Ota kaikki irti televisiostasi
Kuva- ja ääniasetukset

Saat katselu- ja äänikokemuksesta eniten irti helppokäyttöisillä kuva- ja ääniasetuksilla.


Kirkkaustunnistin

Säädä näytön kirkkaustasoa automaattisesti huoneen valaistuksen mukaan. Tummat kuvat eivät haittaa katselua, vaan näet yksityiskohdat selkeämmin.Määritä kuvanlaatu painamalla kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake) ja valitse [Asetukset]-[Näyttö ja ääni]-[Kuva]-[Valotunnistin] päälle/pois.


Sisäänrakennettu huoneäänen korjaus

Koe mukaansatempaava ääni- ja elokuvakokemus kaikenkokoisissa huoneissa mukautettujen huoneääniasetusten avulla.Säädä äänenlaatua automaattisesti painamalla kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake) ja valitsemalla [Asetukset]-[Näyttö ja ääni]-[Ääni]-[Automaattinen akustinen kalibrointi].


Kuvanlaadun mukauttaminen

Säätämällä kuvanlaatua saat parhaan katselukokemuksen kaikista lähteistä: YouTubesta, Netflixistä tai HDMI-liitännän kautta. Nauti vivahteikkaista elokuvista sekä urheilusta ja live-musiikista kuin olisit itse paikalla!

Paina Asetukset-painiketta (rataskuvake) ja valitse haluamasi asetus. Jos haluat säätää katsomasi sisällön laatua, paina kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake).


Tuo usein käytetyt asetusvaihtoehdot näyttöön

Miten mukautetaan Asetukset-painiketta (muokkaus ja lisäys)

Jos painat Asetukset-painiketta (rataskuvake), mutta [Kuvatila] ei tule näkyviin, voit lisätä näytön.

Paina kauko-ohjaimen [rataskuvaketta] ja siirry [Muokkaa]-kohtaan painamalla >-painiketta. Tuo [Kuvatila] näkyviin napsauttamalla [Muokkaa]. Varmista, että kuvatila on valittu.


Cinema Mode -tila

Sony Pictures Entertainment Inc:n kanssa kehitetyssä Cinema Mode -tilassa voit katsoa elokuvan ohjaajan tarkoittamalla tavalla. Suosittelemme sitä parhaan kuvanlaadun takaamiseksi.

Suuren dynaamisen alueen (HDR) ansiosta värit toistuvat elävinä Cinema Mode -tilassa, joten voit katsoa elokuvaa niin kuin se on tarkoitettu nähtäväksi.


Netflix Calibrated Mode

Netflixin kanssa kehitetyn Bravian Netflix Calibrated Mode -tilan ansiosta voit kokea kuvanlaadun elokuvantekijöiden tarkoittamalla tavalla. Koe aito elokuvateatterielämys mukavasti kotisohvalla.

Netflix Calibrated Mode

1. Kirjaudu Netflixiin.

2. Paina katselun aikana kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake).

3. Ota "Netflix Calibrated Mode" käyttöön valitsemalla "Kuva-asetukset".


Mukauta äänenlaatua mielesi mukaan

Voit säätää äänenlaatua katselemasi sisällön, kuten elokuvien, urheilun tai live-musiikin mukaan.

Säädä sisällön äänenlaatua painamalla kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake).

Paina [Äänitila] ja valitse haluamasi asetus.


Voice Zoom

*Ei saatavilla X80J-sarjassa

BRAVIAn "Voice Zoom" -toiminnolla voit säätää äänenvoimakkuutta niin, että dialogi kuuluu selvemmin.

Suosikkielokuvan hiljaiset äänet ja kuiskaukset eivät jää kuulematta. Vahvista ääntä, kun katsot kiihkeää urheilumatsia ja haluat kuulla selostuksen mutta kokea silti aidon tunnelman.Aseta Voice Zoom painamalla kauko-ohjaimen Asetukset-painiketta (rataskuvake). Valitse [Asetukset]-[Näyttö ja ääni]-[Ääni]-[Äänen mukautus]-[Voice Zoom] ja säädä tasoa mielesi mukaan.