Hinnat alkaen:

SVH

165,00 €

(sis. ALV)

Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

240Gt

SL-EG2

SVH

165,00 €

(sis. ALV)

480Gt

SL-EG5

SVH

280,00 €

(sis. ALV)

960Gt

SL-E1

SVH

490,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Ulkoinen SSD, jossa USB Type-C™
Kuvia tuotteesta Ulkoinen SSD, jossa USB Type-C™

Ominaisuudet

Niin pieni, että voit ottaa sen aina mukaan

Tyylikäs, suurikapasiteettinen ulkoinen SSD (Solid State Drive) -asema on luottokorttia pienempi ja painaa vain 50 g (1,8 oz). Voit kuljettaa jopa 960 Gt:n tallennustilaa aina mukanasi.

Aaltomainen pinta näyttää ja tuntuu hyvältä

Kestävä harjattu alumiinipinta hylkii sormenjälkiä, ja aaltomaisen pinnan ansiosta tuote erottuu muista. Aaltomainen pinta sekä parantaa otetta että helpottaa aseman etsintää laukusta. Kun näihin yhdistetään näyttäviä elementtejä, kuten helposti näkyvä käytön merkkivalo, tämän aseman ulkoasu todella vastaa sen suorituskykyä. 

USB 3.1 Gen 2 -liitäntä nopeaan tiedonsiirtoon

Tiedostojen siirtymistä ei tarvitse enää odotella Tämä ulkoinen SSD on yhteensopiva USB 3.1 Gen 2 -liitännän (SuperSpeed USB 10Gbps) kanssa ja takaa erittäin nopean tiedonsiirron (jopa 540 Mt/s (luku) tai 520 Mt/s (kirjoitus)). Siirrä tiedostot nopeasti, jotta pääset pian liikkeelle.

960 Gt tallennustilaa taskukokoisessa laitteessa

Suojaa arvokkaat tiedostosi jopa 960 Gt:n tallennustilaan – tilaa riittää kuvien, videoiden, musiikin ja muun tallentamiseen ja järjestelemiseen.

Kestävä ja luotettava, turvallinen tiedostojen tallennus

SSD-asemat käyttävät flash-muistia, jossa ei ole liikkuvia osia. Se lisää laitteen iskunkestävyyttä ja vähentää mekaanisen hajoamisen ja arvokkaiden tietojen menettämisen riskiä. Voit käyttää sitä ja ottaa sen mukaan matkalle ja luottaa siihen, että tiedostosi pysyvät turvassa ja suojassa.

Ihanteellinen työkalu ammattimaiseen valokuvaukseen

SL-E-asema on erinomainen ratkaisu digitaalisen valokuvauksen ammattilaisille. Suuri kapasiteetti ja nopea tiedonsiirto tietokoneeseen USB 3.1 Gen 2 -liitännän kautta tekevät siitä täydellisen kumppanin tehokkaaseen etäkuvaukseen esimerkiksi uudella Sony A7RIII -kameralla. Nopea tiedonsiirto (jopa 540 Mt/s (luku) ja 520 Mt/s (kirjoitus)) takaavat nopean varmuuskopioinnin sekä kuvien nopeat tarkistukset ja muokkaukset aivan kuin käytettäessä paikallista asemaa, mutta kestävän ja kompaktin kokonsa ansiosta asema on myös ottaa helposti mukaan.

Liitä monenlaisiin laitteisiin

SL-E-sarjassa on kompaktit ja käännettävät USB Type-C™ -portit, joihin voi liittää uusimpia laitteita. Mukana toimitetut USB Type-C–C- ja USB Type-C–Standard-A -kaapelit takaavat yhteensopivuuden monenlaisten laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Mac- ja Windows-tietokoneet, Android-älypuhelimet ja -tabletit (USB Type-C) sekä perinteiset Mac- ja Windows-tietokoneet (USB Standard-A).

Katso yhteensopivuustaulukko

ENC DataVault lite takaa turvallisuuden

Mielenrauhan takaava ENC DataVault lite on käytettävissä asemassa vapaasti. Voit suojata haluamasi osiot salasanalla käyttäen 256-bittistä AES-salausta ja jättää muut osiot "auki" joustavaa käyttöä varten. Kun toiminto on käytössä, salattujen tiedostojen avaamiseen tarvitaan aina salasana. Monipuolisen yhteensopivuuden ansiosta voit asettaa lukitussalasanan Macissa ja käyttää avaamiseen Windowsia, ja päinvastoin.

Lataa ENC DataVault lite

Tekniset tiedot
Suurikapasiteettinen, tyylikäs ja kompakti ulkoinen SSD on loistava työkalu sujuvaan valokuvaukseen ja muuhun luovaan työhön. USB Type-C- ja USB 3.1 Gen 2 -liitännät varmistavat nopean käytön ja varmuuskopioinnin sekä jopa 540 Mt/s:n lukunopeuden monenlaisten tietokoneiden ja älypuhelinten kanssa. Luotettava ja kestävä aaltomainen pinta parantaa otetta ja hylkii sormenjälkiä.
  • Tallennuskapasiteetti jopa 960 Gt

  • Erittäin kompakti muotoilu, luottokorttia pienempi ja paino vain 50 g (1,8 oz).

  • USB 3.1 Gen 2 -liitäntä ja USB Type-C -portti takaavat erittäin nopean tiedonsiirron (jopa 540 Mt/s (luku) ja 520 Mt/s (kirjoitus)).

  • Tyylikäs ja kestävä metallirunko, aaltomainen pinta

  • Mukana USB Type-C–C- ja USB Type-C–Standard-A -kaapelit

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä