Hanki 3 kuukauden maksuton TIDAL-palvelu Xperia 1 II:n avulla

Paras musiikkiälypuhelimemme kohtaa puhelimeesi parhaiten sopivan musiikin. Uudet TIDAL-tilaajat saavat TIDAL Hi-Fin maksutta 3 kuukaudeksi ostaessaan Xperia 1 II:n, jolloin he voivat nauttia myös 360 Reality Audio -äänestä.

Mikä on TIDAL?

TIDAL on artistien omistama maailmanlaajuinen musiikki- ja viihdealusta, joka tuo artistit ja kannattajat lähemmäs toisiaan ainutlaatuisen alkuperäisen sisällön ja ainutlaatuisten tapahtumien avulla. Suoratoistopalvelussa on 54 maassa yli 60 miljoonaa kappaletta ja 250 000 korkealaatuista videota sekä alkuperäisiä videosarjoja, podcasteja, tuhansia asiantuntevasti koottuja soittolistoja ja artistien tietoja TIDAL Rising -toiminnon avulla.

Puhelin, jossa näkyy TIDALin käyttöliittymä
Mies kuuntelee musiikkia 360 Reality Audio -äänellä
Annan äänen ympäröidä sinut

360 Reality Audio on uusi tapa nauttia musiikista. Yksittäiset äänet sijoitetaan ympärillesi 360 asteen pallomaiseen äänikenttään. Voit kuulla rummut yläpuolelta, laulun suoraan edestä ja jousisoittimet takaa. Muusikot ja luojat voivat ilmaista itseään uudella tavalla, kun kuuntelija on kokemuksen ytimessä.

Tehty musiikin rakastajille

Yhdessä Sony Music Entertainmentin kanssa kehitetty Xperia 1 II on tarkoitettu ihmisille, jotka välittävät musiikista. Se on maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on 360 Reality Audio -dekoodaus , joka optimoi TIDAL-musiikin äänenlaadun. Xperia 1 II:n ja TIDALin ansiosta voit nauttia laadukkaasta musiikista ja 360 Reality Audio -äänestä, mikä takaa todella poikkeuksellisen ja mukaansatempaavan musiikkielämyksen.

Xperia 1 II- ja TIDAL-logot yhdessä
Hanki 3 kuukauden TIDAL HiFi -palvelu Xperia 1 II:n avulla 

Kun valitset Xperia 1 II:n, voit käyttää TIDALin HiFi  -tasoa kolmen kuukauden maksuttomassa kokeiluversiossa, jos olet uusi TIDAL-asiakas. 

Jos olet jo TIDAL HiFin tilaaja, Xperia 1 II on täydellinen tapa kokea 360 Reality Audio -musiikkia.

Aktivointi

1. Etsi TIDAL-asennusohjelma nimeltä "TIDAL 3 Months Free" kotinäytöltä tai sovellusalueelta.

2. Käynnistä asennusohjelma napauttamalla kuvaketta, jolloin siirryt tarjouksen lunastusprosessiin.

3. Luo uusi TIDAL-tili ohjeiden mukaisesti ja lunasta maksuton TIDAL HiFi -kokeiluversiotarjous kolmen kuukauden aikana.

4. Kun olet luonut uuden TIDAL-tilin, napauta Download (Lataa) -painiketta.

5. Siirryt Google Play -kauppaan. Napauta Install (Asenna) -painiketta.

6. Kun asennus on valmis, kirjaudu sisään TIDALiin juuri luomallasi TIDAL-tilillä.

7. Sinua pyydetään poistamaan TIDAL-asennusohjelma. Vahvista poisto.

8. Nauti TIDAL HiFi- ja Sony 360 Reality Audio -äänistä Xperia 1 II -laitteessasi.

Kampanjaehdot

Tämä TIDAL-tarjous on avoin vain uusille TIDAL-käyttäjille, joilla ei vielä ole TIDAL-tiliä. Jos aktivoit tässä mainitun TIDAL-tarjouksen, saat kokeilla TIDAL-musiikkipalvelun HiFi-tasoa maksutta kolmen (3) kuukauden ajan.

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä tilauksesi uusitaan automaattisesti ja sinua pyydetään maksamaan tilaus. HiFi-tason hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa. Maksujen välttämiseksi sinun on peruutettava tilaus ennen maksuttoman kokeilujakson päättymistä. 

JOS HALUAT PERUUTTAA TILAUKSEN AUTOMAATTISEN UUSINNAN, mene tilisi asetussivulle (https:// TIDAL.com/account), siirry Subscription (Tilaus) -osioon ja valitse Cancel my subscription (Peruuta tilaukseni). TIDAL pyrkii käsittelemään peruutuspyynnöt kohtuullisin keinoin kahden työpäivän kuluessa peruutuspyynnön vastaanottamisesta. 

Tämän TIDAL-kampanjan täydelliset ehdot ovat saatavilla osoitteessa http://TIDAL.com/us/terms.