Kuvia tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Taskukokoinen ulkoinen kiintolevy

Ominaisuudet

Tehosta siirtonopeuksia Data Transfer Accelerator -ohjelmalla

Nopeuta siirtoaikoja asentamalla maksuton Data Transfer Accelerator* -ohjelmisto tietokoneeseesi. Siirtonopeudet ovat kaksi kertaa nopeampia USB 2.0- ja kolme kertaa nopeampia USB 3.0 -yhteydellä. Voit tallentaa tietoja tietokoneeseen jopa 5 Gt sekunnissa USB 3.0 -yhteydellä – yli 10 kertaa nopeammin kuin USB 2.0 -yhteydellä. *Windows 10 ei tue Data Transfer Accelerator -ohjelmistoa.

Lataa Data Transfer Accelerator

Älykästä tiedostonhallintaa Backup Manager 2 -ohjelmistolla

Backup Manager 2 -ohjelmisto varmuuskopioi tiedot tietokoneesta kiintolevylle säännöllisesti ja automaattisesti. Se käyttää lisäävää varmuuskopiointijärjestelmää, joten se varmuuskopioi ainoastaan muuttuneet tiedostot valvottaviksi määritetyistä kansioista. Myös vaikka ulkoista kiintolevyä ei olisi liitetty, Backup Manager 2 voi väliaikaisesti varmuuskopioida tietokoneen tiedot pilvitallennuspalveluun, kuten Dropboxiin. *Huomaa, että tämä ohjelmistoa voi käyttää ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmissä.

Lataa Backup Manager 2

FAT32 Formatter takaa yhteensopivuuden

Liitä vanhempiin tietokoneisiin, PlayStation® 3 -konsoleihin ja Handycam®-malleihin. Kiintolevyn FAT32 Formatter -ohjelma avaa tallennusvaihtoehtoja niille tuotteille, jotka eivät tue NTFS-tiedostojärjestelmää. Ja älykäs ohjelmisto helpottaa asennusta: liitä vain kaapeli ja ala käyttää asemaa. *Huomaa, että tämä poistaa kiintolevyltä kaikki nykyiset tiedot, mukaan lukien ohjelmistot, joten on suositeltavaa varmuuskopioida tiedot.

Lataa FAT32-alustusohjelma

Password Protection Manager täydelliseen tietojen suojaukseen

Maksuton Password Protection Manager takaa mielenrauhan. Kun ohjelmisto on aktivoitu, sinun on annettava salasana aina, kun liität aseman tietokoneeseen. Salasanan avulla voit lukita vain tietyt osiot ja jättää muut avoimeen käyttöön. Lisäksi suojausta parantaa 256-bittinen AES-salaus.

Lataa Password Protection Manager

Tekniset tiedot
  • Kevyt ja todella ohut (12 mm) muotoilu

  • USB 3.0 -liittymän siirtonopeus jopa 5 Gb/s

  • Valtava 1 Tt:n tallennuskapasiteetti

  • Backup Manager 2 ja muut ladattavat ohjelmistot

  • Windows®- ja Mac®-yhteensopiva

Kapasiteetti
1 Tt
Levyn koko
2,5 tuumaa
Siirtonopeus
Enint. 5 Gb/s (USB 3.0); Enint. 480 Mb/s (USB 2.0)
Yhteensopivat laitteet
Windows PC; Macintosh®
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä