#TravelByXperia

@SonyXperia Instagramissa

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram oranssilla taustalla
Matkusta maailman ympäri virtuaalisesti Xperia avulla

Vuonna 2020 kaikkien arki muuttui dramaattisesti liikkumista myöten. Nyt kun matkailu fyysisesti tuntuu vielä kaukaiselta unelmalta, #TravelByXperia yhdistää seikkailunhaluisia ihmisiä kaikkialla. Tutki Xperia avulla maailmaa kaupunkimaisemista paikallisiin herkkuihin. Saatat löytää jotakin yllättävää. 


Tutustu Japanin ihmeisiin

Uppoudu Japanin vanhimpiin kuuluvan pyhiinvaellusreitin vehreisiin metsiin Ippein ja Janinen kanssa.

© Ippei & Janine. Kaikki valokuvat ovat ottaneet ammattilaisvalokuvaajat Ippei ja Janine. Kaikki kuvat on otettu Xperialla. 

Muotokuva valokuvaajapariskunnasta Ippei ja Janine rannalla
Tapaa Ippei ja Janine

Ippei ja Janine ovat Tokiossa asuva valokuvaajapariskunta, joka on erikoistunut elokuvatyylisiin valokuviin, luo luonnollisia ja tunteikkaita ulkoilmakuvia ja kuvaa suoraan pariskuntia ja perheitä. Heidän kuviaan on julkaistu kymmenissä medioissa eri puolella maailmaa ja lukemattomissa mainoskampanjoissa.

Ippei ja Janine tarjoilevat näkymiä retkeltään Japanissa

Koe Taiwanin maaseudun kauneus 

Hsiang Li (Rookie) tekee kunniaa Taiwanin Hualienin piirikunnan monipuolisille maisemille lukuisista pelloista upeisiin rantoihin.

© Hsiang Li (Rookie). Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Hsiang Li (Rookie). Kaikki kuvat on otettu Xperialla.

Muotokuva valokuvaaja Hsiang Listä istumassa kivimuurilla kameraansa pidellen
Tapaa Hsiang Li (Rookie)

Jialin alueella Taiwanin Tainanissa syntynyt Hsiang Li (Rookie) toimii valokuvaajana Sony Taiwanille. Hän alkoi vuonna 2014 kuvata työssään postinkantajana kohtaamiaan ihmisiä ja maisemia. Hän latasi myöhemmin valokuviaan Instagramiin hashtagilla Postman Diary ja sai heti valtavasti huomiota. Lin kuvat ovat vilpitön kunnianosoitus hänen kotimaalleen ja täynnä lämpöä ja kiintymystä Taiwanin ainutlaatuisia ihmisiä ja paikkoja kohtaan.

Hsiang Li (Rookie) testaa Xperiaa
Kulje Hong Kongin kaduilla

Tutustu Hong Kongin asukkaisiin ja katuihin Billy Han dokumentaaristen valokuvien välityksellä.

© Billy Ha. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Billy Ha. Kaikki kuvat on otettu Xperia. 

Kuva Billy Ha
Billy Ha

Hongkongissa syntynyt Billy vietti lapsuutensa USA:ssa, ennen kuin palasi kotiin. Hän alkoi napsia kuvia ympäröivistä kaduista vuonna 2016 ja kuvaa mieluiten ihmisiä huomaamattomasti. Töissään hän korostaa yksityiskohtia ja jalankulkijoiden ilmeitä ja keskittyy nyt yhteiskuntadokumentteihin kertoen tarinan jokaisella kuvalla. Hän haluaa ikuistaa ainutlaatuisia hetkiä ihmisten käyttäytymisestä ja löytää kuvaan erilaisen sommitelman tai uuden kulman.

Billy Ha näyttää suosikkikuvauspaikkansa Hongkongissa.

Näe tulppaanisesongin loisto

Alankomaissa kevät tarkoittaa tulppaaneja – ja valokuvaaja Albert Dros rakastaa tämän spektaakkelin kuvaamista.

© Albert Dros. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Albert Dros. Kaikki kuvat on otettu Xperialla. 

Muotokuva valokuvaaja Albert Drosista kuvaamassa älypuhelimella yksittäistä keltaista tulppaania punaisessa tulppaanipellossa
Tapaa Albert Dros 

Albert Dros on ammattimainen maisemakuvaaja Alankomaista. Hän kuvaa paikkoja ja hetkiä omaleimaisella näkemyksellään ja tyylillään luoden voimakkaita, energisiä ja joskus sadunomaisia kuvia. Albert on tehnyt yhteistyötä monien valokuvausalan tuotemerkkien kanssa, ja hän on Sonyn virallinen lähettiläs. Hänen töitään on julkaistu maailman suurimmissa uutismedioissa ja lehdissä, esimerkkeinä TIME, National Geographic ja Adobe.

Tutustu Pariisiin

Tutustu elämään Pariisissa Laurent Derossin uusimpien kuvien myötä.

© Laurent Derossi. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Laurent Derossi. Kaikki kuvat on kuvattu Xperia. 

Laurent Derossi Eiffel-tornin edustalla
Laurent Derossi – valokuvaaja Pariisista

Laurent Derossi (@Parisexplorer) on pariisilainen valokuvaaja Metzistä. Hän on erikoistunut kaupunki- ja matkavalokuvaukseen. Utelias ja seikkailunhaluinen Laurent tutkii Pariisin katuja etsien ainutlaatuisia perspektiivejä. Laurent jakaa kuviaan sivustossaan ja yhteisöpalveluissa, joissa hänellä on kymmeniätuhansia seuraajia.

Kuuntele, mitä Laurent Derossi kertoo valokuvaamisesta Pariisissa.
Seikkaile Ruotsissa

Seikkaile talvisen Ruotsin vuoristoissa, järvillä ja maisemissa Tobias Hägg kanssa.

© Tobias Hägg. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Tobias Hägg. Kaikki kuvat on kuvattu Xperia. 

Kokovartalokuva Tobias Häggistä
Tobias Hägg – valokuvaaja Ruotsista

Tobias Hägg (yhteisöpalveluissa Airpixels) on Tukholman liepeillä asuva valo- ja videokuvaaja. Maisemista, seikkailuista ja ulkoilusta innostunut Tobias matkustaa maan ääriin ikuistaen ainutlaatuisia hetkiä omaperäisistä perspektiiveistä niin valokuviin kuin videolle. Hän on mukana Masters of Drone Photography -kirjassa yhtenä neljästätoista kuvaajasta. Lisäksi hän toimii tuomarina suositussa Cewephotoworld-valokuvauskilpailussa.

Kuuntele, miten Tobias Hägg selittää valokuvausfilosofiaansa. 

Suuntaa New Yorkin keskustaan

Tutustu Crissibeth Cooperin katukuvien avulla useimmille tuntemattomaan puoleen New Yorkista.

© Crissibeth Cooper. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Crissibeth Cooper. Kaikki kuvat on kuvattu Xperia. 

Valokuva Crissibeth Cooperista
Crissibeth Cooper – valokuvaaja New Yorkista

New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Crissibeth Cooper keskittyy kuvien sommitteluun ja hyödyntää usein symmetriaa ja kultaista leikkausta. Hänen kuvissaan on usein johdattelevia linjoja, heijastuksia, arkkitehtuuria, pakopisteitä ja kaupunkimaisemia. Hänellä on ollut näyttelyjä The High Linella ja Sony Squarella New York Cityssä, ja hänen luovia valokuviaan on myös Getty Imagesissa. Hän on Sony Alpha Imaging Collectiven perustajajäsen.

Kuuntele, miten Crissibeth kuvaa New York Citya
Katso Tiffany Nguyenin vinkit: #TravelByXperia
Tiffany Nguyen seisoo tiellä
Tiffany Nguyen

Tiffany on todella monipuolinen seikkailu- ja matkavalokuvaaja Etelä-Kaliforniasta. Hän oli yksi ensimmäisistä Sony Alpha Imaging Collectiven jäsenistä ja inspiroituu matkoista. Hän on innostunut tutustumaan uusiin paikkoihin ja vieraisiin kulttuureihin.


Liity matkaan #TravelByXperia


Liity mukaan matkalle kuvaamalla oman maasi upeita maisemia, ruokaa tai kulttuuria Xperia-laitteellasi, ja julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #TravelByXperia. Viralliselle Sony Mobilen Instagram-tilille @SonyXperia valitaan parhaat kuvat jaettavaksi syötteessämme ja tarinassamme.

 Jotta kuvasi voidaan jakaa tilillä @SonyXperia, sinun täytyy

lukea ja hyväksyä kampanjaehdot ennen tähän kampanjaan osallistumista.

Käytä julkaisussa seuraavaa aihetunnistetta: #TravelByXperia
Lisää maasi tai alueesi nimi, esim. #Finland
Xperia-laitteesi nimi esim. #Xperia1III

Älypuhelimen mallilla ei ole väliä, kunhan otat kuvan Xperialla. Jos julkaisemme kuvasi, otamme ensin sinuun yhteyttä Instagram Direct -yksityisviestillä. 

Katso kampanjaehdot