Xperian mukana TIDAL 3 kk maksutta

Parhaat musiikkipuhelimemme ja paras musiikki puhelimeesi. Uudet TIDAL-tilaajat saavat TIDAL Hi-Fin maksutta 3 kuukaudeksi ostaessaan Xperian ja voivat nauttia myös 360 Reality Audio -äänestä.

Mikä on TIDAL?

TIDAL on artistien omistama maailmanlaajuinen musiikki- ja viihdealusta, joka tuo artistit ja kannattajat lähemmäs toisiaan ainutlaatuisen alkuperäisen sisällön ja ainutlaatuisten tapahtumien avulla. Suoratoistopalvelussa on 54 maassa yli 60 miljoonaa kappaletta ja 250 000 korkealaatuista videota sekä alkuperäisiä videosarjoja, podcasteja, tuhansia asiantuntevasti koottuja soittolistoja ja artistien tietoja TIDAL Rising -toiminnon avulla.

Puhelin, jossa näkyy TIDALin käyttöliittymä
Mies kuuntelee musiikkia 360 Reality Audio -äänellä
Annan äänen ympäröidä sinut

360 Reality Audio on uusi tapa nauttia musiikista. Yksittäiset äänet sijoitetaan ympärillesi 360 asteen pallomaiseen äänikenttään. Voit kuulla rummut yläpuolelta, laulun suoraan edestä ja jousisoittimet takaa. Muusikot ja luojat voivat ilmaista itseään uudella tavalla, kun kuuntelija on kokemuksen ytimessä.

Tehty musiikin rakastajille

Yhdessä Sony Music Entertainmentin kanssa kehitetty Xperia on tehty musiikista pitäville ihmisille. Xperia 1 II on maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on TIDAL-musiikin äänenlaadun optimoiva 360 Reality Audio -dekoodaus . Xperian ja TIDALin kanssa nautit laadukkaasta musiikista ja 360 Reality Audio -äänestä ja saat mukaansatempaavan musiikkielämyksen.

Xperia & TIDAL -logot
Saat 3 kuukauden TIDAL HiFi -palvelun Xperian mukana

Kun valitset Xperian, voit käyttää TIDALin HiFi -tasoa 3 kuukautta maksuttomalla kokeiluversiolla, jos olet uusi TIDAL-asiakas. 

Jos olet jo TIDAL HiFin tilaaja, Xperia on täydellinen tapa nauttia 360 Reality Audio -musiikista.

Aktivointi

1. Etsi TIDAL-asennusohjelma nimeltä "TIDAL 3 Months Free" aloitusnäytöltä tai sovellusalueelta.

2. Käynnistä asennusohjelma napauttamalla kuvaketta, jolloin siirryt tarjouksen lunastusprosessiin.

3. Luo uusi TIDAL-tili ohjeiden mukaisesti ja lunasta maksuton TIDAL HiFi -kokeiluversiotarjous kolmen kuukauden aikana.

4. Kun olet luonut uuden TIDAL-tilin, napauta Download (Lataa) -painiketta.

5. Siirryt Google Play -kauppaan. Napauta Install (Asenna) -painiketta.

6. Kun asennus on valmis, kirjaudu sisään TIDALiin juuri luomallasi TIDAL-tilillä.

7. Sinua pyydetään poistamaan TIDAL-asennusohjelma. Vahvista poisto.

8. Nauti TIDAL HiFi- ja Sony 360 Reality Audio -musiikista Xperiasi

Kampanjaehdot

Tämä TIDAL-tarjous on avoin vain uusille TIDAL-käyttäjille, joilla ei vielä ole TIDAL-tiliä. Jos aktivoit tässä mainitun TIDAL-tarjouksen, saat kokeilla TIDAL-musiikkipalvelun HiFi-tasoa maksutta kolmen (3) kuukauden ajan.

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä tilauksesi uusitaan automaattisesti ja sinua pyydetään maksamaan tilaus. HiFi-tason hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa. Maksujen välttämiseksi sinun on peruutettava tilaus ennen maksuttoman kokeilujakson päättymistä. 

JOS HALUAT PERUUTTAA TILAUKSEN AUTOMAATTISEN UUSINNAN, mene tilisi asetussivulle (https://my.tidal.com/login), siirry Subscription (Tilaus) -osioon ja valitse Cancel my subscription (Peruuta tilaukseni). TIDAL pyrkii käsittelemään peruutuspyynnöt kahden työpäivän kuluessa peruutuspyynnön vastaanottamisesta. 

Tämän TIDAL-kampanjan täydelliset ehdot ovat saatavilla osoitteessa: http://TIDAL.com/us/terms.