BRAVIA XR MASTER Series Z9K

Huikean realistinen 8K, uskomaton kirkkaus ja kontrasti 
TELEVISIOT

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Google TV)

Z9K Series
Kuva tuotteesta Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Google TV)

189 cm (75 tuumaa)

XR-75Z9K

Hintaa ei ole saatavilla

215 cm (85 tuumaa)

XR-85Z9K

Hintaa ei ole saatavilla

Rekisteröidy nyt, niin saat tuoreimmat uutiset ja rajoitetun ajan voimassa olevat tarjoukset. Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pysyt ajan tasalla.

Palkittu
CES® 2021 Innovation Awards -logo
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree, BRAVIA CAM
CES® 2021 Innovation Awards -logo
CES® 2022 Innovation Awards, BRAVIA CORE
Uuden sukupolven kuva ja ääni Cognitive Intelligencen avulla

Cognitive Processor XR™ nostaa äänen ja kuvan uudelle tasolle. Sony BRAVIA XR™ -televisioiden mullistava prosessori ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat, ja luo uskomattoman realistisen kokemuksen. Se ymmärtää ihmissilmän toiminnan ja analysoi kuvat luoden realistisen syvyyden, upean kontrastin ja kauniit ja eloisat värit. 

Tinkimättömän realistinen 8K suurella näytöllä 

Z9K, jossa on Cognitive Processor XR™ ja uusi 8K-tarkkuuden Mini LED, skaalaa kaiken sisällön lähelle 8K-tarkkuutta, jotta voit nauttia yksityiskohdista, syvyydestä ja upeasta kontrastista suurella näytöllä. Tunne, miten aistit viedään äärirajoille, ja koe televisio aivan uudella tavalla. 

Tarkasti ohjatuissa kohtauksissa upea kirkkaus ja kontrasti

XR Backlight Master Drive ohjaa Cognitive Processor XR™ -prosessorin avulla uusimman sukupolven Mini LED -taustavaloa, jonka ansiosta Z9K 8K BRAVIA XR -televisio tarjoaa realistista kirkkautta. Upea dynaaminen alue takaa häikäisevät valoisat kohdat ja syvät mustan sävyt sekä luonnolliset keskisävyt ilman merkittäviä haamukuvia tai heijastumia.


Muusikko konsertissa soittaa bassoa, ääniaaltoja
Kehys on kaiutin, kuvat ja ääni harmoniassa

Nauti Acoustic Multi-Audio™ -tekniikalla äänestä, joka myötäilee näytön toimintaa. Neljä diskanttikaiutinta television yläreunuksessa ja kummallakin sivulla hyödyntävät äänen suuntausta ja takaavat, että kuva ja ääni luovat harmonisen elokuvamaisen kokemuksen.

BRAVIA CAM mullistaa TV-kokemuksesi

BRAVIA CAM varmistaa, että olet aina aitiopaikalla. Se tunnistaa istumapaikkasi ja optimoi kuvan ja äänen sen mukaisesti. Mukana on paljon hauskoja toimintoja, kuten eleohjaus ja video-chat.

Kuvassa naisella on kauko-ohjain, ja hän ohjaa teleisiota äänikomennoilla
Kerro vain äänihaun avulla, mitä haluat katsoa

Löydä uusia suosikkeja nopeasti äänihaulla Siirry suoraan TV-sarjan jaksoon tai elokuvaan äänihaulla tai selaa valikoimaa sanomalla ”find action movies”. Aloita käyttö painamalla kauko-ohjaimen äänipainiketta.   

Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla
Täydellinen PlayStation®5:lle
Vasemmalla kuva neljästä muovipullosta ja neljästä CD-levystä sekä nuoli, joka osoittaa oikealla olevaa BRAVIA-televisiota, jonka näytössä näkyy meressä uivia kaloja
Uudista, kierrätä ja vähennä – ympäristön hyväksi 

BRAVIA XR -televisiot tarjoavat vaikuttavia kokemuksia ympäristöystävällisesti. Olemme sitoutuneet käyttämään vähemmän ensiömuovia televisioissa ja pakkauksissa. Z9K:n osissa on käytetty Sonyn kehittämää SORPLAS™-muovia, jonka kierrätysaste on 85 %. Ainutlaatuiset taustavalon säätötekniikat, BRAVIA CAM ja tunnistimet luovat erinomaisen kuvanlaadun ja vähentävät virrankulutusta. 

XR Picture
Kuvassa XR Backlight Master Drive ohjaa Mini LED -valoja kohdistamalla valon viistosti kuvatussa näytössä
Koe aito syvyys, uskomaton kontrasti ja kirkkaus

XR Backlight Master Drive käyttää ainutlaatuista paikallista himmennysalgoritmia tuhansien pienten Mini LED -valojen tarkkaan erilliseen hallintaan. Se kohdistaa valon mahdollisimman kirkkaasti lähes ilman haamukuvia tai heijastumia. Kohtaukset ovat täynnä kirkkaita valoja, syviä mustan sävyjä ja luonnollisia keskisävyjä. 

Laaja värispektri aitoja sävyjä varten

Cognitive Processor XR™ -pohjaisen XR Triluminos Pro -näytön ansiosta Z9K näyttää yli miljardi väriä ja toistaa jokaisen aidot nyanssit. Yhdessä laajan väriskaalan paneelin ja ihmiskeskeisen prosessorin kanssa se tunnistaa värit kylläisyyden, sävyn ja kirkkauden perusteella ja toistaa luonnolliset sävyt kaikissa yksityiskohdissa.

Lähikuva hedelmistä, karhunvatukoista, sitruunoista ja persikoista
Lähikuvassa tiikerin raidat näyttävät XR 8K -skaalauksen tehon
Parantaa kuvan tarkkuutta, kaikki sisältö 8K-laatua

XR 8K -skaalaus nostaa katselukokemuksesi lähelle 8K-laatua sisällöstä tai lähteestä riippumatta. Cognitive Processor XR™ hyödyntää valtavaa tietomäärää ja parantaa älykkäästi kuvan tarkkuutta ja yksityiskohtien runsautta. 

Älykäs liikkeen käsittely nopeita ja tarkkoja kohtauksia varten

Urheilun ja nopealiikkeisten elokuvien katselu sujuu nyt entistä paremmin. Cognitive Processor XR™ ja XR Motion Clarity™ analysoivat liikettä usean ruudun alueella varmistaen sulavan ja selkeän toiminnan.

Kuvassa surffaaja ja aaltojen tarkkoja yksityiskohtia
Kauniita kuvia koko ruudulla

X-Wide Angle™ -paneelissa kuva on kaunis joka kulmasta, joten katselukokemus on sama keskikohdassa ja sivuilla oleville katsojille. Lisäksi X-Anti Reflection selkeyttää kuvaa vähentämällä heijastuksia.

Tutustu kuvatekniikoihin
 
XR Sound
Kuva Acoustic Multi-Audiota™ käyttävän TV:n ääniaalloista
Näytön ääni reunuksen diskanttikaiuttimista

Acoustic Multi-Audio™ -tekniikka sisältää neljä diskanttikaiutinta reunuksessa. Niiden ansiosta korkeat taajuudet tulevat kohtauksen oikeasta kohdasta ja myötäilevät kuvaa. Etubassokaiuttimet tuottavat voimakkaan bassoäänen television sijainnista riippumatta. 

Kaikki viihde skaalattuna 3D-tilaääniseksi

BRAVIA XR™ käsittelee kaikki äänet aidoksi tilaääneksi. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa television kaiuttimien avulla, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia. BRAVIA XR™ -televisio on myös Dolby Atmos® -yhteensopiva.

Olohuonenäkymä, jossa nainen katsoo televisiota sohvalta XR Surroundin luodessa tilaäänen
Toimii parhaiten Sonyn äänentoiston kanssa

Yhdessä Sonyn äänentoistolaitteiden kanssa uusimmat BRAVIA XR -televisiot tarjoavat ylivertaisen audiovisuaalisen kokemuksen sekä erinomaisen XR-kuvan ja äänenlaadun.

Nainen puhuu puhelimeen vilkkaalla kadulla, Voice Zoom 2 parantaa äänen kuuluvuutta
Voice Zoom™ 2 selventää dialogia parantamalla ääntä

Kuulet dialogin selvemmin lisäämättä äänenvoimakkuutta. Vaikka puhe kuuluisi huonosti, Voice Zoom 2 tunnistaa äänen tyypin, analysoi sen ja selventää sitä. 

Tutustu äänitekniikkoihin
 
BRAVIA CAM
Optimoitu katselukokemus, missä tahansa oletkin 

Yhdistä BRAVIA XR -televisio ja mukana toimitettava BRAVIA CAM ja nauti televisiosta aivan uudella tavalla. BRAVIA CAM tunnistaa, missä kohtaa huonetta ja kuinka kaukana televisiosta olet, ja säätää sitten ääni- ja kuva-asetukset juuri sopiviksi. Siksi äänet, kuten vuoropuhelut, ovat selkeämpiä ja vaikuttavampia, ja kuvan kirkkaus on räätälöity katseluympäristöä varten.

Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö katsoo televisiota kauempaa ja toinen läheltä
Optimoitu kuva katselukulmasta riippumatta

BRAVIA CAM tunnistaa etäisyytesi televisiosta ja säätää television kirkkautta siten, että voit nauttia täydellisestä kuvanlaadusta missä tahansa oletkin. Television valo- ja väritunnistin optimoi kuvan valaistuksen mukaan, jotta katselukokemus on paras mahdollinen.

Ihanteellinen äänikokemus kaikkialta

BRAVIA CAM seuraa sinua ja katselukulmaasi ja säätää sen jälkeen vasemman ja oikean puolen äänitasapainon optimaalista akustiikkaa varten. Missä tahansa oletkin huoneessa, äänenlaatu on yhtä hyvä kuin jos istuisit aivan television edessä.

Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö kuuntelee televisiota sen edestä ja toinen sivulta
Jaettu näyttö, jossa yksi henkilö kuuntelee televisiota läheltä ja toinen kauempaa
Kuulet äänet selkeästi riippumatta siitä, missä olet

BRAVIA CAM tunnistaa katseluetäisyytesi ja säätää Voice Zoom -ominaisuuden automaattisesti, jotta puhe kuuluu selkeästi. Television puheäänet voimistuvat siirtyessäsi etäämmälle televisiosta ja hiljenevät lähestyessäsi sitä.

BRAVIA CAM mullistaa TV-kokemuksesi

BRAVIA CAM tuo käyttöösi uusia hauskoja TV-elämyksiä, kuten eleohjauksen ja video-chatin.

Video-chattaile ystävien ja perheen kanssa isolla näytöllä

Juttele ystävien ja perheen kanssa isolla näytöllä. Televisio ja BRAVIA CAM yhdessä tuovat lisää hauskoja ominaisuuksia.

Kuvassa pariskunta olohuoneessa vilkuttaa ystävälle video-chatin aikana
Lähikuva BRAVIA TV:n päällä olevasta BRAVIA CAMista
Helppo yhdistää, helppo sulkea

Mukana toimitettu BRAVIA CAM on helppo yhdistää BRAVIA-TV:hen ja irrottaa siitä. Voit sulkea kameran suojuksen BRAVIA CAMin päällä olevan kytkimen avulla, jos haluat lisää yksityisyyttä.

Älytelevision ominaisuudet
Kuvassa naisella on kauko-ohjain, ja hän ohjaa teleisiota äänikomennoilla
Kaikki mitä haluat katsoa yhdessä paikassa

Käytä helposti parhaita sisältöjä ja palveluja. Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. 

Älypuhelinsisältö valtavassa koossa

Tuo suosikkisisältösi, kuten videot, kuvat ja pelit, nopeasti ja helposti iOS- tai Android-laitteesta isolle ruudulle.

Kuva kissasta ja melojasta toistetaan televisiossa älypuhelimesta
Koe älykäs tekniikka
 
Yksinkertainen kauko-ohjain
Kuva taustavalaistusta kauko-ohjaimesta päivänvalossa ja pimeässä
Laadukas kauko-ohjain on helppokäyttöinen hämärässä

Uudelleen muotoillulla kauko-ohjaimella ohjaat televisiota helposti päivällä ja yöllä. Uusi laadukas kauko-ohjain on helppokäyttöinen. Pelkistetyt painikkeet ja taustavalo varmistavat, että näet kaiken selvästi myös hämärässä. Tässä tyylikkäässä kauko-ohjaimessa on kompakti alumiinimuotoilu, ja se sopii mukavasti käteen.

Löydä kadonnut kauko-ohjain helposti äänesi avulla

Älä enää koskaan hukkaa kauko-ohjainta sohvatyynyjen taakse. Sano Finder-toiminnolle ”OK Google, find my remote” tai aktivoi kadonnut kauko-ohjain painamalla TV:n sivulla olevaa painiketta. Kauko-ohjain soi ja välkkyy, jotta löydät sen nopeasti.

Kuvassa kauko-ohjain pyyhitään puhtaaksi
Helppo pitää puhtaana

Kauko-ohjaimessa on tasainen pinta, matalat painikkeet ja erityinen polyuretaanipinnoite, joten se on helppo pitää puhtaana. Painikkeissa on antibakteerinen pinnoite.

Ohjaa kaikkia laitteita yhdellä älyohjaimella

Älykkäällä kauko-ohjaimella voi ohjata kaikkia yhdistettyjä laitteita. Aloita sarjojen ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä yhdellä painikkeen painalluksella.

Kuva näyttää, miten kaikkia yhdistettyjä laitteita voi hallita yhdellä älykkäällä kaukosäätimellä
Tyyli
Kaunis muotoilu ja suuri näyttö mukaansatempaavaa kokemusta varten

Minimalistinen yksiosainen muotoilu tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen sekä jalustalla että seinälle kiinnitettynä. Minimoidun kehyksen saumattoman reunan ansiosta voit keskittyä karkaistussa lasiruudussa näkyvään kuvaan ilman häiriöitä.

Todellinen ulkomuoto saattaa vaihdella television koon mukaan.

Vedä
Kuva kolmiasentoisesta jalustasta, näyttökuvassa värikkäitä foliolaatikoita
Kolmiasentoinen Prestige-jalusta kaikkiin TV:n asentoihin

Kolmiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, kapeammassa asennossa pienellä hyllyllä ja soundbar-asennossa, joka on ihanteellinen äänijärjestelmälle.

Nauti studiotasoisesta viihteestä alkuperäisessä laadussa

Tämä televisio sisältää useita tekniikoita, jotka toistavat ohjaajan suunnitteleman draaman ja jännityksen alkuperäislaatuisena, kuten Creator Calibrated Mode -tilat, IMAX Enhanced sekä Dolby Vision®. Siinä on myös Calman Ready -valmius, joten sitä voi käyttää muokkaukseen ammattimaisessa tuotannossa.

Kuva pariskunnasta, joka katselee Netflixiä seinään kiinnitetystä BRAVIA-TV:stä. Kun kuvan alla oleva Adaptive Calibrated Mode -painike otetaan käyttöön ja pois käytöstä, ruudun kirkkaus muuttuu ympäristöön sopivaksi.
Kuva pariskunnasta, joka katselee Netflixiä seinään kiinnitetystä BRAVIA-TV:stä. Kun kuvan alla oleva Adaptive Calibrated Mode -painike otetaan käyttöön ja pois käytöstä, ruudun kirkkaus muuttuu ympäristöön sopivaksi.
KÄYTÖSSÄ
EI KÄYTÖSSÄ
Katso Netflixiä studiolaadussa automaattisesti optimoituna

Nauti Netflixin sisällöstä loistavassa ja alkuperäisessä studiolaadussa. Netflix-sisällölle luotu Netflix Adaptive Calibrated Mode -tila toimii yhdessä BRAVIA XR -television optimoidun valotunnistuksen kanssa, joten kuvan kirkkaus optimoidaan huoneen valaistuksen mukaan. Näin saat parhaan irti suosikkiohjelmistasi.

Optimoi suosikkisisältöjesi kuvanlaadun

Nauti sisällöstä alkuperäisessä laadussa BRAVIA CORE Calibrated -tilassa kaikki elokuvat, mukaan lukien IMAX Enhanced™ -elokuvat, optimoidaan siten, että voit nauttia kotona suurenmoisesta elokuvaelämyksestä.

Näyttökuvassa BRAVIA CORE -logo
Assistive Technology -logo
Google TV:n Assistive Technology

Avustava tekniikka mahdollistaa käytön näkö-, kuulo- ja liikuntakyvyn rajoituksista riippumatta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Uusin Mini LED -näyttö, jossa on Cognitive Processor XR™ ja XR Backlight Master Drive, vie isolla näytöllä koettavan 8K-todellisuuden uudelle tasolle.

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.