LinkBuds S

Never off

LinkBuds S -korvanapeilla pidät yhteyttä kaikkiin maailmoihisi. Erittäin pieniä ja kevyitä korvanappeja voi pitää kellon ympäri, jotta pysyt yhteydessä ihmisiin ja paikkoihin. LinkBuds S -korvanapit vaihtavat automaattisesti ympäristön ääniin tai tehokkaaseen vastameluun, jotta kuuntelu on häiriötöntä.

LinkBuds S -logo
Yhteydessä kaikkiin maailmoihin

LinkBuds-sarja on mukava jatkuvassakin käytössä. Ne pysyvät menossa mukana ja voit pitää yhteyttä ihmisiin ja käyttää suosikkiviihdettäsi.

Aidosti langattomat kuulokkeet
Valitse värisi!

Valitse suosikkisi kolmesta kauniista mattaväristä. Mukana tulee väriin sopiva kotelo.

Tarkastele LinkBuds S -korvanappeja
Yhdistä ja optimoi kaikki maailmasi

Katso, miten LinkBuds S -korvanapit tuovat arkeen mukavuutta, luonnollisia ympäristön ääniä tai vastamelutoiminnon. Niissä on myös Adaptive Sound Control ja upea äänenlaatu musiikkia ja puheluita varten.

Kevyet käyttää koko päivän
Kuule ympäristösi paremmin
Taustaäänten hallinta
Selkeät puhelut ja vangitseva ääni
Valmistettu ympäristöä ajatellen
Yhteydessä kaikkiin maailmoihin

Pienet, kevyet, älykkäät ja tukevasti istuvat korvanapit, joilla pidät yhteyttä ja hallitset päivääsi.

Kevyet käyttää koko päivän

Noin 4,8 grammaa painavat LinkBuds S -korvanapit ovat maailman pienimmät ja kevyimmät korkean resoluution langattomat vastamelukuulokkeet. Pieni koko saatiin kehittämällä pienikokoinen elementti ja integroimalla Bluetooth® Audio SoC -sirutekniikka ja laadukas vastameluprosessori samalle sirulle. Se on 40 % pienempi kuin WF-1000XM4. 

Valkoinen LinkBuds S -kotelo, josta on otettu toinen LinkBud ulos
Kuva harmaasta LinkBuds S -kuulokkeesta korvassa
Mukavat ja istuvat

LinkBuds S -korvanapeissa yhdistyvät ihmiskorvaa mukaileva ergonominen muotoilu ja hyvä istuvuus. Käytimme LinkBuds S -korvanappien suunnittelussa korvien muotoja koskevia tietoja, joita olemme keränneet siitä lähtien, kun esittelimme ensimmäiset nappikuulokkeet vuonna 1982, sekä erilaisten korvien herkkyyttä koskevia arvioita, jotta muoto sopii monille ihmisille.

Selkeät ympäristön äänet tai laadukas vastamelu

Saat kummankin parhaat puolet – Sonyn parhaat, aidosti langattomien kuulokkeiden selkeät ympäristön äänet vuorovaikutukseen muiden kanssa ja laadukkaan vastamelutoiminnon keskittymistä varten. LinkBuds S -korvanapit vaihtavat automaattisesti ympäristön äänitilan ja vastamelun välillä sen mukaan, missä olet ja mitä teet.

Jaettu kuva miehestä tanssimassa stadionilla LinkBuds S -korvanapit korvissaan, ympäristön äänitila käytössä ja käsi ylhäällä
TAUSTAÄÄNI
Jaettu kuva miehestä tanssimassa sumennetulla stadionilla LinkBuds S -korvanapit korvissaan, vastamelu päällä ja käsi ylhäällä
VASTAMELU
Säätää ympäristön ääniä toimiesi mukaan päivän mittaan

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi. Se oppii ajan mittaan tapasi toimia ja tunnistaa paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi työpaikalle tai suosikkikahvilaasi sopivaksi.

Uusi äänikokemus AR-pelaamiseen

Jos etsit uusia viihdevaihtoehtoja musiikin ja puheluiden lisäksi, LinkBuds S -kuulokkeiden uusi tunnistin ja Spatial Sound -tekniikka tuottavat vangitsevan äänen lisätyn todellisuuden peleihin, kuten Nianticin Ingressiin.

Kun pelaat Ingressia ja käytät LinkBuds S -kuulokkeita, tunnistin ja Spatial Sound -tekniikka tuottavat uudenlaisen kokemuksen. Pään seurannan avulla ääni kuuluu eri suunnista pelin toiminnan mukaan.

Reppuselkäinen mies seisoo kaupungin kadulla puhelimelleen hymyillen. Hänen ympärillään leijuu kolme kuplaa, joissa on kohtauksia videopelistä.
Microsoft Soundscape- ja Microsoft-logot
Parempaa kannettavuutta tekniikan avulla

Sony ja Microsoft ovat yhteistyössä kehittäneet tekniikan, joka auttaa ihmisiä löytämään tiensä maailmassa. LinkBuds S -korvanapit tukevat Microsoft Soundscape -sovellusta. Integroinnin ansiosta voit kokea rikkaan 3D-ääneen perustuvan navigoinnin, ja LinkBuds S -korvanappien sisäänrakennetut anturit mahdollistavat aidon, valppaan handsfree-kokemuksen.

Selkeät puhelut ja vangitseva ääni

Helppo pitää yhteyttä ja käyttää sisältöjä. Soita selkeitä puheluita ilman taustamelua ja nauti upealta kuulostavasta musiikista häiriöttä.

LinkBuds S -korvanappeja pitävä nainen kävelee kaupungilla ja puhuu älypuhelimeensa
Sonyn paras puhelulaatu aidosti langattomissa kuulokkeissa

Keskustelut kuuluvat selkeinä myös meluisissa ympäristöissä korvanapin ulko- ja sisäpuolen mikrofoneja ohjaavan tarkan äänenkuuntelutekniikan ja edistyneen äänisignaalien käsittelyn ansiosta. Koneoppimisen ja yli 500 miljoonan ääninäytteen avulla kehitetty melunvaimennusalgoritmi vaimentaa taustaääniä ja selkeyttää puheääntäsi.

Mukaansatempaava ääni, autenttinen musiikki

Uuden 5 mm:n kaiutinelementin liikkuvan kalvon ansiosta LinkBuds S -korvanapit ovat pienikokoiset. Koostaan huolimatta se tuottaa vahvan basson ja kirkkaat lauluäänet tuoden esiin eri tyylien parhaat puolet. Täyteläisen keskialueen ansiosta musiikin, elokuvien ja podcastien toisto on selkeää. LinkBuds S -korvanappien parannettu vastamelutekniikka myös vähentää häiriöitä.

Lähikuva uudesta erittäin pienestä kaiutinelementistä ja sen sisäisestä rakenteesta
High-Resolution Audio Wireless -logo
Nauti korkean resoluution äänentoistosta langattomasti 

Koko alan omaksuman LDAC-äänikoodaustekniikkamme ansiosta LinkBuds S -kuulokkeet tukevat korkean resoluution langatonta äänentoistoa. LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto. Saat korkean resoluution sisällön ja upean äänenlaadun, joka yltää lähelle korkealaatuista langallista yhteyttä.

Pakattujen tiedostojen reaaliaikainen palautus

Edge-AI-tekoälyä hyödyntävä DSEE Extreme™ skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot reaaliaikaisesti. Se palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet tunnistamalla dynaamisesti soittimet, musiikkityylit ja kappaleiden yksittäiset elementit.

DSEE Extreme™ -logo
Helppo liittää ja ohjata

Älykkäiden toimintojen ansiosta on entistä helpompaa nauttia viihteestä päivän mittaan.

Kuuntele turvallisesti Sony | Headphones Connect -sovelluksella

Tarkista, miten turvallisesti kuuntelet musiikkia, vertaamalla kuulokkeiden tallentamia äänenpainetietoja Maailman terveysjärjestön (WHO) ohjeilla. Käyttöjärjestelmä voi lähettää ilmoitukset liian korkeista tasoista.

LinkBuds S -korvanapeissa on myös intuitiiviset kosketustoiminnot. Voit ohjelmoida omia toimintojasi korvanappeihin Headphones Connect -sovelluksella.

Sony | Headphones Connect -sovelluksen logo
Mies ja nainen puhumassa, ja oikealla olevalla miehellä on LinkBuds S -korvanapit
Puhu ja kuule vain ympäristön äänet

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat voi pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään – voit siis keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Kun keskustelu on päättynyt, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.

Välitön tauko. Välitön toisto.

Kun otat korvanapit pois korvistasi, musiikin toisto keskeytyy – etäisyyden tunnistin havaitsee, milloin kuulokkeet ovat päässäsi. Kun laitat korvanapit takaisin, musiikin toisto jatkuu.

OK Google- ja Alexa Built-in -logot
Ohjaa äänelläsi

Apua äänikomennoilla – aktivoi haluamasi ääniavustaja sanomalla ”Hey Google” tai ”Alexa”.Kuuntele musiikkia ja ilmoituksia, pidä yhteyttä ystäviisi, aseta muistutuksia ja paljon muuta. Voit myös ohjata kuulokkeita ja esimerkiksi vastamelua äänikomennoilla, kuunnella ja käsitellä sähköposteja Microsoft Outlookissa ja osallistua Microsoft Teams -kokouksiin Google Assistantin tai Sirin avulla.

Nopea pääsy lempimusiikkiin ja äänimaisemiin

Quick Access -toiminnolla voit määrittää langattomat korvanapit jatkamaan Spotifyn musiikin tai Endelin mukautettujen äänimaisemien toistoa parilla korvanapin napautuksella ilman, että kosket älypuhelimeen. 

Spotify Tap- ja Endel-logot
Kuva kädestä ja sormesta koskettamassa painiketta
Kaikki kosketusetäisyydellä

LinkBuds S -korvanapeissa on kosketustoiminnot. Vaihda vastamelusta ympäristön ääniin tai käytä Quick Attention -toimintoa napauttamalla vasenta korvanappia tai siirry kappaleissa napauttamalla oikeaa korvanappia kahdesti.

Google Fast Pair -logo
Löydä kuulokkeesi Fast Pair -ominaisuudella

LinkBuds S -korvanapit tukevat Googlen uutta kätevää Fast Pair -toimintoa. Voit paikantaa, minne jätit kuulokkeet, soittoäänen avulla tai tarkistamalla niiden viimeisen sijainnin Googlen Find My Device -sovelluksella.

Swift Pair -logo
Helppo pariliitos tietokoneen kanssa

Swift Pair -toiminnolla voit liittää kuulokkeet Windows 11- tai Windows 10 -kannettavaan, -pöytäkoneeseen tai -tablet-laitteeseen. Pariliitosohje avautuu lähellä olevassa Windows 11- tai Windows 10 -laitteessa, kun pariliitostila valitaan.

Seuraavan sukupolven Bluetooth-ääni

Näissä korvanapeissa toimii LE Audio, uuden sukupolven Bluetooth-ääni, jonka erittäin pieni latenssi sopii erinomaisesti pelaamiseen.

Olohuoneessa istuvalla naisella on LinkBuds S -korvanapit ja hän katsoo videota älypuhelimellaan
Kaksi ihmistä kuuntelemassa musiikkia LinkBuds S -korvanapeilla piirroksessa, jossa näkyy perinteisen Bluetooth-lähetyksen ja LinkBuds S:n samanaikaisen BT-lähetyksen ero

(A) Tavallinen BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan. (B) LinkBuds S, samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea

Selkeä ja vakaa Bluetooth-signaali

Bluetooth®-signaali lähetetään molempiin korviin yhtä aikaa. Tämä vähentää viivettä ja takaa erinomaisen äänenlaadun. Tehokas integroitu V1-prosessori mahdollistaa vakaan ja nykimättömän langattoman äänen.

Valmistettu ympäristöä ajatellen

LinkBuds S -korvanapeissa on huomioitu sekä tyylikkyys että ympäristötietoisuus.

Valkoiset LinkBuds S -korvanapit ja kotelo, taustalla valkoisia muovinpaloja
Kierrätysmuovimateriaalit

LinkBuds S -korvanapeissa käytetään autonosista valmistettua kierrätysmuovia.

Ei erillisiä muovipakkauksia

LinkBuds S -pakkausmateriaaleissa ei ole muovia, mikä on osoitus sitoutumisestamme tuotteidemme ympäristövaikutusten vähentämiseen. 

Valkoinen LinkBuds S -pakkaus ja ripustuslenkki
Valmiina pitkään päivään

Vedenpitävyyden IPX4-luokituksen ja koko päivän kestävän akun ansiosta voit kuunnella milloin ja missä tahansa

Lähikuva juoksulenkillä valkoisia LinkBuds S -korvanappeja käyttävän naisen päästä ja hartioista
Vettähylkivät kuulokkeet päivittäiseen käyttöön

IPX4-luokan vettähylkivyys takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä Sony-korvanappeja – voit siis huoletta liikkua musiikin tahdissa.

Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Kuulokkeiden lataus riittää 6 tunniksi eli koko työpäiväksi ja kotelon lataus 14 tunniksi. Aina kotoa lähtiessäsi käytössäsi on siis 20 tuntia kuunteluaikaa. Onko sinulla kiire? Vain viiden minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia kuunteluaikaa, ja Sony | Headphones Connect -sovellus ilmoittaa, kun kotelon lataustaso laskee alle 30%.

Akunkesto-, pikalataus- ja toistoaikakuvakkeet, sekä 60 minuutin toistoaika 5 minuutin latauksella on korostettu
Harmaat LinkBuds S -korvanapit avatussa kotelossaan
Erittäin pieni kotelo on täydellinen kumppani

Latauskotelon tyylikäs pyöristetty muoto ja yhteensopivat värit täydentävät LinkBuds S -korvanappeja. Kotelo mahtuu mukavasti käteen tai taskuun liikkeellä ollessasi.

Tuotepakkauksen sisältö

LinkBuds S -pakkaus sisältää neljät erikokoiset ja erilaisiin korviin sopivat korvatyynyt sekä USB-C-latauskaapelin.

Kuva harmaasta LinkBuds S -kotelosta ja korvanapeista, kolmesta lisäparista korvatyynyjä ja USB-C-latauskaapelista
Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Henkilökohtainen elokuvakokemus 

Valitse BRAVIA XR™ ja langaton WLA-NS7-lähetin.

Nauti jännittävästä Dolby Atmos® -kokemuksesta ja 360 Spatial Sound -äänestä, joka mukautuu korviisi BRAVIA XR:n ja näiden langatonta WLA-NS7-lähetintä käyttävien korvanappien ansiosta.  

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Pysy yhteydessä Sonyn langattomilla LinkBuds S -korvanapeilla. LinkBuds S -korvanappeja on mukava käyttää koko päivän, ja niissä on optimoidut ympäristön äänet ja vastamelu.
  • Aina valmiina yhdistämään online- ja offline-maailmasi

  • Automaattinen vaihto optimoitujen ympäristön äänten ja vastamelun välillä

  • Pieni, kevyt ja istuva

  • Mukaansatempaava musiikki ja selkeät puhelut

  • 20 tunnin akunkesto ja 60 minuuttia toistoaikaa 5 minuutin pikalatauksella

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide