MASTER Series ZG9

Laatua kaikille aisteille
KAIKKI TELEVISIOT

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

ZG9 Series
Kuva tuotteesta ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

215 cm (85 tuumaa)

KD-85ZG9

SVH

18 000,00 €

(sis. ALV)

248 cm (98 tuumaa)

KD-98ZG9

SVH

85 000,00 €

(sis. ALV)
DENERGIAMERKINTÄ JA TUOTESELOSTE

2mallit

Tärkeimmät ominaisuudet
Full Array LED

ENEMMÄN LEDEJÄ, ENEMMÄN KIRKKAUTTA, ENEMMÄN KONTRASTIA

(1) Perinteinen EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simuloidut kuvat.

Full Array LED -televisioissa on enemmän LEDejä kuin perinteisissä Edge LED -televisioissa, ja ne on sijoitettu suoraan ruudun taakse. Tämä ja Sonyn tarkan paikallisen himmennyksen ansiosta TV voi himmentää tai kirkastaa yksittäisiä LED-alueita ja luoda näin tarkemman kontrastin ja upean katselukokemuksen.

Sony 8K on ainutlaatuinen kokemus

Astu Sony 8K -maailmaan, jonka tehon takaa arvostettu X1™ Ultimate -prosessorimme. Nauti mukaansatempaavasta suuren näytön viihteestä, 4K-tarkkuuteen verrattuna nelinkertaisesta tarkkuudesta ja erityisesti 8K:lle suunnitellusta huippukirkkaudesta. Kuvat ovat täynnä syvyyttä, rakennetta ja yksityiskohtia. Ne täyttävät näkökenttäsi verrattomalla todenmukaisuudella.

8K HDR -logo
X1 Ultimate -logo
Ikuista piilevät yksityiskohdat 8K:n avulla

8K X-Reality™ PRO skaalaa kuvat oman 8K-tietokantamme avulla lähemmäksi aitoa 8K-laatua. Kuvat terävöityvät ja hienosäätyvät reaaliaikaisesti, mikä tuo esiin rakennuksen arkkitehtuurin yksityiskohdat, joita oli aiemmin vaikea erottaa.

Intensiivinen kontrasti tekee kohtauksesta vaikuttavamman

Valot ja varjot toistuvat yksityiskohtaisina. 8K HDR TV:ssä kontrasti on jopa 20 kertaatavallisia LED-TV:itä parempi, sillä 8K X-tended Dynamic Range™ PRO tehostaa sekä tummia että valoisia kohtauksia. Siltojen ja tornien alle muodostuvat varjot korostavat niiden muotoja ja rakenteita.

8K X-tended Dynamic Range PRO -logo
Backlight Master Drive -logo
Kuvat ja ääni toimivat täydellisessä harmoniassa

Tempaudu mukaan kohtaukseen luonnollisten kuvien ja äänien avulla. Upean yksityiskohtaiset kuvat ja Sound-from-Picture Reality™ takaavat vaikuttavan audiovisuaalisen suorituskyvyn. 

Sound-from-Picture Reality™ – todellinen ääni kuvasta

Acoustic Multi-Audio™ -äänentoistojärjestelmäämme kuuluu neljä etukaiutinta, jotka takaavat todenmukaisen äänen. Tarkasti yhteensovitetun kuvan ja äänen ansiosta katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi.

Keskikaiutintila
Uskomattoman äänen keskikohdassa

Käyttämällä BRAVIA-televisiota keskikaiuttimena kuulet dialogin, lauluäänet ja instrumentit uskomattoman selkeästi. Koe mukaansatempaava elokuvakokemus liittämällä kotiteatterijärjestelmä.

Suuri ruutu, dynaaminen kokemus

Sony 8K HDR TV on suunniteltu vaikuttavaan suuren ruudun katselukokemukseen. Tehokkaiden kuvien ansiosta olet toiminnan keskipisteessä.

Todentuntuinen elokuvakokemus
Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvien jännityksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Tuottaa täydellisen mukaansatempaavan katselukokemuksen

Muotoilun jokainen yksityiskohta lisää kuvan- ja äänenlaadun harmoniaa ennennäkemättömällä tavalla.

Vedä
Näppärästi ja siististi piilotetut johdot

Johdot saa kätevästi piiloon telineeseen, ja ne pysyvät paikallaan mukana toimitettavassa johtopidikkeessä.

Kaapelien hallinta
Android TV
Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Sony Android TV™ -älytelevision edistyksellisen ääniohjauksen avulla voit katsoa elokuvia ja TV-ohjelmia sovellusten kautta tai suorana lähetysaikaan kaukosäädintä kurkottelematta.

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -sovelluksella voit suoratoistaa videoita ja ääntä televisioon suoraan iPhonesta, iPadista tai Macista. Katso elokuvia ja ohjelmia Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksistasi tai jopa Safarista. Jaa valokuvasi kaikkien huoneessa olevien kanssa.

Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet televisioosi HDMI-liitännällä ja ohjaa niitä kaikkia samalla älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Älykäs kauko-ohjain
Helppokäyttöisyystoiminto
Android-televisioiden avustava tekniikka

Avustava tekniikka mahdollistaa käytön näkö-, kuulo- ja liikuntakyvyn rajoituksista riippumatta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tee viihteestä todentuntuisempaa MASTER Series -sarjan 8K HDR televisiolla, jossa on Picture Processor X1™ Ultimate ja Acoustic Multi-Audio™.
  • Saatavilla vaihtoehdot 215 cm (85 tuumaa), 248 cm (98 tuumaa)

  • 8K ja suuri dynaaminen alue

  • X1™ Ultimate -kuvaprosessori

  • Backlight Master Drive™

  • Acoustic Multi-Audio™

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.

Arvostelut

Käyttäjien mielipide