Todista arvosi

Lue lisää Action Camin käytöstä pyöräilyssä! Lue lisää

Näytä paras osaamisesi

Ikuista intohimosi urheilua, seikkailuja, taidetta tai luontoa kohtaan. Action Camilla voit kuvata häkellyttäviä POV-videoita, jakaa visiosi muille ja esitellä parasta osaamistasi.

Tuotteet

Action Cam avartaa maailmaasi

Ikuista seikkailusi luovasti

Action Cam -kamerat, -lisävarusteet ja muut tarvikkeet ovat täydellinen valinta upeiden POV-videoiden tallentamiseen. Kuvaa ja jaa seikkailujesi parhaat palat.

Hyödyt

Käytä käteviä ominaisuuksia, kuten kuvanvakautusta, 4K-kuvausta, intervallikuvausta, nopeaa tallennusta ja vesikohtauksen valintaa, ja luo vaikuttavia Action Cam -videoita.

Huomattavasti vakaammat videot kuvanvakautuksen ansiosta

Tallenna ennennäkemättömän vakaita kuvia tasapainotetulla optisella SteadyShot-toiminnolla. Action Camin vankka rakenne sopii kaikkiin kuvausolosuhteisiin. 

Elämykset

Yhdistä Action Cam erilaisiin hyödyllisiin lisävarusteisiin esimerkiksi pyöräilyä ja skeittaamista varten. Nauti mahdollisuudesta kuvata POV-videoita ja loputtomista seikkailuista.

Laajenna horisonttia Action Cam -kuvaamisella

Katso, miten voit käyttää Action Camia sinulle sopivalla tavalla – sisällönluomismahdollisuudet ovat rajattomat.

Missing Video data!

Lue lisää Action Camin käytöstä pyöräilyssä

Kanava

Katsele jännittävää ja todenmukaista kuvamateriaalia. Koe upeat matkat ja hauskat viikonloput. Seuraa pyöräilyä, vaellusta ja sukellusta. Nauti Sonyn Never Before Seen -videoista.

Tuki

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja Action Cam -kamerasta. Tutustu käyttöohjeisiin, tuotteiden laiteohjelmistopäivityksiin, jälkikäsittelyohjelmien päivityksiin ja opetusvideoihin.