 tuumaa) 22.09.2021 tekijä Erwin H

Menü sehr übersichtlich u einfache Einstellungen einfache erstinstalation o mit Handy besser geht's nicht .der Wechsel von TV in irgend ein abgeschlossenes Gerät wird übersichtlich angezeigt sehr guter Fernseher

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Beast

139 cm (55 tuumaa) 22.09.2021 tekijä Anz80

After an extensive review and research I went ahead and bought this tv. A premium TV at a reasonable price, I compared this model to the 2021 models and this still came out on top on many areas against the newer models. If you’re a gamer go with a model that has HDMI.2 but if your a lover of movies, series, general tv and sports this is the one. Absolutely love this TV.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top product

139 cm (55 tuumaa) 22.09.2021 tekijä LeMalo

Fijne TV, goede beeldkwaliteit, Android tv werkt chill. Aanrader

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

TV non all'altezza delle aspettative

215 cm (85 tuumaa) 21.09.2021 tekijä Cedromorto

Comprato circa 7 mesi fa,ha avuto un problema allo schermo che è stato valutato come danno fisico

Kuvanlaatu

Heikko

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Italia
23.09.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci dispiace sentire che tu stia riscontrado un problema con il tuo TV "KD-85XH9505", ti invitiamo a rivolgerti al centro di riparazione più vicino a te, lo puoi trovare nel seguente sito inserendo il tuo codice postale: http://bit.do/fJrqU (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

Stunning Picture

139 cm (55 tuumaa) 20.09.2021 tekijä Mooey

I bought this TV after reading the reviews, I was not disappointed as is has a load of extra features & a stunning picture.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Love the TV

123 cm (49 tuumaa) 19.09.2021 tekijä Outdoorjive

We purchased this TV to replace a 12 year old Sony Bravia. It is a significant improvement. We love the colour rendition and the sound is good straight out of TV. We have linked it up to a Sky Q box and an old Sony Bravia sound system and it seems to work fine.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Awsome bit of kit

139 cm (55 tuumaa) 19.09.2021 tekijä SonySteve1970

Had this a few weeks now absolutely cracking tv amazing picture and quality outstanding sound as we highly recommend it

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gesamtpaket

189 cm (75 tuumaa) 18.09.2021 tekijä JensMartin

Der TV ist ein gelungenes Gesamtpaket mit einem brillanten Bild sowie einem guten Preis / Leistungsverhältnis. Vielfältigen Anschluss- und Erweiterungsmöglichkeiten ,ich möchte meinen 75 Zoll Flatsceen nicht mehr hergeben

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Tv

164 cm (65 tuumaa) 17.09.2021 tekijä Tim7777

Sehr schöner Fernseher. Super Bild und viele mögliche Anpassungen und Extras. Die PlayStation 4 Pro passt genau unter den Fernseher. Leider passt mein gewünschtes Sounddeck nicht. Da muss ich mir noch was überlegen wahrscheinlich kommt er an die Wand. Es fehlt sage und schreibe 1cm. Wenn er an der Wand hängt fällt folgender Kritikpunkt weg. Die Füße sind ein wenig wackelig. Beim Staub wischen halte ich ihn immer fest.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Splendido

139 cm (55 tuumaa) 16.09.2021 tekijä user55h9505

Ho acquistato questo televisore ormai 4 mesi fa e posso confermare che non credo avrei potuto fare un acquisto migliore! Il televisore è bello esteticamente, ha un'ottima resa, anche in campo audio (senza bisogno di soundbar), e ha un sistema operativo superlativo, semplice, intuitivo ed estremamente "aperto"

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Größtenteils durchdacht!

164 cm (65 tuumaa) 15.09.2021 tekijä Samy1

Ich mag diesen Fernseher sehr, das schöne Bild oder die Tatsache das die Fernbedienung im Dunkeln leuchtet lässt mich positiv auf den Kauf zurückblicken. Allerdings hatte ich Probleme mit der Internet Verbindung. Ebenfalls kann ich bisher immernochnicht die Funktion im Fernseher finden mit der ich mein Android Handy spiegeln kann.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
17.09.2021

HI Samy,

prüfe bitte die folgenden Funktionen zur Wiedergabe des Bildschirms unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/1EugzPq
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

0

Everything I need in a TV!

123 cm (49 tuumaa) 15.09.2021 tekijä HelenH

Having owned this TV for 3 weeks, I am very impressed - the picture is very clear, the sound is excellent and the built in features are great. It’s brilliant being able to switch to all the apps right from the home menu and the interface is easy to use. The remote control is responsive and sleek. All in all, I’m very happy with it!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great quality

164 cm (65 tuumaa) 07.09.2021 tekijä Cliff2k21

This was an exchange which Sony did for me. It’s a newer model

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great picture

164 cm (65 tuumaa) 07.09.2021 tekijä RodQ

Amazing picture Sound not so good Picture is almost on par with my AG8 Oled but unfortunately the sound is no where near as good, need a soundbar

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
10.09.2021

Hi RodQ,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV's picture. We're happy to welcome you into the Sony family!
Regarding the sound, we recommend performing the acoustic auto callibration to enhance the sound experience as described here: https://bit.ly/39tJnGC. Ths will make the TV sound the best it can be by measuring how the sounds travel in your room. Like you say though, to get the full cinematic experience we would recommend one of our Dolby Atmos soundbars such as the HT-G700 or our brand new HT-A7000 or HT-A9. These are fully compatible with the eARC port on your TV and will ensure you get the sound experience you are looking for to go along with the amazing picture of the TV.

If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Guter Fernseher

164 cm (65 tuumaa) 06.09.2021 tekijä Matthias 25

Das Bild ist hervorragend. Ein Stern Abzug wegen dem Ton. Aber wenn man eine Soundbar verwendet ist alles super.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Preis toller Fernseher

164 cm (65 tuumaa) 06.09.2021 tekijä Murat D

Habe den seit 2 Wochen Der beste Fernseher vor OLED

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Fernseher mit einfacher Bedienung

164 cm (65 tuumaa) 05.09.2021 tekijä RoSk

Er war schnell eingerichtet. Die Bedienung ist kinderleicht, die Bildqualität wirklich hervorragend und den Kauf zu keinem Zeitpunkt bereut.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Immer noch 16/9 Format

215 cm (85 tuumaa) 05.09.2021 tekijä DVD Player und 2x TV

Man kann nicht alles auf eine Festplatte aufnehmen. Ich würde sagen, 80% ist gesperrt oder geschützt. Falls jemand gleich 1TB HDD anschließen möchte, dann sage ich, alles um sonst.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Software braucht mehrere Features

123 cm (49 tuumaa) 05.09.2021 tekijä PremKr

Software ist sehr begrenzt. Keine Möglichkeit, verschiedene Bildeinstellungen für HDR- und SDR-Inhalte separat zu speichern. Kein Augenkomfortmodus oder Nachtmodus zum Ansehen von Inhalten in der Nacht. RGB Only-Modus ist ebenfalls nicht vorhanden, um bei der einfachen Kalibrierung zu helfen. Farbraumeinstellungen gelten für alle Bildmodi statt nur für einen. Die Media Player-App braucht ewig, um die USB-Festplatte zu erkennen, und hängt sich während der Wiedergabe großer 4k-Dateien auf.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super

164 cm (65 tuumaa) 04.09.2021 tekijä Den Fernseher jetzt

Würde ich sofort wieder kaufen und auch empfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo

123 cm (49 tuumaa) 04.09.2021 tekijä Davide392

Il tv android ha un ottimo so, e la qualità di immagine è indiscussa anche se ovviamente non è un oled è un ottimo compromesso tra qualità e prezzo, peccato per i piedi che hanno un grosso ingombro

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Bildqualität!

164 cm (65 tuumaa) 04.09.2021 tekijä Totti43

Absolut zufrieden mit dem Kauf... Gerne jeder Zeit wieder...

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr guter Fernseher

123 cm (49 tuumaa) 02.09.2021 tekijä MK 61

Am 15.07.2021 gekauft und sehr zufrieden. Da wir jetzt schon mit 2 TV eines sehr bekannten Herstellers, die innerhalb der Garantie irreparable Panelschäden hatten, wir als Zweitfernseher einen Sony KDL schon über 7 Jahren ohne Probleme betreiben, haben wir uns jetzt nach gründlicher Recherche wieder für einen Sony, den 49 Zoll der 9505er Serie entschieden. Sehr gute Schärfe, sehr guter Kontrast - Schwarzwert, sehr hohe Helligkeit und vor allem die tolle Farbdarstellung. Gute Einstellmöglichkeiten und nicht zu vergessen 4 Hdmi Anschlüsse. Betreffend Streaming - Netflix, sollte Sony zur Stabilisierung noch einiges an Firmware bereitstellen. Ansonsten ein Toller TV, den wir auch weiter empfehlen können.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Bild!

164 cm (65 tuumaa) 02.09.2021 tekijä wri1112

Als Ersatz für einen defekten Sony TV gekauft. Sehr gutes Gerät. Vor allem die Streaming Qualitäten mit 4K Bildinhalten überzeugen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great tv

164 cm (65 tuumaa) 02.09.2021 tekijä Gabriel Lacatus

Amazing picture quality, very happy with this purchase

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fais le job avec une belle qualité d'écran

139 cm (55 tuumaa) 02.09.2021 tekijä Vince212

J'ai choisi Sony pour ma 2ème TV car j'ai été vtaiment impressionné de voir comment ma première TV dont le modèle date de 2016 tient encore très bien la route en 2021 malgré les évolutions. Cette nouvelle TV (en plus de l'ancienne que je continue d'apprécier est donc pour une autre pièce) apporte du mieux sur la qualité d'image, sur le son, sur la réactivité générale, et surtout une télécommande rétro éclairée avec enfin un micro qui était absent du modèle de 2016. On me proposait du Qled de chez TCL au même prix voir un peu plus cher chez Samsung mais c'est sans regret que je reste chez Sony !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

KD-49XH9505

123 cm (49 tuumaa) 02.09.2021 tekijä Thierryducher18

Acheté pour ma PS5 et pour le cinéma l'image est tres belle mais il faut faire des essais de réglage pour trouver ceux qui vous conviendrons et pour les plus perfectionniste possibilité d'étalonner l'image il ya plusieurs modes pour ça dont un pro.

Kuvanlaatu

Hyvä

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Preis-Leistungsverhältnis!

164 cm (65 tuumaa) 01.09.2021 tekijä Wilfried61

Spitzen Qualität zu einem guten Preis. Kann ich zu 100% empfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo, con qualche difetto

123 cm (49 tuumaa) 01.09.2021 tekijä Max70p

Qualità dell'immagine ottima come tutti i sony. Software da rivedere, alcune volte si impalla, manca la possibilità di associare la modalità immagine a ciascuna app, se per Dazn voglio avere Immagine brillante per vedere lo sport, per Amazon Prime Video o Netflix vorrei modalità Cinema, cosi com'è sono costretto a cambiare tutte le volte manualmente con il messaggio di avviso consumo energia, aggiunto con l'ultimo aggiornamento, che complica ancora di più il passaggio. Problema anche von cuffia bluetooth che connessa alla tv rallenta le funzioni del telecomando.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
03.09.2021

Ciao,
Grazie per il feedback e ci scusiamo per il disagio recatoti.
Ti suggeriamo di riavviare il televisore tenendo premuto il pulsante di accensione sul telecomando per circa 5 secondi, fino avere la scritta "Riavvio".
Assicurati che il TV sia aggiornato all'ultima versione software v6.5076: premi il pulsante HELP sul telecomando e seleziona Stato e Diagnostica.
Effettuare un ripristino delle impostazioni di fabbrica premere il pulsante HOME, quindi seleziona [Impostazioni] — [Preferenze del dispositivo] — [Reimposta] — [Ripristino dati di fabbrica] — [Cancella tutto]. Il messaggio di avviso consumo energia è stato implementato sulla base dell'ultimo regolamento UE per il consumo di energia.
Marwa@Sony Support IT

0

Top-Bild, Top-Preis-Leistung

189 cm (75 tuumaa) 01.09.2021 tekijä AKroe

Wir haben viele Fernsehgeräte getestet und der XH95 war mit einer Größe von 85 Zoll für uns der perfekte Mix aus Größe, Top-Bildqualität, sehr guter Farbwiedergabe und einem dafür sehr fairen Preis. Sound taugt wenig, wie aus allen Fernsehern, aber hier lohnt sich bei so einem Gerät ohnehin zumindest eine einfache Soundbar.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

FALD reaches a new pinnacle

139 cm (55 tuumaa) 31.08.2021 tekijä Nookster

After surviving , and ultimately fending off the much lauded, and now long abandoned Plasma display technology, LCD enjoyed a good decade of having the entire market to itself. However with the cost of OLED panels dropping to the point where it's inky blackness and scifi levels of thinness are now available in large formats for under four figures, we are now very definitely in the post LCD era. Far from allowing the technology to wane, Sony have further refined LCD technology and augmented it with their best image processing, giving the mature tech not only a sporting chance to compare well against OLED, but actually doing some things vastly better than its much younger, slimmer, and more expensive rival can achieve right now. Out of the box the TV looks good with it's tiny aluminium trim on the top and side edges with a slightly thicker bottom edge allowing a tiny SONY badge to be mounted in the traditional position, right in the middle, just under the display. In this decade where the entire market has been selling us very similar looking rectangles, Sony still manages to make their rectangles look a little more premium than others. Build quality is typical Sony, which is to say that it's good, but as it warms up and cools down it creaks reassuringly like a Trinitron set from 1990, even a gentle squeeze does it, some things never change. The set's feet are adjustable from the outer edge to an inner configuration enabling less than enormous TV stands the chance to support it. They do wobble back and forth a little disconcertingly with a gentle push of the finger, however I quickly realised that an effective solution to this was to avoid doing that, and it hasn't wobbled since. Being a higher end TV line, it comes with a higher end remote, it's brushed alumininium top looks good, it's bluetooth so you don't need to point it straight at the tv, and it has a built in mic for Google Assistant. This line is powered by Android TV, so will look immediately familiar to anyone with a set top media box such as an Nvidia Shield and the like will feel at home. The majority of TV and streaming apps are available in the Google Play store, however access to Demand5, ITV HUB and All4 are restricted to the installation of the obnoxious malware that is the YouView software, which not only affects video recording, it also stops the Freesat/Freeview guide from working properly. The only real solution is to disable Youview and use another device to access those services, in my case, an old Mac. I powered up, went straight to YouTube, and played the infamous Dolby Atmos "this is black" video It really was black, gobsmackingly black, OLED grade black, almost. The XH line, part of last years high end Full Array LED (FALD) models, appear to have benefited hugely from the same X1 Ultimate processor found in Sony's OLED range, the backlight worked fantasticality well, making dark areas truly black. HDR content on Disney+ and Apple TV rendered highlights and dark areas with a level of contrast I've only seen before on the AG series, and with a peak brightness of well over 1000 nits, it can even do it during the day without closing the curtains, something an AG9 would struggle to come close to. It's not perfect though and the LED array does have a little corner vignetting, however it's a trade off I'm willing to accept for such fantastic looking HDR content. Even the sound, while not having the acoustic surface audio it's OLED cousin enjoys, does have Acoustic Multi Audio, which is downward firing speakers coupled with side edge facing tweeters, that are calibrated via the remote mic, the effect is actually quite decent for modern TV, with a lot more bass that I expected, the surround effect wasn't exactly going to compete with proper surround, but it does make the soundstage a little wider if a little thin sounding when it comes to dialogue and music, you do get an EQ to play with though. In summary, I would seriously consider this over OLED panels at the moment, backlit LCD has some legs in it yet.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
03.09.2021

Hi Nookster,

Thank you for leaving this valuable feedback which will be certainly taken into consideration.

We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

We are always delighted to hear from our customers, and are always working to develop our products to suit your needs!

Mennah @ Sony Support UK

0

TV CORRECT

215 cm (85 tuumaa) 31.08.2021 tekijä Dleo23

Sony m'a envoyé ce modèle en remplacement de mon 85XG950 qui a affiché des traits horizontaux après a peine 1 an d'utilisation, et après vérification, il s'agit exactement du même téléviseur, aucune différence (a part la télécommande rétroéclairé) avec le modèle 2019. Donc l'image est fidèle a ce que fait Sony depuis des années donc vraiment propre avec un réglage sortie de carton au top. Un passe câble très pratique est présent au niveau des pieds (comme en 2019!) Mais les zones sont toujours aussi peu nombreuse qu'en 2019 et les bugs sont toujours omniprésent, malgré une très bonne connexion, les applications plante de temps en temps et saccade ce qui nécessite un redémarrage fréquent du TV pouvant aller jusqu’à une fois par jour si l'on switch souvent entre netflix et autre prime video... Défaut d'android TV?? Le son est toujours très moyen, barre obligatoire. Étant un clone du modèle 2019, j'ai peur d'avoir les même traits d'ici quelque mois et j'ai donc déjà mis ce TV en revente pour prendre le 2021 en espérant une évolution. Je remercie Sony pour le traitement rapide du SAV même si il n'ont pas voulu m'envoyer un 85X95J avec un rajout de ma part. Je noterais également ce nouveau modèle âpres quelque temps d’utilisation.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top tv

139 cm (55 tuumaa) 30.08.2021 tekijä Henk52

Heb deze gekocht en geen spijt van. Kwaliteit en beeld wat je van Sony verwacht

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

65 inch!

164 cm (65 tuumaa) 29.08.2021 tekijä Khukhu65

Amazing still learning to use it. Only been 3 weeks using it

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Quality pictures

139 cm (55 tuumaa) 29.08.2021 tekijä Terryl

I have always rated Sony from a very early era I decided to go with a smart TVs after 10 years with a Panasonic Viera HD tv which had proved excellent. So Sony was my choice acquired a 55” smart very happy with it so far easy to use with good sound excellent picture quality so far very happy with choice.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great TV

123 cm (49 tuumaa) 29.08.2021 tekijä jayb4m

Looked at many TV options but the Sony came out tops in most areas. Great picture, above average sound for a flat screen set & plenty of included features.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zeer goede tv

139 cm (55 tuumaa) 29.08.2021 tekijä Sander1973

Ik heb deze tv nu een tijdje in huis en ben er erg blij mee. Hij ziet er goed uit en heeft erg mooi beeld. Het geluid is ook prima. Android tv is erg fijn en de spraakassistent werkt goed. De afstandbediening ziet er mooi uit en licht op in het donker.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

good picture

123 cm (49 tuumaa) 29.08.2021 tekijä Mrs C

good picture quality screen is very shiny and reflects any light source

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bild Qualität super

215 cm (85 tuumaa) 29.08.2021 tekijä Baki 87

Vor 2 Wochen gekauft super UHD Bild Qualität im Smart Tv ist er gut schnell bin sehr zufrieden und die Größe ist gigantisch Mit 2,15 Meter

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Smart TV

139 cm (55 tuumaa) 28.08.2021

Vor gut einer Woche gekauft und ich bin nach wie vor begeistert! Sowohl TV als auch Streaming über Netflix und Co ist top. Die Aufnahmefunktion ist mir besonders wichtig und funktioniert einwandfrei.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top Bild

189 cm (75 tuumaa) 27.08.2021 tekijä Sunny 13

Immer wieder Sony. Da kommen andere Hersteller nicht mit. Alleine die Haltbarkeit über Jahre hinweg bei Dauerbenutzung ( zb. Spiele spielen) ist enorm. Immer wieder Somy

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Duidelijke bediening en mooi beeld

123 cm (49 tuumaa) 26.08.2021 tekijä Josvd

2 Weken geleden gekocht. Mooi scherp beeld met mooie kleuren behalve als je van opzij kijkt. Dan verbleken de kleuren. Valt me erg tegen.

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta