2 mallia
2 mallia

Mallin vuosi

Mallin vuosi

189 cm (75 tuumaa)
KD-75ZH8
189 cm (75 tuumaa) 
KD-75ZH8

Mallin vuosi

  • Halk.
215 cm (85 tuumaa)
KD-85ZH8
215 cm (85 tuumaa) 
KD-85ZH8

Mallin vuosi

  • Halk.

Ominaisuudet

8K X-Reality PRO

Uskomaton tarkkuus, mitä vain katsotkin

Sisältö voidaan skaalata luonnolliseksi 8K-kuvaksi Sonyn ainutlaatuisilla toiminnoilla. X1™ Ultimate -prosessori, joka on kaksi kertaa nopeampi kuin X1™ Extreme, analysoi ja prosessoi tietoja ja tuottaa 8K-kuviin nelinkertaisen tarkkuuden 4K-kuviin verrattuna. Kuvat ovat täynnä syvyyttä, rakennetta ja yksityiskohtia. Jopa 4K- ja 2K-kuvat skaalataan lähes 8K-tarkkuuteen 8K X-Reality™ PRO -tekniikalla ainutlaatuisen 8K-tietokannan avulla. Kohteiden tarkkuus optimoidaan Object-based Super Resolution -tekniikalla, joka toistaa pintarakenteet todentuntuisina. 

Full Array LED ja X-tended Dynamic Range PRO

Todentuntuinen, tarkasti säädettävä kontrasti

Kirkkauden luominen 8K-paneelissa voi olla haastavaa pienen lähetysnopeuden vuoksi. Tämä 8K TV tasapainottaa valon määrän ruudussa, mikä takaa henkeäsalpaavan kuvien kontrastin. Full Array LED sisältää LED-alueita, joita voi valaista yksittäin. Tämä tuottaa realistisemman kontrastin, kun kirkkaat kuva-alueet pysyvät kirkkaina ja tummat alueet tummina. Kontrastia parantaa lisää 8K X-tended Dynamic Range™ PRO -tekniikka, joka säätää valokohtien kirkkautta ja varjokohtien syvempiä mustan sävyjä.

TRILUMINOS

Tuottaa laajemman skaalan värejä tarkemmin

X1-prosessorien TRILUMINOS-tekniikka toistaa enemmän värejä tavallisiin televisioihin verrattuna ja laajentaa värispektriä. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan tiedot ja tekee väreistä luonnollisempia ja tarkempia ja kuvanlaadusta realistisempaa.

X-Wide Angle

Kauniit värit joka suunnasta

Nyt television katselu sivuilta on yhtä mukavaa kuin suoraan edestä. Sonyn alun perin taustavalon hallintaan kehittämä optinen X-Wide Angle -paneeli pitää värit oikeina katselukulmasta riippumatta.

X-Motion Clarity

Nopealiikkeiset kohtaukset kirkkaina ja tarkkoina

Joissakin näytöissä urheilukohtaukset ja nopeat toimintakohtaukset näyttävät sumeilta. Uusin X-Motion Clarity™ -tekniikkamme säilyttää kaiken tasaisena, kirkkaana ja selkeänä. Jokaista vilausta hallitaan yksilöllisesti, niiden kesto muokataan ihanteelliseksi ja kirkkautta lisätään tarvittaessa, jotta mitään ei jää huomaamatta.

Super Bit Mapping HDR

Super Bit Mapping HDR

Auringonlaskun valossa on tuhansia sävyjä, varjoja ja sävyntoistoja. Super Bit Mapping HDR paljastaa ne kaikki. Se luo katselun aikana tasaisen ja luonnollisen 8K TV -kuvanlaadun ilman muille televisioille tyypillistä raitaumaa.

Studiotasoiset kuvat

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

Dual database processing

Dual database processing

Yhtä tietokantaa käytetään kuvan puhdistamiseen ja näytön kohinan vähentämiseen, ja toinen tietokanta on tarkoitettu selkeyttä parantavaan tarkkuuden skaalaamiseen. Yhdessä nämä kaksi tehokasta kuvanparannustietokantaa käsittelevät pikseleitä dynaamisesti reaaliajassa. Kussakin tietokannassa on kymmeniä tuhansia viitteitä, jotka on koottu vuosien aikana luomamme TV- ja videosisällön pohjalta.

Acoustic Multi-Audio

Ääni kuuluu suoraan sen lähteestä

Tavallisissa televisioissa kaiutin on näytön alla, joten ääni ja kuva ovat usein epätahdissa. Acoustic Multi-Audio™ -järjestelmässä on värisevä diskanttikaiutin näytön reunuksessa. Ääni seuraa toimintaa, joten tuloksena on mukaansatempaava kokemus. Erillisiä vahvistimia säädetään erikseen, jotta ääni suuntautuu tarkasti korkeilla äänialueilla. Tämä tehostaa äänenpainetta ja -vakautta sekä lisää todentuntuisuutta.

TV:n keskikaiutintila

TV:n keskikaiutintila: Uskomattoman äänen keskikohdassa

Käyttämällä BRAVIA-televisiota keskikaiuttimena kuulet dialogin, lauluäänet ja instrumentit uskomattoman selkeästi. Koe mukaansatempaava elokuvakokemus liittämällä kotiteatterijärjestelmä.

S-Force Front Surround

Nauti moniulotteisesta äänestä S-Force Front Surroundilla

Kuule ääni samanlaisena kuin erillisestä tilaäänikaiuttimesta. S-Force Front Surround -tekniikka muuntaa tulosignaaleja ja luo virtuaalisen tilaäänikaiutinjärjestelmän televisiossa, joten voit nauttia entistä mukaansatempaavammasta äänestä.

Ääni-zoom

Kuule äänet selvästi

Ääni-zoom-ominaisuudella kuulet puheen selvästi – äänenvoimakkuutta säätämättä. Ominaisuus sopii täydellisesti uutisohjelmiin ja dokumentteihin.

Integroitu bassokaiutin

Tuo tehoa ääniraitoihin

TV:n takaosaan integroidun bassokaiuttimen ansiosta ääni on entistä dynaamisempaa ja bassopitoisempaa – joten se sopii täydellisesti toimintaelokuviin ja musiikkiin.

Ympäristön optimointitekniikka

Uskomaton kuva ja ääni kaikenlaisissa ympäristöissä

Rentoudu ja nauti upeasta katselukokemuksesta. Sonyn ainutlaatuinen ympäristön ääniä optimoiva tekniikka säätää kuvan ja äänen automaattisesti ympäristön mukaan.

One slate -muotoilukonsepti

Yksiosainen muotoilu

Ohut ja yksinkertainen, yksiosainen muotoilu pitää katseesi näytössä ja sulautuu harmonisesti kaikenlaisiin huonetiloihin.

Ohut reunus

Ohut reunus 

Voit keskittyä television sijasta itse kuvaan. 

Noise less -jalusta

Huomaamaton jalusta, kaksi asentoa 

Häiriöttömän toiminnan takaavan jalustan voi asettaa huomaamattomasti hyllylle. Leveän tai kapean kiinnityksen ansiosta voit käyttää jalustaa joko isolla tai pienellä hyllyllä. 

Kaapelien hallinta

Ei sotkeutuvia johtoja

Johdot saa kätevästi piiloon johtopidikkeellä, joten vältyt johtosotkuilta ja televisiosi näyttää hyvältä niin edestä, sivuilta kuin takaa.

Edistyksellinen ääniohjaus

Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Tämän Android-älytelevision edistyksellinen ääniohjaus tuo sovellusten tai lähetysten elokuvat ja TV-ohjelmat ulottuvillesi hetkessä.

Lyömätön valikoima sovelluksia

Yli 5000 sovellusta, enemmän kuin muissa älytelevisioissa

Sonyn Android TV:ssä on valtava määrä sovelluksia. Valitse niistä itsellesi hauskimmat ja viihdyttävimmät.

Ei enää odottelua sovellusten takia

Ei enää odottelua

Sovellukset käynnistyvät nopeasti ilman odottelua, kun vaihdat sovelluksesta toiseen. Netflix käynnistyy 3 kertaa aiempaa nopeammin.

Pysy yhteydessä Alexan avulla

Pysy yhteydessä Alexan avulla

Yhdistämällä Alexaa tukevat laitteet voit käyttää Sony-television saumatonta handsfree-ohjausta. Alexan avulla voit käynnistää televisiosi, vaihtaa kanavaa ja säätää äänenvoimakkuutta.

Google Assistant -yhteensopiva

Toimii Google Home -kaiuttimen kanssa

Varmista Sony TV:n saumaton handsfree-ohjaus yhdistämällä Google Homeen. Google Homella voit etsiä ja lähettää videoita Sony TV:hen vaivatta.

Apple AirPlay ja Apple HomeKit

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa iPhonen, iPadin tai Macin kuvaa ja ääntä televisiossa. Katso elokuvia ja sarjoja iTunesista, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Chromecast

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön Chromecastilla

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit siirtää videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruutuun. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä ja nauti sisällöstä suuressa koossa. Heijasta sisältö ja jatka selaamista puhelimella tai tablet-laitteella.

Huippuluokan kaukosäädin

Upea muotoilu

Upeasti muotoillun kaukosäätimen harjattu, alumiiniviimeistelty pinta sopii hyvin käteen ja sulautuu olohuoneen sisustukseen. Bluetooth®-yhteyden avulla voit säätää televisiota, vaikka sen edessä olisi esineitä, ja tärkeitä toimintoja voi hallita helppokäyttöisillä yhden painalluksen painikkeilla.

Smart Remote

Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet televisioosi HDMI-liitännällä ja ohjaa kaikkia samalla älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Taustavalaistu kauko-ohjain

Pimeässä näkyvä taustavalaistu kauko-ohjain 

Taustavalaistulla kaukosäätimellä voit helposti vaihtaa kanavia ja äänenvoimakkuutta, kun katselet pimeässä.

Google Play

Google Play™: valtavasti sisältöä ja sovelluksia

Katsele elokuvia ja TV-ohjelmia, pelaa ja paljon muuta Google Play™ -palvelussa. Nauti valtavasta, kasvavasta sovellusvalikoimasta TV:ssä uudella tavalla. 

Clear Phase

Clear Phase hienosäätää sulavat ja tasapainoiset taajuusvasteet

BRAVIA™ käyttää tehokasta tietokonemallinnusta, jonka avulla se analysoi ja kompensoi kaiuttimen epätarkkuuksia. Se tekee tämän käyttämällä suurempaa näytteenottotaajuutta kuin kaiutin. Nämä tiedot syötetään takaisin, mikä poistaa kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä, joka toistuu sulavasti ja tasaisesti kaikilla taajuuksilla.

Bluetooth

Bluetooth-liitettävyys

Yhdistä BLUETOOTH®-yhteensopivat laitteet televisioosi ja nauti helposta langattomasta viihteestä. Pariliitä Bluetooth-kuulokkeet BRAVIAan ja nauti televisio-ohjelmista ja musiikista lempipaikassasi ilman häiriöitä tai keskeytyksiä.

Netflix Calibrated Mode

Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix-kalibroitu tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Dolby Vision ja Dolby Atmos

Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvien jännityksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen tilaäänellä.

Compatibilidad con CalMAN

Vääristelemätöntä luovuutta

Näissä televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön CalMAN®-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, jotka tavallisilla kuva-asetuksilla eivät onnistu. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. Tämä televisio on CalMAN®-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.