WF-1000XM3

Only music. Nothing else.

Älä anna ympäristön häiritä – nyt voit keskittyä täysillä musiikkiin. Ei hälyä, ei johtoja, ei häiriöitä. Uskomaton äänenlatu, alan johtava vastamelutekniikka ja tuntitolkulla kuuntelun vapautta.

LANGATTOMAT

Langattomat WF-1000XM3-vastamelukuulokkeet

WF-1000XM3
Kuva tuotteesta Langattomat WF-1000XM3-vastamelukuulokkeet

silverblack

SVH

250,00 €

(sis. ALV)
WF-1000XM3-kuulokkeiden keskeiset ominaisuudet
Edistyksellinen vastamelutekniikka

WF-1000XM3-kuulokkeissa on kaikkien aikojen edistyneintä aidosti langattomien kuulokkeiden vastamelutekniikkaa HD-vastameluprosessori QN1e:llä. Voit uppoutua musiikkiin täydellisesti.

Kuvia WF-1000XM3-kuulokkeista
Kaksi kohinantunnistinta

Kuulokkeiden pinnalla olevat kaksi mikrofonia, jotka syöttävät eteen ja taakse, sieppaavat enemmän ympäristön ääniä – oli kyseessä sitten lentokoneen matkustamon melu, kaupungin liikenne tai toimiston häly. 

HD-vastameluprosessori QN1e

HD-vastameluprosessori QN1e alkaa toimia heti, kun se havaitsee taustaääniä. Se poistaa enemmän hälyä lähes kaikilla taajuuksilla ja käyttää myös vähemmän virtaa.

HD-vastameluprosessori QN1e piirilevyllä.
Ensiluokkainen äänenlaatu

Hälyä poistavat WF-1000XM3-kuulokkeet ovat täynnä edistynyttä äänitekniikkaa, joka takaa hälyttömän kuuntelukokemuksen lisäksi huikean äänenlaadun.

Lähikuva WF-1000XM3-korvanapista, missä näkyy 6 mm:n kaiutinelementti
6 mm:n kaiutinelementti

Kuulokkeiden pieni mutta voimakas 6 mm:n elementti tuottaa täyteläisen, kirkkaan ja laaja-alaisen äänen.

Sony HD-vastameluprosessori QN1e -logo
HD-vastameluprosessori QN1e

Monipuolisessa QN1e-HD-vastameluprosessorissa yhdistyvät digitaalinen vastamelutekniikka, 24-bittisen äänisignaalin käsittely ja kuulokevahvistimella varustettu digitaali-analogimuunnin. Mikä on tulos? Upeaa, häiriötöntä ääntä.

DSEE HX ‑logo
DSEE HX skaalaa digitaalisen musiikin

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot lähemmäs korkean resoluution äänenlaatua. 

Aidosti langaton tekniikka

Langaton Bluetooth®-tekniikka ja mukava istuvuus – hälyä poistavat WF-1000XM3-kuulokkeet tarjoavat todellista langatonta vapautta.

Täydellinen valinta TV-ohjelmiin, elokuviin ja moneen muuhun

Katsotko videoita älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi? WF-1000XM3-kuulokkeiden edistyksellinen langaton yhteys synkronoi kuulokkeista kuuluvan äänen näytöllä näkyvän kuvan kanssa, jotta katselukokemus olisi entistäkin miellyttävämpi.

WF-1000XM3-kuulokkeet, magneettinen latauskotelo ja Xperia-älypuhelin pyöreällä puupöydällä kirjan, silmälasien, juomalasin ja vaasin vieressä
Kuva, joka havainnollistaa, kuinka uusi Bluetooth-siru lähettää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti

(A) WF-1000X BT-lähetys, välitys vasemmasta oikeaan.
(B) WF-1000XM3 Samanaikainen BT-lähetys, vasen/oikea

Vakaa ja luotettava Bluetooth®-liitettävyys

Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

Optimoitu antenni

Kuulokkeiden Bluetooth®-antennin optimoitu sijainti takaa laajemman kantaman. Sen ansiosta signaali pysyy vahvana eikä suoratoisto keskeydy.

Kuva, joka havainnollistaa WF-1000XM3-nappikuulokkeiden optimoitua antennia.
Suunniteltu hyvin istuvaksi
Kuva, joka havainnollistaa WF-1000XM3-nappikuulokkeiden Tri-hold-rakennetta.
Ergonominen Tri-hold-rakenne

Ergonomisesti muotoillut hälyä poistavat nappikuulokkeet istuvat hyvin, koska ne tukeutuvat korvassa kolmeen pisteeseen.

Kuva, jossa näkyy WF-1000XM3-nappikuulokkeiden kitkainen kumipinta.
Kitkainen kumipinta

Kitkainen kumipinta pitää hälyä poistavat nappikuulokkeet tiiviisti korvassasi, jotta ne eivät yllättäen lipsahda paikaltaan.

Tuotekuva WF-1000XM3-kuulokkeista, latauskotelosta, USB-C-kaapelista ja erikokoisista korvatyynyistä.
Kaikki mitä tarvitset

Mukana on kolmet Triple Comfort -korvatyynyt ja neljät pitkät silikonikumiset korvatyynyt, jotta ne istuvat täydellisesti korviin, optimoivat äänenlaadun ja vähentävät taustahälyä. Pakkauksessa on mukana USB-C-latausjohto.

24 tunnin akunkesto -kuvake
Kuunteluaika jopa 24 tuntia   

Täyteen ladatut kuulokkeet tarjoavat kuusi tuntia virtaa ja kätevällä latauskotelolla voit ladata kuulokkeet vielä kolmesti, jotta voit kuunnella koko päivän. Jopa 24 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun vastamelu on kytketty pois päältä, kuulokkeet kestävät vielä pidempään – kahdeksan tuntia täydellä latauksella ja vielä kolme latausta latauskotelolla, yhteensä jopa 32 tuntia toistoaikaa.

10 minuutin pikalataus / 90 minuutin toistoaika -kuvake.
Pikalataus aina valmiina

Joskus musiikkia tarvitaan nopeasti. Jos kuulokkeiden virta on loppumassa, 10 minuutin pikalatauksella latauskotelossa saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa. 

Kuva, jossa WF-1000XM3-korvanapit asetetaan magneettiseen latauskoteloon.
Kätevä magneettinen latauskotelo

Aseta hälyä poistavat kuulokkeet takaisin latauskoteloon ja ne napsahtavat magneettisen sisäosan ansiosta miellyttävästi paikalleen. USB-C-kaapelilla voit ladata kotelon helposti ja nopeasti, ja olet taas valmis päivän kuunteluun.

Kuva kädestä ja sormesta koskettamassa painiketta
Pikahuomion avulla aloitat puhelun kosketuksella

Kun asetat sormen nappikuulokkeen päälle, äänenvoimakkuus pienenee ja ympäristön äänet kuuluvat. Voit keskustella ottamatta kuulokkeita pois. Intuitiiviset kosketustoiminnot sormiesi ulottuvilla. Vaihda esimerkiksi vastamelusta ympäristön ääniin napauttamalla vasenta korvanappia. Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit määrittää korvanappeihin myös eri toimintoja, kuten Google Assistantin, Amazon Alexan ja musiikin äänenvoimakkuuden säädön.

Taustaäänten hallinta säätää äänen tilanteeseen sopivaksi.

Sony | Headphones Connect -sovellus tarjoaa älykkään taustaäänten hallintaominaisuuden, joka tunnistaa kuuntelutilanteen – esimerkiksi matkustus, kävely tai odottaminen – automaattisesti ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi.

Taustaäänten hallintaa esittävässä kuvassa taksi- ja bussikuvakkeet, joissa teksti Transport, vastameluominaisuus korostettuna
Matkustaminen

Matkusta musiikin tahtiin ja nauti upeasta äänestä ilman taustahälyä.

Taustaäänten hallintaa esittävässä kuvassa kävelykuvakkeet, joissa teksti Walking, Ambient Sound 20 -ominaisuus korostettuna
Kävelyllä

Pidä ympäristöä silmällä sekä kaupungilla että toimistolla samalla kun nautit musiikista.

Taustaäänten hallintaa esittävässä kuvassa istumis- ja seisomiskuvakkeet, joissa teksti Staying, vastameluominaisuus korostettuna
Odotellessa

Alhaisemman taustakohinan ansiosta kuulet tärkeät kuulutukset, vaikka kuulokkeet olisivat korvillasi.

Reagoivat kuulokkeet

Korvanappien etäisyyden tunnistin tunnistaa, käytätkö yhtä korvanappia vai molempia, ja mukauttaa äänentoistoa sen mukaan.

Kuva korvanappia korvastaan ottavasta henkilöstä
Keskeytä musiikki

Ota toinen korvanappi pois korvasta ja musiikki keskeytyy automaattisesti molemmilla puolilla.

Kuva henkilöstä, joka laittaa kuuloketta takaisin korvaansa
Jatka musiikin toistoa

Aseta korvanappi takaisin, niin musiikin toisto jatkuu automaattisesti.

Sony | Headphones Connect -sovelluksen logo
Hallitse kuuntelukokemustasi

Sony | Headphones Connect -sovelluksen taustaäänten hallinnalla voit säätää taustahälyn voimakkuutta ja valita kuultavaksi vain puheäänet. Taajuuskorjaimella voit säätää äänitasoja musiikkiisi sopiviksi.

Käytä älykkäitä äänikomentoja

Google Assistant, Amazon Alexa ja Siri

Hallinnoi aikatauluja äänikomennoilla. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Google Assistant- ja Alexa built-in -logot
Handsfree-puhelukuvake
Selkeämmät handsfree-puhelut

Näppärien handsfree-puheluiden ansiosta puhuminen käy helposti. WF-1000XM3-kuulokkeet tuottavat selkeää ääntä ja voit vastata puheluihin vain toisella tai molemmilla nappikuulokkeilla. Näin voit ladata niitä vuorotellen tai kuulla puhelut selkeästi meluisissa ympäristöissä.

Modernin klassinen tyyli

Elegantti ja hillitty tyyli on kaikki kaikessa – kuulokkeiden siististä ja minimalistisesta muotoilusta latauskotelon miellyttävän tuntuiseen, korkealuokkaiseen viimeistelyyn.

Tuotekuva WF-1000XM3-kuulokkeiden latauskotelosta eri väreissä.
Valitse värisi

WF-1000XM3-kuulokkeet ja kantokotelo ovat saatavilla tyyliisi sopivissa väreissä.

Yksilöllinen kokemus sertifioiduilla kuulokkeilla

360 Reality Audio -sertifioiduilla kuulokkeilla ja Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit optimoida kokemuksen analysoimalla korviesi muodon ja nauttia mukaansatempaavasta musiikkikokemuksesta.

Henkilökohtainen elokuvakokemus

BRAVIA XR™ ja langaton WLA-NS7-lähetin

Nauti jännittävästä Dolby Atmos® -kokemuksesta ja 360 Spatial Sound -äänestä, joka mukautuu korviisi BRAVIA XR:n ja langatonta WLA-NS7-lähetintä käytävien kuulokkeiden ansiosta.  

Mies istuu olohuoneen sohvalla kuuntelemassa kuulokkeilla langattoman lähettimen kautta
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer -sovelluksen avulla saat nauttia sinulle optimoidusta äänikokemuksesta. Sovellus tallentaa ja analysoi korvan muodon, jotta kuulokkeet voivat muodostaa henkilökohtaisen tilaäänikentän, kun ne yhdistetään BRAVIA XR -televisioihin.

Langaton WLA-NS7-lähetin ja kuulokkeet kaapin päällä, liitettynä seinään kiinnitettyyn BRAVIA TV:hen
Dolby Atmos -kokemus

BRAVIA XR -televisioon yhdistetyn langattoman Sony WLA-NS7 -lähettimen avulla kuulokkeet luovat ihanteellisen phantom-kaiuttimien kokoonpanon ympärillesi, jotta voit nauttia Dolby Atmos -kokemuksesta. Uppoudu kohtaukseen ja tunne olevasi tapahtumien keskellä.

Artist_connection
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Sony suosittelee, että päivität laitteesi aina uusimmalla saatavilla olevalla ohjelmistolla. WF-1000XM3:n ohjelmistopäivityksiä koskevat ilmoitukset ja itse päivitykset on saatavina Sony Headphones Connect -sovelluksen avulla, joka on saatavina ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta.
  • Digitaalinen vastamelutekniikka QN1e-HD-vastameluprosessorilla ja kahdella kohinantunnistimella

  • Aidosti langaton Bluetooth®-tekniikan ansiosta

  • Jopa 24 tunnin akunkesto koko päivän kestävään kuunteluun

  • Quick Attention (Pikahuomio) -toiminnolla voit helposti keskustella ottamatta kuulokkeita pois korvasta.

  • Modernin klassiset kuulokkeet istuvat tukevasti korviin

KAIUTINELEMENTTI
6 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
DSEE HX
Kyllä
TAAJUUSVASTE (BLUETOOTH®-YHTEYDET)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus)
TAAJUUSVASTE (AKTIIVIKÄYTTÖ)
-
PASSIIVIKÄYTTÖ
-
NFC
Kyllä (kotelo)
JOHDON PITUUS
-
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide