TASKUKOKOINEN ULKOINEN KIINTOLEVY

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

HD-SG5

SVH

175,00 €

(sis. ALV)

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
79 x 8,7 x 117 mm
Paino
130 g

Yleiset ominaisuudet

Levyn koko
2,5 tuumaa
Kapasiteetti
500 Gt
USB-portti
USB 3.0 Micro-B -liitin
Siirtonopeus
Enint. 5 Gb/s (USB 3.0); enint. 480 Mb/s (USB 2.0)
Yhteensopivat laitteet
Macintosh®, Windows PC
Tuetut käyttöjärjestelmät
Windows 10 (32-/64-bittinen); Windows 8,1 (32-/64-bittinen); Windows 8 (32-/64-bittinen); Windows 7 (32-/64-bittinen); Windows Vista® (32-/64-bittinen); Windows XP (32-bittinen); Mac OS® X 10.4 tai uudempi (*Mac OS® tukee vain USB2.0-liitäntää)
Tiedostojärjestelmä
NTFS
Käyttölämpötila
+5...+40 ℃ (ei tiivistymistä)
Säilytyslämpötila
-20...+60 ℃ (ei tiivistymistä)

Värivaihtoehdot

silverblack

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy

500 Gt erittäin ohutta tallennustilaa 

Tallenna kaikki digitaaliset tiedostot ja ota ne mukaasi kaikkialle. Ohut kannettava ulkoinen kiintolevy on vain 8,7 mm ja paino 130 g. Tallennustilaa on 500 Gt, joten tiedostosi ovat suojassa. 

Kuva tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy

Tehosta siirtonopeuksia Data Transfer Accelerator -ohjelmalla 

Nopeuta siirtoaikoja asentamalla Data Transfer Accelerator -ohjelmisto tietokoneeseesi. Siirtonopeudet ovat kaksi kertaa nopeampia USB 2.0- ja kolme kertaa nopeampia USB 3.0 -yhteydellä. Voit tallentaa tietoja tietokoneeseen jopa 5 Gt sekunnissa USB 3.0 -yhteydellä – yli 10 kertaa nopeammin kuin USB 2.0 -yhteydellä. *Windows 10 ei tue Data Transfer Accelerator -ohjelmistoa.

Kuva tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy

FAT32 Formatter takaa yhteensopivuuden

Tehosta PlayStationin®, Handycam®in® tai vanhemman BRAVIA-®TV:n tallennustilaa*. Kiintolevyn FAT32 Formatter -ohjelma avaa tallennusvaihtoehtoja niille tuotteille, jotka eivät tue NTFS-tiedostojärjestelmää. Ja älykäs ohjelmisto helpottaa asennusta: liitä vain kaapeli ja ala käyttää asemaa. *Huomaa, että tämä poistaa kiintolevyltä kaikki nykyiset tiedot, mukaan lukien ohjelmistot, joten on suositeltavaa varmuuskopioida tiedot.

Kuva tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy

Älykästä tiedostonhallintaa Backup Manager -ohjelmalla

Backup Manager -ohjelmisto, joka on esiasennettu HD-SG5-kiintolevylle, varmuuskopioi tiedot tietokoneesta kiintolevylle säännöllisesti ja automaattisesti. Ohjelmiston lisäävää varmuuskopiointijärjestelmä varmuuskopioi ainoastaan muuttuneet tiedostot valvottaviksi määritetyistä kansioista.*Huomaa, että ohjelmisto on yhteensopiva vain Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.