ZH8

Upean todentuntuinen 8K-kuva ja vaikuttava ääni

Astu suurten 8K-näyttöjen yksityiskohtaiseen maailmaan ja koe ääni, joka kuuluu juuri oikeasta kohdasta. Uppoudu toimintaan ohuen ja yksinkertaisen, yksiosaisen muotoilun voimin.

TELEVISIOT

ZH8 | Full Array LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

ZH8 Series
Kuva tuotteesta ZH8 | Full Array LED | 8K | Suuri dynaaminen alue (HDR) | Älytelevisio (Android TV)

189 cm (75 tuumaa)

KD-75ZH8

SVH

7 500,00 €

(sis. ALV)

215 cm (85 tuumaa)

KD-85ZH8

SVH

11 000,00 €

(sis. ALV)
CENERGIAMERKINTÄ JA TUOTESELOSTE

2mallit

Täydellinen PlayStationille®

Sony BRAVIA® herättää pelit henkiin edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian tarjoaman eloisan kuvan ja kolmiulotteisen, tunnelmallisen äänen avulla.

Top 3 -ominaisuudet
#kuva
Lisää näyttöalaa, 8K-yksityiskohtia ja kauneutta.

Tehokkaan prosessorin ansiosta tämän 8K-television kuva on syvä ja yksityiskohtainen, mitä katsotkin. Koe syvemmät mustan sävyt ja kirkkaammat valot Full Array LED -TV:stä, jossa on paikallinen himmennys.

Konsertti, jossa ääni ja kuva ovat täydellisesti tasapainossa
Ääni ja kuva sopusoinnussa – reunus toimii kaiuttimena 

Reunukseen integroitujen kaiuttimien ansiosta ääni kuuluu suoraan sen lähteestä. Kaiuttimien sijainti lähellä näytön keskustaa varmistaa, että äänen ja kuvan yhteys on saumaton.

Minimalistinen yksiosainen muotoilu
Suureen näyttöön on helppo uppoutua 

Tässä 8K LED-TV:ssä on minimalistinen yksiosainen muotoilu ja ohut reunus, ja se tuo kotiisi 8K-laajakangaskokemuksen. Uppoudu viihteeseen ilman häiriöitä.

MUUT OMINAISUUDET

Pikavauhtia suosikkiviihteesi pariin
Lisää näyttöalaa, 8K-yksityiskohtia ja kauneutta.

Tehokkaan prosessorin ansiosta tämän 8K-television kuva on syvä ja yksityiskohtainen, mitä katsotkin. Koe syvemmät mustan sävyt ja kirkkaammat valot Full Array LED -TV:stä, jossa on paikallinen himmennys.

Uskomaton tarkkuus, mitä vain katsotkin

Sisältö voidaan skaalata lähes luonnolliseksi 8K-kuvaksi Sonyn ainutlaatuisilla toiminnoilla. X1™ Ultimate -prosessori, joka on kaksi kertaa nopeampi kuin X1™ Extreme, analysoi ja prosessoi tietoja ja tuottaa 8K-kuviin nelinkertaisen tarkkuuden 4K-kuviin verrattuna. Kuvat ovat täynnä syvyyttä, rakennetta ja yksityiskohtia. Jopa 4K- ja 2K-kuvat skaalataan lähes 8K-tarkkuuteen 8K X-Reality™ PRO -tekniikalla ainutlaatuisen 8K-tietokannan avulla. Kohteiden tarkkuus optimoidaan Object-based Super Resolution -tekniikalla, joka toistaa pintarakenteet todentuntuisina. 

Todentuntuinen, tarkasti säädettävä kontrasti

Kirkkauden luominen 8K-paneelissa voi olla haastavaa pienen lähetysnopeuden vuoksi. Tämä 8K TV tasapainottaa valon määrän ruudussa, mikä takaa henkeäsalpaavan kuvien kontrastin. Full Array LED sisältää LED-alueita, joita voi valaista yksittäin. Tämä tuottaa realistisemman kontrastin, kun kirkkaat kuva-alueet pysyvät kirkkaina ja tummat alueet tummina. Kontrastia parantaa lisää 8K X-tended Dynamic Range™ PRO -tekniikka, joka säätää valokohtien kirkkautta ja varjokohtien syvempiä mustan sävyjä.

Reunatyyppisen LCD:n takapaneeli ja näyttö
Reunatyyppinen LCD
Perinteinen Full Array LED -takapaneeli ja -näyttö
Perinteinen Full Array LED
Sonyn Full Array LED ja X-tended Dynamic Range PRO – takapaneeli ja näyttö
Full Array LED ja 8K X-tended Dynamic Range PROVasen: Taustavalo, Oikea: TV-ruutu

Kaksi kanoottia järvellä auringon noustessa
Todellisemmat värit ja selkeämpi kontrasti

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

Tuottaa laajemman skaalan värejä tarkemmin

X1-prosessorien TRILUMINOS-tekniikka toistaa enemmän värejä tavallisiin televisioihin verrattuna ja laajentaa värispektriä. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan tiedot ja tekee väreistä luonnollisempia ja tarkempia ja kuvanlaadusta realistisempaa.

Ilmapalloja, joissa näkyvät TRILUMINOS-tekniikan monipuoliset värivaihtoehdot
X-Wide Angle pitää värit oikeina myös sivulta katsottaessa
Kauniit värit joka suunnasta

Nyt television katselu sivuilta on yhtä mukavaa kuin suoraan edestä. Sonyn alun perin taustavalon hallintaan kehittämä optinen X-Wide Angle -paneeli pitää värit oikeina katselukulmasta riippumatta.

X-Motion Clarity näyttää vauhdikkaat tapahtumat kirkkaina ja selkeinä
Nopealiikkeiset kohtaukset kirkkaina ja tarkkoina

Joissakin näytöissä urheilukohtaukset ja nopeat toimintakohtaukset näyttävät sumeilta. Uusin X-Motion Clarity™ -tekniikkamme säilyttää kaiken tasaisena, kirkkaana ja selkeänä. Jokaista vilausta hallitaan yksilöllisesti, niiden kesto muokataan ihanteelliseksi ja kirkkautta lisätään tarvittaessa, jotta mitään ei jää huomaamatta.

Takaisin huippuominaisuuksiin

Ääni ja kuva sopusoinnussa – reunus toimii kaiuttimena 

Reunukseen integroitujen kaiuttimien ansiosta ääni kuuluu suoraan sen lähteestä. Kaiuttimien sijainti lähellä näytön keskustaa varmistaa, että äänen ja kuvan yhteys on saumaton.

Ääni kuuluu suoraan sen lähteestä

Tavallisissa televisioissa kaiutin on näytön alla, joten ääni ja kuva ovat usein epätahdissa. Acoustic Multi-Audio™ -järjestelmässä on värisevä diskanttikaiutin näytön reunuksessa. Ääni seuraa toimintaa, joten tuloksena on mukaansatempaava kokemus. Erillisiä vahvistimia säädetään erikseen, jotta ääni suuntautuu tarkasti korkeilla äänialueilla. Tämä tehostaa äänenpainetta ja -vakautta sekä lisää todentuntuisuutta.

Keskikaiutintila selkiyttää puhetta, laulua ja soittimien ääniä
Uskomattoman äänen keskikohdassa

Käyttämällä BRAVIA-televisiota keskikaiuttimena kuulet dialogin, lauluäänet ja instrumentit uskomattoman selkeästi. Koe mukaansatempaava elokuvakokemus liittämällä kotiteatterijärjestelmä.

Dolby Atmos® -tekniikka saa äänen kuulumaan ympäriltäsi 

Ääni ympäröi sinut kuin olisit tapahtumien ytimessä. Dolby Atmos tuottaa äänen, joka ympäröi sinut sekä yläpuolelta että sivuilta. Kuulet kohteiden liikkeet yläpuolellasi, mikä luo entistä realistisemman, moniulotteisen kokemuksen.

Dolby Atmos -tekniikka saa äänen kuulumaan ympäriltäsi
S-Force Front Surround -tekniikka luo tilaäänikaiutinjärjestelmän
Nauti moniulotteisesta äänestä S-Force Front Surroundilla

Kuule ääni samanlaisena kuin erillisestä tilaäänikaiuttimesta. S-Force Front Surround -tekniikka muuntaa tulosignaaleja ja luo virtuaalisen tilaäänikaiutinjärjestelmän televisiossa, joten voit nauttia entistä mukaansatempaavammasta äänestä.

Kuule äänet selvästi

Ääni-zoom-ominaisuudella kuulet puheen selvästi – äänenvoimakkuutta säätämättä. Ominaisuus sopii täydellisesti uutisohjelmiin ja dokumentteihin.

Kuule äänet selvästi ääni-zoom-ominaisuudella

Takaisin huippuominaisuuksiin

Uskomaton kuva ja ääni kaikenlaisissa ympäristöissä

Rentoudu ja nauti upeasta katselukokemuksesta. Sonyn ainutlaatuinen ympäristön ääniä optimoiva tekniikka säätää kuvan ja äänen automaattisesti ympäristön mukaan.

Kirkkaus tilan mukaan

Tavallisissa televisioissa kirkkaus on sama riippumatta valon määrästä tilassa. Tuloksena on liian tumma tai kirkas kuva. Tämän 8K TV:n sisäinen valotunnistin optimoi kirkkauden tilan mukaan lisäämällä kirkkautta valoisassa ja vähentämällä sitä pimeässä, jotta katselukokemus on täydellinen.

Valotunnistin vähentää kirkkautta pimeissä huoneissa
KIRKKAUTTA VÄHENNETTY PIMEÄSSÄ HUONEESSA
Valotunnistin lisää kirkkautta valoisissa huoneissa
KIRKKAUTTA LISÄTTY VALOISASSA HUONEESSA
Ympäristöösi sopiva ääni

Äänikokemus voi vaihdella huoneympäristön mukaan. Esimerkiksi verhot voivat imeä ääntä itseensä ja television edessä olevat esineet voivat häiritä äänen kulkua. Tämä televisio havaitsee esineet ja tuottaa äänen, joka on parannettu ja optimoitu katselutilaan sopivaksi.

Takaisin huippuominaisuuksiin

Suureen näyttöön on helppo uppoutua 

Tässä 8K LED-TV:ssä on minimalistinen yksiosainen muotoilu ja ohut reunus, ja se tuo kotiisi 8K-laajakangaskokemuksen. Uppoudu viihteeseen ilman häiriöitä.

Katso, kuinka upea muotoilu tempaa sinut mukaan toimintaan
Vedä
TV:n sivukuva, jossa näkyy kapea reunus
Kapea alumiinireunus

Voit keskittyä television sijasta itse kuvaan. 

Lähikuva häiriöttömän toiminnan takaavasta jalustasta
Huomaamaton jalusta, kaksi asentoa

Häiriöttömän toiminnan takaavan jalustan voi asettaa huomaamattomasti hyllylle. Leveän tai kapean kiinnityksen ansiosta voit käyttää jalustaa joko isolla tai pienellä hyllyllä.

Yksityiskohta kaapelinhallinnasta
Ei sotkeutuvia johtoja

Johdonpidikkeet pitävät johdot siististi piilossa niin, että televisio näyttää hyvältä niin edestä, sivuilta kuin takaakin.

Takaisin huippuominaisuuksiin

Helppo käyttää

Suosikkisisältösi, -palvelusi ja -laitteesi ovat helposti käytettävissä Android-älytelevisioilla.

Käytä ääntäsi
Perhe selailee viihdevalikoimaa Android TV:llä
Puhuminen – hauska tapa tutustua uusiin maailmoihin

Löydä kaikki haluamasi sisältö puheen nopeudella. Tämän Android-älytelevisiomallin edistyksellinen ääniohjaus tuo sovellusten tai lähetysten elokuvat ja TV-ohjelmat ulottuvillesi hetkessä.

Enemmän sovelluksia kuin yhdessäkään muussa älykkäässä televisiossa
Yli 5000 sovellusta, enemmän kuin muissa älytelevisioissa

Sonyn Android-älytelevisiossa on valtava määrä sovelluksia. Valitse niistä itsellesi hauskimmat ja viihdyttävimmät.

Tehokas piirisarja vähentää odottelua
Ei enää odottelua

Sovellukset käynnistyvät nopeasti ilman odottelua, kun vaihdat sovelluksesta toiseen. Netflix käynnistyy 3 kertaa aiempaa nopeammin.

  • Netflix Recommended TV
  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix-painike
Yhdistä helposti yhteensopiviin laitteisiin
Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -sovelluksella voit suoratoistaa videoita ja ääntä televisioon suoraan iPhonesta, iPadista tai Macista. Katso elokuvia ja ohjelmia Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksistasi tai jopa Safarista. Jaa valokuvasi kaikkien huoneessa olevien kanssa.

Bravia-TV, jossa Apple AirPlay / Apple HomeKit
Älykkääseen elämään

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön Chromecastilla 

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit siirtää videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruutuun. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä ja nauti sisällöstä suuressa koossa. Heijasta sisältö ja jatka selaamista puhelimella tai tablet-laitteella.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo
Helppokäyttöinen, laadukas kauko-ohjain toimii aina
Ergonomisesti muotoiltu laadukas kauko-ohjain
Upea muotoilu

Harjatulla alumiinilla viimeistelty huippuluokan kaukosäädin tuntuu hyvältä kädessä ja sopii täydellisesti olohuoneen sisustukseen. Sen avulla hallitset televisiota, vaikka Bluetooth-yhteyden tiellä olisi esteitä, ja käytät tärkeimpiä toimintoja kätevillä painikkeilla.

Ensiluokkainen, taustavalaistu kauko-ohjain
Pimeässä näkyvä taustavalaistu kauko-ohjain 

Taustavalaistulla kaukosäätimellä voit helposti vaihtaa kanavia ja äänenvoimakkuutta, kun katselet pimeässä.

Usean laitteen helppoa hallintaa älykkäällä kauko-ohjaimella
Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet televisioosi HDMI-liitännällä ja ohjaa niitä kaikkia samalla älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Takaisin huippuominaisuuksiin

Koe sisältö tekijän tarkoittamalla tavalla 

Kuvan pakkaaminen TV-muotoon heikentää laatua, eikä katselukokemus ole sellainen, millaista ohjaaja tarkoitti. Ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta voit nauttia studiotasoisesta viihteestä juuri ohjaajan tarkoittamalla tavalla.

Netflix Calibrated Mode
Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix Calibrated Mode -tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Nauti elokuvateatterielämyksestä

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Perhe katsomassa elokuvia
CalMAN Ready -logo
Vääristelemätöntä luovuutta

Näissä televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön Calman-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, joiden muokkaus ei onnistu tavallisilla kuva-asetuksilla. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. Tämä televisio on Calman-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Takaisin huippuominaisuuksiin

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Suunniteltu ympäristöä ajatellen

LISÄTIETOJA SONYSTA JA YMPÄRISTÖSTÄ

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista.

Lue lisää

TÄMÄN TUOTTEEN YMPÄRISTÖOMINAISUUDET

  • Dynaaminen taustavalon säätö eli pikselitason valaistuksen säätö parantaa energiatehokkuutta säätämällä näytön kirkkautta kuvasisällön muuttuessa.

  • Virransäästötila säästää energiaa säätämällä näytön kirkkautta.

  • Näytön sammutustila auttaa säästämään sähköä sammuttamalla televisioruudun. Televisiota ei tarvitse asettaa valmiustilaan, ja äänen kuuntelua voi jatkaa normaalisti.