Ota kaikki irti televisiostasi
Suoratoistopalvelut

BRAVIA-televisio tuo kotiisi parhaan sisällön ja viihteen. Saat käyttöösi satoja suurimpien 4K-palveluntarjoajien sovelluksia ja pelejä painiketta painamalla.

Saat suoratoistopalveluistamme eniten irti kolmen erityyppisen aloitusnäytön avulla.


Aloitusnäytöt

BRAVIA-television aloitusnäyttö, jossa voit käyttää Google TV™ -toimintoa, vaihtelee Internet-yhteyden ja sen mukaan, oletko kirjautunut Google-tilillesi.


1. ”Päätila", jossa voit käyttää kaikkia toimintoja

Jos muodostat Internet-yhteyden ja kirjaudut sisään Google-tilillä, siirryt päätilaan. Päätilassa suosikkisisältösi ja suositeltu sisältö näkyvät aloitusnäytössä katseluhistoriasi perusteella.Suosittelemme "päätilan" käyttöä, jotta saa kaiken irti BRAVIA-televisiosta ja Google TV™ -toiminnosta.


2. ”Sovellustila", joka ei jätä katseluhistoriaa

Tässä tilassa sisällön katseluhistoria ei näy aloitusnäytössä eikä tallennu siihen. Voit käyttää kutakin sovellusta suoraan. Valitse [Asetukset]-[Tilit ja sisäänkirjautuminen]-"Valitse tili"-"Vain sovellustila".3. "Perustila", jossa on rajoitetut toiminnot

Äänihakua ei voi käyttää perustilassa. Jos Internet-yhteys ei ole käytössä tai et ole kirjautunut sisään Google-tilillä, et voi käyttää kaikkia toimintoja.Linkitä älypuhelimella löytämäsi sisältö BRAVIA-televisioon

Kirjaudu BRAVIA-televisioon ja Google TV™ -sovellukseen samalla Google-tilillä kuin älypuhelimeen. Hae haluamaasi sisältöä älypuhelimesta ja lisää se "toivelistalle", niin sisältö näkyy älypuhelimen lisäksi televisiossa (*). Näin sinun ei tarvitse hakea sisältöä uudelleen.

* Käytä Google-hakukonetta, jotta voit lisätä sisällön "toivelistalle".

* Linkitetty sisältö näkyy television Kirjasto-välilehdessä.