Kuvia tuotteesta Ulkoinen Solid State Drive -asema 
Kuvia tuotteesta Ulkoinen Solid State Drive -asema 
Kuvia tuotteesta Ulkoinen Solid State Drive -asema 

Ominaisuudet

Mahtuu kätevästi taskuun

Tämä tyylikäs ulkoinen SSD-asema on pienempi kuin luottokortti. Erittäin pieni kannettava asema painaa vain 35 g ja on 9,4 mm:n paksuinen, joten se sopii erinomaisesti laukkuun tai taskuun. Kestävä, harjattu alumiinikotelo tekee vaikutuksen ystäviin ja kollegoihin. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanvärinen. 

Tallennuskapasiteetti 128 Gt 

Suojaa arvokkaat tiedostosi 128 Gt:n tallennustilaan* – tilaa riittää kuvien, videoiden, musiikin ja muun tallentamiseen ja järjestelemiseen. Sisäänrakennetun lisäsuojauksen ansiosta tietojen hallinta on todellakin turvallista ja helppoa.

Luotettavaa ja turvallista tiedostojen tallennusta

USB-muistitikuissakin käytetyn, vähän lämpöä tuottavan Flash-muistin ansiosta SSD-asemat ovat nopeampia ja luotettavampia kuin perinteiset ulkoiset kiintolevyt. Koska asemassa ei ole liikkuvia osia, mekaanisten vaurioiden todennäköisyys on huomattavasti pienempi. Voit luottaa siihen, että kaikki tiedostosi ovat turvassa. 

USB 3.0 -liitäntä nopeaan tiedonsiirtoon

Enää et joudu odottelemaan tiedostojesi siirtymistä. Tämä ulkoinen Solid Solid State Drive -asema on USB 3.0 -yhteensopiva, joten lukutilan tiedonsiirtonopeus on jopa 450 Mt/s.

Password Protection Manager täydelliseen tietojen suojaukseen 

Password Protection Manager takaa mielenrauhan. Kun olet ottanut sen käyttöön, kirjoita salasanasi aina, kun muodostat yhteyden tietokoneeseen. Voit valita salasanan tietyille osioille ja jättää muut julkiseen käyttöön. Lisäksi suojausta parantaa 256-bittinen AES-salaus.

Lataa Password Protection Manager

Älykästä tiedostonhallintaa Backup Manager -ohjelmalla

Backup Manager -ohjelmalla voit varmuuskopioida tietosi tietokoneesta tai kannettavasta vaivattomasti. Ohjelmisto tunnistaa äskettäin muutetut tai lisätyt tiedostot ja säästää aikaa siirtämällä vain ne.

Lataa Backup Manager

Tekniset tiedot
Tämä tyylikäs ulkoinen SSD-asema on pienempi kuin luottokortti – helppo kuljettaa laukussa tai taskussa minne tahansa. 128 Gt:n tallennuskapasiteetin ja huippunopean tiedonsiirron ansiosta tiedostosi ovat turvassa kaikkialla.
  • Tallennuskapasiteetti 128 Gt

  • Ultrakompakti, luottokorttia pienempi laite

  • USB 3.0 huippunopeaan tiedonsiirtoon (lukunopeus enintään 450 Mt/s) 

  • Tyylikäs ja kestävä metallirunko, harjattu viimeistely

  • Suojaa tiedostosi Backup Manager- ja Password Protection -ohjelmilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide